Medžio Šešėlis Stovas Knygoms, Knygų Laikiklį Stovi Geltona Sunkiųjų Paprasta Bookself Dovanos Studentams Knygos Apdailos Bookrack Knyga Baigiasi Medžio Šešėlis Stovas Knygoms, Knygų Laikiklį Stovi Geltona Sunkiųjų Paprasta Bookself Dovanos Studentams Knygos Apdailos Bookrack Knyga Baigiasi Medžio Šešėlis Stovas Knygoms, Knygų Laikiklį Stovi Geltona Sunkiųjų Paprasta Bookself Dovanos Studentams Knygos Apdailos Bookrack Knyga Baigiasi Medžio Šešėlis Stovas Knygoms, Knygų Laikiklį Stovi Geltona Sunkiųjų Paprasta Bookself Dovanos Studentams Knygos Apdailos Bookrack Knyga Baigiasi Medžio Šešėlis Stovas Knygoms, Knygų Laikiklį Stovi Geltona Sunkiųjų Paprasta Bookself Dovanos Studentams Knygos Apdailos Bookrack Knyga Baigiasi Medžio Šešėlis Stovas Knygoms, Knygų Laikiklį Stovi Geltona Sunkiųjų Paprasta Bookself Dovanos Studentams Knygos Apdailos Bookrack Knyga Baigiasi

Medžio Šešėlis Stovas Knygoms, Knygų Laikiklį Stovi Geltona Sunkiųjų Paprasta Bookself Dovanos Studentams Knygos Apdailos Bookrack Knyga Baigiasi

€14.57 €7.86
Yra sandėlyje
s35100

Žymos: gokas plaukų, knyga užkampis, spinta vaikams, patiekalas nutekėjimo stovo, motina teresė, knyga laikiklio stovas, stovas knygoms, knygoje magija, knyga stovo, Knygų spinta.

  • Medžiaga: Kita
    Klasifikacija: Ne-sulankstomas Stovas
    dydis: L
    Diegimo Tipas: Grindų Tipas
    Modelio Numeris: Knyga Baigiasi Medžio Šešėlis Neslidus Sunkiųjų Knygų Lentynos Laikiklis
    Taikomas Vietos: gyvenamasis kambarys
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
    Nėra. Pakopų: Vieną
    Naudoti: Įrankiai

    $USD 1.68

    $USD 2.42

    $USD 1.41

    $USD 18.83

    $USD 15.09

    $USD 12.76

    $USD 10.59

    $USD 14.43 Aprašymas:

    1. Aukštos kokybės Bookends: Pagamintas iš tvirtos geležies.Jie yra labai patvarus ir gali lengvai laikyti sunkių knygų.

    2. Dekoratyvinis bookends: Unikalus, žavesio bet kambarių namas.Puikus būdas rodyti knygas.Non-slip dizainas, eilės knygų, turi būti dedamas vertikaliai, be nukristi.

    3. Tvirtas ir patvarus: apačioje yra plati, apačia ir stumdomas gumos padas.Gali turėti sunkesnių knygų, pavyzdžiui, receptai, vadovėlių ir kitų negabaritinių knygų, be lenkimo arba mažėja.

    4. Skirtingiems tikslams: stovas knygoms turėtojas gali pateikti lentelėje tvarkingas ir tvarkingai.Metalo bookends yra naudojami saugoti žurnalai, knygos, Dvd, žaidimai, katalogai, enciklopedijos, vadovėliai, kietais viršeliais, knygų, komiksų knygas, katalogus, receptai, žinynai, šeimos albumus ir pan.

    5. Puiki dovana: Tai puikus dekoratyvinės arkos stovas knygoms priduria, kultūrinį skonį jūsų namuose, biure, mokykloje, kambarys, bendrabutyje ar kitos gyvenamosios erdvės.Nusiųsti jį savo draugams, vaikams, artimiesiems, skaitytojai, ar studentams.

    Specifikacija:

    Medžiaga: aukštos kokybės ketaus

    Grynasis svoris: apie 280g

    Dydis: apie 4.72*3.70*6.73 colių (12*9.4*17.1 cm)

    Pakavimo Sąrašas:

    1 Pora Sandėliavimo Lentynos

    Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

    Mokėjimo būdai:

    Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

    Jūsų mokėjimas bus patikrintos Sportobirza.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

    Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl Sportobirza.lt.

    Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

    Laivybos ir pakuotė:

    Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

    Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

    Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

    Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

    Grįžti ir Grąžinti:

    Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

    Atsiliepimai:

    Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai