YUTPA Kišenėje Sulankstomas Peilis 4116 Nerūdijančio Plieno 4 YUTPA Kišenėje Sulankstomas Peilis 4116 Nerūdijančio Plieno 4 YUTPA Kišenėje Sulankstomas Peilis 4116 Nerūdijančio Plieno 4 YUTPA Kišenėje Sulankstomas Peilis 4116 Nerūdijančio Plieno 4 YUTPA Kišenėje Sulankstomas Peilis 4116 Nerūdijančio Plieno 4

YUTPA Kišenėje Sulankstomas Peilis 4116 Nerūdijančio Plieno 4 "Medžioklės Kempingas Lauko EDC Įrankis Taktinis savigynos

€29.05 €15.98
Yra sandėlyje
s38570

Žymos: kišenėje taktinis karo, kišeniniai peiliai piniginės, nakiri peiliai, knive, peiliai, medžiokliniai peiliai, išgyvenimo didelis, edc, išgyvenimo peilis vyrai, sulenkite peilis, bushcraft rinkinys, "iphone" 7 plius turkijos.

  • Tipas: Sulankstomas Peilis Peilis
    Kilmės: TR(Kilmės)
    Modelio Numeris: rlx
    "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
    Rankenos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
    Ašmenų Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

    YUTPA ATSIPALAIDUOTI PEILIS

    PEILIS SPECIFIKACIJOS: Ašmenų Medžiaga : 4116 Nerūdijančio Plieno Grynasis Svoris : 65g Bendras Ilgis (Atidaryti, Uždaryti) : 165mm / 6.49 "- 950mm / 10.03" Ašmenų Ilgis : 75mm / 2.95" Rankenos Ilgis : 90mm / 3.54" Prekės kodas : RLX

    EDC PEILIS

    Akimirką EDC peilis būtų kažkas jums paketą su kitomis kasdien atlikti objektų.EDC pavarų yra būdingas lengvas, patvarus, kompaktiškas, o dažnai ir daugiafunkcinis, todėl juos lengva nešiotis ar slėpti kišenėje, ant diržo, arba į maišelį.Jie sutaupyti vietos ir gali būti ištrauktas lengvai ir greitai, dėl kokių naudoti ir funkcija.Pavyzdžiui, EDC taktinis rašiklis Rick Hinderer yra lengvas ir patvarus, dar turi kelias funkcijas, kaip rašiklį ir taktinė priemonė, kad ji puikiai tinka visiems, kurie atkreipia dėmesį į lauką.

    VIENA VERTUS NAUDOJIMO

    Apskritai, metu EDC gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie įsivaizduoja, kuriems reikia patikimo peiliu dieną-to-day basis, bet nereikia didelis, tvirtas peilis dauguma užduočių.Ar jūs supakuokite, kad jis jūsų kasdieniame įrankių krepšys ar jav, tai kaip atsarginę metu skubios pagalbos rinkinys arba parankinės, jums bus malonu būti naudingas įrankis aplink.

    4116 NERŪDIJANČIO PLIENO

    Tai alow didelis anglies martensitic nerūdijančio plieno, tai labai žinomas peilis pramonei, ypač farmacijos peilius ir virtuvės peiliai. 4116 Cheminės Sudėties Duomenys: 0.55% Anglies: padidina kietumą ir dėvėti/atsparumą korozijai, bet ir didelis kiekis jame sumažėja stiprumas. 15% Chromo: Už tempimui ir Krašto saugojimo ir padidina atsparumą korozijai ir atsparumas dilimui. 1% Mangano: Padidina kietumą ir trapumą. 1% masės: Padidina stiprumą kaip Mangano. 0,04% Fosforas: Padidina stiprumą. 0.03% Sieros: Padidina machinability, sumažėja stiprumas. 0,8% Molibdeno: Padidinti Machinability ir stiprybės. 0,15 proc. Vanadžio: Gerina atsparumas dėvėjimuisi ir hardenability.

    PRISTATYMAS

    Mes paprastai naudoti DHL World Wide Express Tarnybos ir Vietos pašto paslaugas Cainiao G2G Integruota sistema.Pridėti savo prekės kodas ir gavėjo ID, jūsų aprašymai sudaryti sandorius greitai ir lengvai.Įsitikinkite, kad jūsų Sportobirza.lt registruotas adresas yra teisingas.Svarbu, kad jūsų pavadinimas rašomas visiškai.Užsakymas yra pristatomas krovinius, 1-5 dienomis.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas, patirtos užsienio muitinės.Mes negalime laivo savaitgaliais ir švenčių dienomis.Prašome susisiekti su mumis spalvos.Ir ponits, prašome susisiekti su mumis prieš užsakant, jei jūs turite aspecial situationregarding pristatymo data.PAKUOTĖ, produktas yra supakuotas bubble wrap papildomai patvarus burbulas paketą ir suvynioti į bubble wrap dėl išorinis sluoksnis.Dovana wrap gali būti daromos, jei norite.Tiesiog susisiekite su mumis.GRĮŽTI Jei norite grąžinti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Paaiškinti, aiškiai ir siųsti nuotraukas problema ir jums padės.Mes nesame atsakingi už mokėjimo grįžo elementų, dėl muito mokesčių.

  • Atsiliepimai (2)

    • Yanayakovina1987

      Same as description good finish very nice and original

    • Ragad Ksa1

      Very cool compact folder with a unique opening - closing method.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai