Metalo Atgal Būsto Huawei P10 Galinį Dangtelį su Stiklo Objektyvo Pusėje Klavišus Atgal Baterijos Dangtelis Galinis Korpusas Huawei P10 Plus Atveju Metalo Atgal Būsto Huawei P10 Galinį Dangtelį su Stiklo Objektyvo Pusėje Klavišus Atgal Baterijos Dangtelis Galinis Korpusas Huawei P10 Plus Atveju Metalo Atgal Būsto Huawei P10 Galinį Dangtelį su Stiklo Objektyvo Pusėje Klavišus Atgal Baterijos Dangtelis Galinis Korpusas Huawei P10 Plus Atveju Metalo Atgal Būsto Huawei P10 Galinį Dangtelį su Stiklo Objektyvo Pusėje Klavišus Atgal Baterijos Dangtelis Galinis Korpusas Huawei P10 Plus Atveju Metalo Atgal Būsto Huawei P10 Galinį Dangtelį su Stiklo Objektyvo Pusėje Klavišus Atgal Baterijos Dangtelis Galinis Korpusas Huawei P10 Plus Atveju Metalo Atgal Būsto Huawei P10 Galinį Dangtelį su Stiklo Objektyvo Pusėje Klavišus Atgal Baterijos Dangtelis Galinis Korpusas Huawei P10 Plus Atveju

Metalo Atgal Būsto Huawei P10 Galinį Dangtelį su Stiklo Objektyvo Pusėje Klavišus Atgal Baterijos Dangtelis Galinis Korpusas Huawei P10 Plus Atveju

€15.99 €14.39
Yra sandėlyje
s35595

Žymos: xray tv.

  • Funkcija: galinį dangtelį
    Ateina su: Vaizdo kameros Stiklo + Pusėje klavišus
    Modelio Numeris: Už "Huawei" P10
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Metalo
    Dizainas: BARAS
    Suderinamos Prekės: "Huawei"
    Prekės Pavadinimas: Sinbeda
    Spalva: juoda, balta, Auksas, rose aukso, Mėlyna, Žalia

    Metalo Atgal Būsto Huawei P10 Galinį Dangtelį su Stiklo Objektyvo Pusėje Klavišus Atgal Baterijos Dangtelis Galinis Korpusas Huawei P10 Plus Atveju

    1. Mes beveik priimti visas mokėjimo metodai ,populiarus mokėjimo metodai, kaip rodo.Jei norite atsiskaityti kitais būdais,prašome susisiekti su mumis,mes stengiamės jums padėti.

    2. Mes negalime sutikti, kad laivas be gauti mokėjimo,arba atsiųsti nemokamą pavyzdį,nes visi produktai yra visų mūsų darbuotojai sunkiai dirbti.

    1. mes turime daug laivybos metodą,paprastai mes teikiame Sportobirza.lt standartinis pristatymas ,kuris yra labai greitai dauguma pasaulio šalių,galite stebėti jį bet kuriuo metu .Be to,ji turi garantiją,jei sklypas prarastas ar sugadintas,jie suteiks jums visa grąžinamoji išmoka.

    2. Mes pristatymas prekių 1-48 valandas po patvirtinkite savo apmokėjimą.kartais mes išsiųsti kuo greičiau mes gauti mokėjimo,tai reiškia, kad mes galime išsiųsti per vieną valandą, kartais,nes mes turime pakankamai išteklių.Be to,jei jūs kaip ir kitos laivybos metodą,prašome susisiekti su mumis,mes padėsime jums.

    Nereikia įdiegti prieš bandymus!

    1. Prašome patikrinti! 2. Prašome prisijungti kabelių!

    Užtikrinti, ekranas ne sugadintas.Ten bus garsą, kai jūs sagtis kabelį.

    3. Prašome patikrinti touch! 4. Prašome patikrinti ekrane!

    Įsitikinkite, kad paliesti sklandžiai.Įsitikinti, ar nėra negyvų pikselių ir ne miręs vietoje

    ekrane.

    Nesijaudinkite, jei jūsų ekrane atsiranda ši būklė.

    Tai gali būti neteisingo instaliavimo,pls prijunkite kabelį ir vėl, ir įsitikinkite, kad kabelis buvo užfiksuotas sandariai.

    1. Prašome atidaryti ir patvirtinti savo paketą prieš pasirašant.

    2. Prašome patikrinti ekraną ir įsitikinkite, kad jis gali dirbti prieš diegdami .Bet dirbtinai padarytos žalos ir montavimo klaidų yra mūsų atsakomybė.

    3. Prašome pack produkto pakuotę ar kitur burbulas maišelį ir burbulas langelį, jei jums reikia grįžti produkto.

    4.Jei turite klausimų apie mūsų paslaugas,prašome susisiekti su mumis,mūsų darbščių darbuotojų darbą, beveik 15 valandų, kas bus stengiamės jums padėti.

    1.Kaip dėl kokybės galite pasiūlyti?

    Mes daugiausia siūlo aukštos kokybės originalus,visiškai Naujas arba AAA aukštos kopiją, taip pat turime ir kitų savybių, kaip per skirtingus poreikius.Mes galime suteikti skirtingus kokybės įvairių standartas, kuris turi kitą kainą.Prašome susisiekti su mumis kokios kokybės jums reikia.

    2.Aš galiu nusipirkti produktą už mažesnę kainą?

    Visos prekės yra geriausias kainos klientui.Mes galime pasiūlyti nuolaidą, jei jūs galite padaryti, birių užsakymo.

    3.Ar yra koks papildomas mokestis?

    Įvairių šalių imti skirtingą mokestį.Kaina, kurią pirkėjas moka už neapima muitų mokesčių.Tačiau mes padėsime pirkėjas deklaruotų mažesnę vertę, muitinės.Taigi jums nereikia mokėti mokesčių, ar mokėti mažai.

    4.Kokia garantija, kad jūsų įmonė?

    Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją, jei klientas yra tam tikrų kokybės problemas.Bet mums nėra atsakingas už bet kokius dirbtinai padarytos žalos ir montavimo klaidų.

    5.Kaip ilgai užtruks man sklype?

    Tai priklauso nuo laivybos metodą, kad jums pasirinkti, jūs galite pamatyti "Pristatymo Metu", kai jūs pasirenkate pristatymo būdą.

    6.Aš galiu ją įdiegti save?

    Taip,mes atsiųsime jums nemokamų įrankių rinkinys kiekvieną rinkinį,galite įdiegti ją patys,bet prašome ieškoti diegimo vadovas iš "Youtube", veiksmus ir atkreipti dėmesį į magistro Atsargumo priemonių.

    7.Jei produktas ateina skaldyti arba produktas nebuvo atvykti į mane,kaip aš galiu padaryti ?

    Prašome pranešti mums, bet problema, kad jūs patenkinti,mes stengiamės padėti jums,mes išspręsti visų problemų, kad esate patenkintas,prašome pasitiki mumis.

    8.Ką turėčiau atkreipti dėmesį, kad diegimo metu?

    1) Išbandyti visi pakeitimas prieš diegdami.

    2 dalis Žiūrėti savo įrankius, neliesk apšvietimas ir lcd srityje, ypač ne paspauskite kairės ir dešinės kampe LCD , šios zonos yra eaisly būti sugadintas.

    3)neturi būti voilent,prašome spausti švelniai ir paprastai, kai skinti produkto dėžėje arba instaliuojant,nes LCD yra trapi.

  • Atsiliepimai (2)

    • Marcusboreyhle

      It is not the same as I asked for what I wanted the largest size

    • Mjdunn16

      perfect, arrived quickly with good communication from the shop. i'm very satisfied and recommend the shop

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai