Mini Electric Pieno Putų,USB Įkrovimo Gerti Rankinį Maišytuvą Kiaušinių Spragilas su 3 Maišymo Galva Kapučino Mini Electric Pieno Putų,USB Įkrovimo Gerti Rankinį Maišytuvą Kiaušinių Spragilas su 3 Maišymo Galva Kapučino Mini Electric Pieno Putų,USB Įkrovimo Gerti Rankinį Maišytuvą Kiaušinių Spragilas su 3 Maišymo Galva Kapučino Mini Electric Pieno Putų,USB Įkrovimo Gerti Rankinį Maišytuvą Kiaušinių Spragilas su 3 Maišymo Galva Kapučino Mini Electric Pieno Putų,USB Įkrovimo Gerti Rankinį Maišytuvą Kiaušinių Spragilas su 3 Maišymo Galva Kapučino Mini Electric Pieno Putų,USB Įkrovimo Gerti Rankinį Maišytuvą Kiaušinių Spragilas su 3 Maišymo Galva Kapučino

Mini Electric Pieno Putų,USB Įkrovimo Gerti Rankinį Maišytuvą Kiaušinių Spragilas su 3 Maišymo Galva Kapučino

€11.91 €8.10
Yra sandėlyje
s38750

Žymos: saeco, kavos šluotelė, mixr, virtuvės šluotelė, kapučino putos, montažinės, epoksidinės maišymo strypas, mini šluotelė, usb įkrovimo kavos putų, pieno maišytuvas, kiaušinių.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Kiaušinių Įrankiai Tipas: Egg Beaters

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

    100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

    Gauti Kreminės Putos Greitai: jungiamąją whisking galvos yra pagaminti iš premium maisto klasės nerūdijančio plieno ir yra labai lengvai valoma.Elektrinis Pieno Putų pristato jums turtingas, kreminės putos tik, kaip profesionalūs baristos!Mes garantuojame, kad mūsų Pieno Putų padarys riebus, storas, puta, aksominio kiekvieną kartą.

    USB Įkrovimo Pieno Putų: rankinį pieno putų yra varomas įmontuotą 1200mAh įkrovimo 18650 ličio baterija.Skirtingai nei dauguma kitų AA ar AAA tipo baterijomis pieno ir kiaušinių maišytuvas, nėra būtinas baterijos pakeitimas, todėl šis produktas ekologiškas ir sutaupyti pinigų.

    Dvigubas Nerūdijančio Plieno Plaktuvai: putų yra įrengti 3 skirtingi nerūdijančio plieno šluotelė galvutėmis, kurios gali būti naudojamos mušti kiaušinių arba sumaišykite baltymų milteliai, sveiko gėrimų, o tai geras pagalbininkas virtuvėje.Kitas bendras naudojimas yra Kavą, Lattes, Cappuccinos , Karšto Šokolado ar kitų gėrimų.

    Ergonomiškas ir Nešiojamieji Dizainas: silikoninės gumos rankena yra pagaminti, kad tilptų patogiai rankoje.Rankena yra lengvas ir ergonomiškas, todėl lengva puta ir sukurti švelnus putų lengvai.Nešiojamų dydžio yra patogu nešiotis, todėl jūs galite mėgautis savo ryto kava visur, net kelionės metu.

    Lengva Naudoti ir Valyti: putų yra paprasta-Paspauskite jungiklį su galingu varikliu, bet žemas triukšmo lygis.Nerūdijančio plieno velenas su maisto saugi medžiaga gali būti lengvai valomi juda šluotelė lengvu muiluotu vandeniu arba tiesiog išleisti jį į naują tekančiu vandeniu.

    Įkrovimo įtampa: USB 4.5 V ~ 5.5 V

    Baterijos tipas: 1200mA įkrovimo 18650 ličio baterija

    Galingumas: 2W

    Įkrovimo srovė: 8A

    Naudojimo būdai: Siųsti pieno puta, kiaušiniai ir kt.

    Modelis: CR-Trijų rankinių elektrinių pieno putų

    Įdarbinimo metodas: kišeninių

    Įrankiai: 3 pavarų

    spalva:juoda

    medžiaga:ABS+nerūdijančio plieno

    dydis:22.8*4.8*10.4 cm

    Pakuotės Turinys:

    1* Eggbeater

    3*Maišant vadovas

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Apie Mus

    Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

    1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

    2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

    Apie Mokėjimą

    Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Sportobirza.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

    Apie Siuntas

    1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

    2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

    3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

    4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

    Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Sportobirza.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

    Apie Po pardavimo Paslaugos

    Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai