500ml Nerūdijančio Plieno Termosas 500ml Nerūdijančio Plieno Termosas 500ml Nerūdijančio Plieno Termosas 500ml Nerūdijančio Plieno Termosas 500ml Nerūdijančio Plieno Termosas 500ml Nerūdijančio Plieno Termosas

500ml Nerūdijančio Plieno Termosas "PASIDARYK pats" Vandens Butelis Deimantų Brangakmenių Vienaragis Lipdukai, Dekoras Vakuuminės Taurės Vaikai Gėrimo Taurės, Dovanos

€4.79 €3.35
Yra sandėlyje
s45774

Žymos: vaivorykštė silikono vandens butelis, vaikai vandens bottl, bottl vandens, 250ml švirkštų, vakuuminės kolbos ir termosas vidinis stiklas, puodelio cukraus, tritan dviratį butelis, diamond makiažas butelis, bottel, raagi vandens butelių.

  • Taikoma Žmonių: Vaikai
    Modelio Numeris: vaikai vienaragis vandens butelis
    Butelis Burną: vienaragis butelis
    Kilmės: KN(Kilmės)
    unicron vandens butelis: Asmeninį vandens butelis
    Drinkware Tipas: Vandens Butelių
    Vanduo Teka Metodas: Tiesioginių Gerti
    Tiekimo Tipas: Akcinė Straipsniai
    Antikorozinė Danga: Įrengtas
    "PASIDARYK pats" vandens butelis: vaikai vandens butelis
    Lauko Veikla: Stovyklos
    Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
    Verdančio Vandens: Taikoma
    Prekės Pavadinimas: TCJJ
    Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
    Formos: Su Dangteliu
    Dėlionė vaikams: dovanos vaikams
    Šilumos Izoliacines Charakteristikas: Šilumos Izoliacija
    Termosas: "PASIDARYK pats" Amatų Rinkinys
    Stilius: Kūrybingas

    500ml Nerūdijančio Plieno Vandens Buteliui Termosas "PASIDARYK pats" Amatų Rinkinys Deimantų Brangakmenių Vienaragis Lipdukai, Dekoras Vakuuminės Taurės Vaikams, Vandens Butelis Dovanos

    ⭐Dekoratyviniai vandens butelis: Tai vaikai vandens butelis turi 2 Lakštai kalnų krištolas lipdukų ir 6 Lapų Vienaragis lipdukai.Visų rūšių energingas brangakmenių, kad bedazzle vandens butelį ir sukurti savo asmeninį vandens butelį.

    ⭐Saugos ir Kokybės: Mūsų BPA free vandens butelis su aukštos kokybės patvarus aliuminio, aukščiausios ABS medžiagos.Su platų nagų, todėl jį lengva valyti su buteliu teptuku.Tai tvirtas ir gali būti perkeltas aplink vaikai.

    ⭐Įdomus Amatų ir Švietimo: Su mūsų vandens butelis amatų nustatyti, vaikai gali papuošti butelį su sparkly perlas lipdukai, Super galimybę padėti joms sukurti savo vaizduotę, kūrybiškumą, "PASIDARYK pats" įgūdžių.Puiki dovana 3+, maži vaikai, ikimokyklinio amžiaus.

    ⭐Pasiruošęs papuošti: Naudoti kalnų krištolas blizgučiai perlas lipdukus, sukurti savo butelį.Tiesiog žievelės ir klijuoti, vaikai turės sprogimo daro savaip, dekoravimo vandens butelį ant savo kelią!

    ⭐Puiki dovana: Nuostabus Kalėdų gyvulių stuffers, Velykų krepšelį stuffers, gimtadienio dovanos, ir dar daugiau!

    ⭐Gyvenime Pakeisti - Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei nesate visiškai patenkintas!Paėmė iš visų stotelių, nes mes žinome, nieko nėra blogiau nei nusivylęs vaikas.Taigi, atrodo ne daugiau!Puikus butelis rinkinys yra tik paspausti mygtuką.

    Komplektą sudaro:

    1x nerūdijančio plieno vandens butelis (Pink)

    2x perlas lipdukai

    6x vienaragis lipdukai

  • Atsiliepimai (1)

    • Fun Veyu

      Very fast shipment and all is as described - I can recommend - well done

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai