1000g Skaidrios Želė Vaško Žvakė Žaliavos 1000g Skaidrios Želė Vaško Žvakė Žaliavos 1000g Skaidrios Želė Vaško Žvakė Žaliavos 1000g Skaidrios Želė Vaško Žvakė Žaliavos 1000g Skaidrios Želė Vaško Žvakė Žaliavos 1000g Skaidrios Želė Vaško Žvakė Žaliavos

1000g Skaidrios Želė Vaško Žvakė Žaliavos "PASIDARYK pats" Crystal Žvakė Taurės Kvepiančių Rankų darbo Vaško Žvakė Prekes

€16.13 €9.52
Yra sandėlyje
s3731

Žymos: neskausmingas vaškas, vaško šildytuvas, pro vaškas, plaukų remov, medus vaškas, brazilijos vaškas, nustatyti vaškas, plaukų vaškas, depil vaškas, roll on wax.

  • Svoris: 1kg
    Medžiaga: želė, vaškas
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Želė vaškas yra želė kaip skaidraus koloidinis kietas.Jis yra skaidrus, bespalvis, netoksiška, nekenksminga ir elastinga.Derinys, želė, vaškas ir stiklo dirbinius gali sukurti įvairių amatų ir festivalio reikmenys, pvz., spalvingos ir kvapnios žvakės gaminiai, dovanos, amatų, namas balzamas ir kitų produktų.Žvakė gaminamas produktas gali būti visiškai sudegino, ir nėra jokių dūmų, kai deginimas, ir ne savotiškas kvapas, kai degimo ir gesinimo.

    Minkštos želė, vaškas: minkštas, lydymosi temperatūra nuo 68 ° C, tinka priėmimo konteinerių taurės vaškas, nėra lengva pakilti.

    Sunku želė, vaškas : sunku, lydymosi temperatūra 80 ° C, tinka priėmimo skaidrus brangakmenių, sferiniai ir kitų demoulding žvakės. (reikia naudoti silikono formos, o ne akrilo plastiko pelėsiai)

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai