2 VNT ABS Vaikų Plastikiniai Dumbell Fitneso Įranga Vaikai Mokymų Veiklos Lauko Šokių Įrankis Treniruotės Naudotis Žaislas 19X5cm 2 VNT ABS Vaikų Plastikiniai Dumbell Fitneso Įranga Vaikai Mokymų Veiklos Lauko Šokių Įrankis Treniruotės Naudotis Žaislas 19X5cm 2 VNT ABS Vaikų Plastikiniai Dumbell Fitneso Įranga Vaikai Mokymų Veiklos Lauko Šokių Įrankis Treniruotės Naudotis Žaislas 19X5cm 2 VNT ABS Vaikų Plastikiniai Dumbell Fitneso Įranga Vaikai Mokymų Veiklos Lauko Šokių Įrankis Treniruotės Naudotis Žaislas 19X5cm 2 VNT ABS Vaikų Plastikiniai Dumbell Fitneso Įranga Vaikai Mokymų Veiklos Lauko Šokių Įrankis Treniruotės Naudotis Žaislas 19X5cm 2 VNT ABS Vaikų Plastikiniai Dumbell Fitneso Įranga Vaikai Mokymų Veiklos Lauko Šokių Įrankis Treniruotės Naudotis Žaislas 19X5cm

2 VNT ABS Vaikų Plastikiniai Dumbell Fitneso Įranga Vaikai Mokymų Veiklos Lauko Šokių Įrankis Treniruotės Naudotis Žaislas 19X5cm

€0.99 €0.80
Yra sandėlyje
s35265

Žymos: lauko įranga, sporto, tinka įrengti, barbel, lauko sporto reikmenys vyrai, smart fitnes, dumbbel, makšties įrankiai naudotis, svorio liemenė treniruotės, kūdikių dumbell, svoriai fitnes.

  • Kilmės: KN(Kilmės)

    Savybės:

    1. Puikiai tinka fitneso klases ar namų pratybų rutiną.Tai yra idealus pratimas priemonė vaikų rankų, akių ir rankos koordinaciją.

    2. Uždaras atidarymo dizainas išlaiko vidaus rūdims atsparus ir patvarus.Hanteliai gali būti naudojamas ne tik kaip sveikatingumo priemonėmis, bet taip pat, kaip vaikų pramogų žaislai.Jie labai tinka šokiai, spektakliai, gimnastika ir lauko žaidimai.

    3. Su hanteliais yra pagamintas iš ABS medžiagos, ryškių spalvų, geros kietumas ir ne lengvai deformuojasi.Produkto priima plastiko apvalkale.

    4. Hanteliai labai tinka pasivaikščiojimas, grupės pratimai, kultūrizmas, raumenų stiprinimo ir kitas įprastas pratybas tinka kūdikiams ir vaikams.

    5. Šių hantelių rinkiniai, užima labai mažai vietos ir gali būti sukrauti bet kur, nesirūpindami apie geležinkelių, dėl jų formos.

    6. Plastiko hanteliai yra ideali vieta vykdyti priemones, skirtas vaikų rankų, akių ir rankos koordinaciją.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Vaikų Gimnastikos Svarmenimis

    Medžiaga: ABS

    Spalvos: raudona, žalia, geltona ir mėlyna

    Dydis: apie 19*5cm/7.48*1.97 colių

    Pakavimo Sąrašas:

    1 Pora Svarmenimis

    Pastaba:

    1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

    2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai