Didelis Austi Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Nešvariais Drabužiais Lauke Žaislų Saugojimo Krepšiai Namų Organizatorius Krepšelio Didelis Austi Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Nešvariais Drabužiais Lauke Žaislų Saugojimo Krepšiai Namų Organizatorius Krepšelio Didelis Austi Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Nešvariais Drabužiais Lauke Žaislų Saugojimo Krepšiai Namų Organizatorius Krepšelio Didelis Austi Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Nešvariais Drabužiais Lauke Žaislų Saugojimo Krepšiai Namų Organizatorius Krepšelio Didelis Austi Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Nešvariais Drabužiais Lauke Žaislų Saugojimo Krepšiai Namų Organizatorius Krepšelio Didelis Austi Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Nešvariais Drabužiais Lauke Žaislų Saugojimo Krepšiai Namų Organizatorius Krepšelio

Didelis Austi Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Nešvariais Drabužiais Lauke Žaislų Saugojimo Krepšiai Namų Organizatorius Krepšelio

€12.72 €7.00
Yra sandėlyje
s36748

Žymos: rausvos spalvos medvilnės saugojimo krepšys, skalbinių krepšį, izgara, krepšių saugojimo, žalia krepšelį organizatorius, žvakė pelėsių snaigės, kampe bambuko skalbimo trukdo, basketball molten, skalbimo organizatorius skyrių, drabužių, skalbinių dėžės, camper karavanas.

  • Feature3: Skalbinių Krepšiai Su Rankenomis
    Feature9: Šiuolaikinės Apdailos Orgnizer
    Feature6: Didelės Talpos Skalbinių Dėžės
    Feature1: medvilnės Skalbimo Krepšiai
    Feature8: Universalus Skalbinių Dėžės
    Feature2: Raundas Skalbinių Dėžės
    Funkcija: Su Rankenomis, Eco-Friendly, Lankstymo
    Medžiaga: MEDVILNĖS
    Feature7: Nešiojamų saugojimo krepšys
    Feature10: Ilgas Tarnavimo Laikas Saugojimo Kibiras
    Feature4: Atsparus vandeniui ir Drėgmei Skalbinių Dėžės
    Stilius: Europa
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Feature5: Sulankstomą Skalbinių Dėžės

    Didelis Austi Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Nešvariais Drabužiais Lauke Žaislų Saugojimo Krepšiai Namų Organizatorius Krepšelio

    Techniniai duomenys: Pavadinimas:Skalbinių krepšį Medžiaga:Lino, medvilnės virvė Dydis: 30x24x35CM Naudojimas:rūšiuoti drabužiai, antklodės, žaislai, ir įvairenybės Ši pakuotė: 1pc krepšelio

    Funkcija

    1.Medžiaga: krepšys yra pagamintas iš medvilnės virvė,turi ilgą tarnavimo laiką. 2.Rankena: Su rankenomis yra lanksti ir dėvėti resistan ,galite perkelti ją į visur naudotis patogiai. 3.Praktiška: Tai turi didelės talpos, yra geras sutaupyti daug vietos. 4.Tikslas: Geras sprendimas, biuro, miegamojo, spinta, žaislų ir slaugos saugojimo kambarys. 5.Talpa: Tai turi didelės talpos, yra gera laikyti savo drabužius, antklodės, žaislai, ir kitoms smulkioms išlaidoms.

    Pastaba

    · Faktinis vadovas matavimo dydis gali turėti tam tikrų klaidų.Tikrąjį dydį taikomos konkrečiam produktui. · Dėl skirtingų apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalva nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

    Vežimas

    1. Po apmokėjimo, dėl inventorizacijos padėtį ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekių iš mūsų pirmą sandėlis, už greitą pristatymą, mes kruopščiai parengti prekes jums apie 1-5 dienų.Apskritai, pristatymo laikas yra apie 5-60 dienų, ir net ilgiau, laivų iš tolimų ar neišsivysčiusių šalių. 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3. Tranzito laikas paslaugą teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per šventes. 4. Sekimo informacija bus teikiama per 2-5 darbo dienas po siuntos (kai nemokamai logistikos neturi stebėjimo informaciją).Jei jūs vis dar gauna prekes, kai pristatymo terminas artėja prie pabaigos, prašome susisiekti su mumis pratęsti prekių pristatymo terminas jums. 5.Jei jums nereikia gauti prekes per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Grąžinamosios išmokos

    1.Gavus prekes, jei pastebėsite kokių nors problemų su prekių, nedelsdami susisiekite su mumis ir pateikti mums su pakankamai įrodymų. (patarimas: kai atidarant pakuotę, įrašyti atidarytuose video.) Jei produktas yra tikrai sugadintas, prašome nufotografuoti ir atsiųsti jį į mūsų elektroninio pašto ar interneto pokalbių su mumis susisiekti.Mes suteiksime jums su sprendimų ar kompensacijos. 2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinimas prekių po 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos.Jei jūs turite duomenis, kad daugiau nei 7 dienas, jums bus apsvarstyti, naudojant jį, ir mes negalime grąžinti jums pinigus ar pakeisti. 3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. 4. Gavęs pradinę būseną ir pakavimo jūsų grąžintas prekes, kurių visos sudedamosios dalys ir reikmenys, mes grąžinsime jums visą pirkimo sumą. 5. Jei prekės atvykti į savo vietą ir jums nereikia pasiimti juos, jis bus grąžintas į jav.Po prekių gavimo, mes grąžinsime ar re-paštas jas jums, kaip reikalaujama (jums bus atsakingi už grąžinimo ir siuntimo mokesčių).

    Atsiliepimai

    1. Jei jus tenkina mūsų produktus, mes būsime dėkingi už jūsų penkių žvaigždučių atsiliepimų.Mes jums tą pačią penkių žvaigždučių atsiliepimų.Tačiau, jei turite kokių nors problemų su prekės gausite, mes norėtume, kad jūs susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą.Mes suteiksime jums keletą puikių sprendimų. 2. Mes išlaikyti aukštus standartus, puikios kokybės ir stengtis pasiekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmas!Prieš mes prašome, kad mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis.Mes galime suteikti jums keletą puikių sprendimų, siekiant pagerinti jūsų pasitenkinimą.Prašome pasitiki mumis, kad išspręsti šią problemą patenkinamas. 3.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mėgautis savo pirkinių.

  • Atsiliepimai (1)

    • Darkfuneral

      good

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai