Lauko Baldai Ištraukiama Kėdė, Kėdės Nešiojamų Išmatose Lounge Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose, Sulankstomas Patogus Žvejybos Kėdė Lauko Baldai Ištraukiama Kėdė, Kėdės Nešiojamų Išmatose Lounge Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose, Sulankstomas Patogus Žvejybos Kėdė Lauko Baldai Ištraukiama Kėdė, Kėdės Nešiojamų Išmatose Lounge Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose, Sulankstomas Patogus Žvejybos Kėdė Lauko Baldai Ištraukiama Kėdė, Kėdės Nešiojamų Išmatose Lounge Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose, Sulankstomas Patogus Žvejybos Kėdė Lauko Baldai Ištraukiama Kėdė, Kėdės Nešiojamų Išmatose Lounge Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose, Sulankstomas Patogus Žvejybos Kėdė Lauko Baldai Ištraukiama Kėdė, Kėdės Nešiojamų Išmatose Lounge Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose, Sulankstomas Patogus Žvejybos Kėdė

Lauko Baldai Ištraukiama Kėdė, Kėdės Nešiojamų Išmatose Lounge Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose, Sulankstomas Patogus Žvejybos Kėdė

€20.21 €10.10
Yra sandėlyje
s3752

Žymos: kėdė offic, sulankstomas šiukšlių, stovykla sūpynės kėdė, platus sulankstomoji kėdė, kėdė kartus, sulankstoma kėdė didelis, Paplūdimio Kėdės, lauko baldai, įranga, kėdė lytis, karinės žvejybos kėdė.

  • Paketas Apima: 1 x Sulankstoma Kėdė
    Su Ištraukiama Atlošo, ar Ne: No
    Kartus: Taip
    Dirželio Ilgis: 43"(110 cm)
    dydis: 25*25*6cm
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Su Lempos Laikikliu, ar Ne: No
    Modelio Numeris: F24235235
    Sėdynės matmenys: 10.2"(26 cm) skersmens
    Traukti Masalą Dėklą ar Ne: No

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Aukštos kokybės Nailono + ABS plastikas Dydis:25*25*6cm Sėdynės matmenys: 10.2"(26 cm) skersmens Maksimali apkrova: 200 KG Dirželio ilgis: 43"(110 cm)

    Ypatybė:

    1. Reguliuojamas aukštis: sulankstoma kėdė yra reguliuojamas ir gali būti nustatytas į norimą aukštį nuo 2.4 iki 18 colių.Tai reguliuojamumas todėl jis tinka labiausiai suaugusiems ir vaikams naudoti bet kur!

    2. Lengvas ir nešiojamas: pakuotė dydis yra tik 26 cm skersmens, svoris yra tik 1.25 kg / 2.8 svarų.Tai ištraukiama išmatose yra lengvas, lengvas, mažas ir kompaktiškas, ir gali būti įdėti į lagaminą ar saugojimo.Reguliuojamo dirželio daro kėdė lengvai atlikti arba pakabinti ant peties.Ideali kėdutė, tinka jausmas norite atsisėsti, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, puikus!

    3. Saugi ir stabili: Jis yra pagamintas iš aukštos koncentracijos sunkiųjų aplinkos apsaugos medžiagos, plastikinės PA + ABS.Cilindro struktūrą, stora prijungimo sagtis ir neslidus pagrindo stabilumui užtikrinti sulankstoma kėdė ir užtikrinti saugią ir patogią sėdėjimo pozą.Maksimali keliamoji galia yra iki 350 svarų!

    4. Novatoriškas sulankstomas dizainas: unikalus užrakinimo sistema leidžia sulankstoma kėdė turi būti lengvai atidaromos ir uždaromos tik kelias sekundes, ir atidarius, jis yra tvirtai užrakintas vietoje.Netgi vaikai gali padaryti greitai ir lengvai!Patogiai ir saugiai, jums tai patiks!

    5. Platus panaudojimas: Su ištraukiama atrama yra labai tinka vidaus ir lauko darbams.Patalpų progomis, pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys, kalnų, virtuvė, paplūdimys, baseinas, buveinė; lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, žvejyba, medžioklė, išvykos pėsčiomis, grilis, iškylų, eilių, sodo priežiūra, ir kt.

    pastaba:

    Prašome sėdėti viduryje sėdynės.Don ' t sėdėti ant sėdynės krašto.Nekreipkite išmatose, nereikia valyti žemyn!

    Komplektą Sudaro:

    1 x Sulankstoma Kėdė

    Pastaba:

    Prašome leisti 1-3cm skirtumas dėl rankinis matavimas.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    Saugyklos talpa: 10L

    Dydis: 20 * 24.5* 31.6 cm

    Pakuotė:

    1 x išardomi kibiras

    pastabos:

    Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 1-3 cm.

    Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva šį elementą, gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai