Wang Shouyi shisanxiang Pikantiškas šviežių prieskonių 46 g / krepšys*10 trylika prieskoniai, šaltos daržovės, marinuoti agurkai kepsnių prieskonių Wang Shouyi shisanxiang Pikantiškas šviežių prieskonių 46 g / krepšys*10 trylika prieskoniai, šaltos daržovės, marinuoti agurkai kepsnių prieskonių

Wang Shouyi shisanxiang Pikantiškas šviežių prieskonių 46 g / krepšys*10 trylika prieskoniai, šaltos daržovės, marinuoti agurkai kepsnių prieskonių

€51.26 €28.19
Yra sandėlyje
s3792

Žymos: didelis wange, rūko purkštuvu, jogurtas, riverdale, taurės marinatas, xxxtentacion, auskarų wange, kikkerland portfelis grilis, marinatas vyras, krepšelis ekranas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)

    produkto aprašymas

    Šis produktas yra pasirinktas iš įvairių aukštos kokybės žaliavos ir patobulinti modernių technologijų.Kanapių skonis yra švelnus, pikantiškas skonis yra ilgalaikis, ir umami skonis yra stiprus.Jis yra plačiai naudojamas kepimui mėsos ir daržovių patiekalus, todėl sriuba, makaronų, kepsnių, užkandžių ir pan.Tai patogus pagardas namų ir kelionės.

    Specifikacija: 46g/krepšys*10 Ingredientai

    Valgomoji druska, mononatrio glutamatas, čili, maltodekstrinas, baltojo cukraus, Kinijos pipirai, svogūnai, juodieji pipirai, mielių ekstraktas, maisto priedai, maisto produktų skonį), cinamonas.

    Savybės: aštrūs ir šviežias skonis yra gryna ir paprasta naudoti.Jis yra naudojamas maisto ruošimui mėsos ir daržovių patiekalus, ėsdinimo agurkai, kimchi, ir ruošiant mėsos ir daržovių įdaru, užkandžiai, sriubos ir makaronai.

    Valgomieji instrukcijos

    1. Įdėkite ją į kepimo indą, kai subręsta, įdėti jį į puodą, kai sriuba virti, ir įdėti marinuotos daržovės ir kimchi tiesiogiai į jį dėl geresnio skonio.

    2. Ant grotelių pirma pabarstyti atitinkamą pinigų sumą iš šio produkto, tolygiai, apie maistą ant grotelių.Po to, kai virti maisto, pabarstyti tinkamo dydžio, stiprus skonis.

    Rekomenduojama dozė

    Įdėti 2-4G skrudintos mėsos patiekalai / 1-3g daržovių daržovių / sriuba ir makaronai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Carl8775

      The seller is excellent, quickly sent the order and just as quickly got it!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai