1 vnt. Mišrių Gėlių Gražus Rožinis Dirbtinių Gėlių Hydrangea Šilko Netikrą Puokštė Šeimos Vestuvių Puokštė Dekoras 1 vnt. Mišrių Gėlių Gražus Rožinis Dirbtinių Gėlių Hydrangea Šilko Netikrą Puokštė Šeimos Vestuvių Puokštė Dekoras 1 vnt. Mišrių Gėlių Gražus Rožinis Dirbtinių Gėlių Hydrangea Šilko Netikrą Puokštė Šeimos Vestuvių Puokštė Dekoras 1 vnt. Mišrių Gėlių Gražus Rožinis Dirbtinių Gėlių Hydrangea Šilko Netikrą Puokštė Šeimos Vestuvių Puokštė Dekoras 1 vnt. Mišrių Gėlių Gražus Rožinis Dirbtinių Gėlių Hydrangea Šilko Netikrą Puokštė Šeimos Vestuvių Puokštė Dekoras 1 vnt. Mišrių Gėlių Gražus Rožinis Dirbtinių Gėlių Hydrangea Šilko Netikrą Puokštė Šeimos Vestuvių Puokštė Dekoras

1 vnt. Mišrių Gėlių Gražus Rožinis Dirbtinių Gėlių Hydrangea Šilko Netikrą Puokštė Šeimos Vestuvių Puokštė Dekoras

€5.43 €3.26
Yra sandėlyje
s4703

Žymos: yzf 125 rinkinys.

  • gėlių stilius: Gėlių Puokštė
    Klasifikacija: Dirbtinės Gėlės
    Proga: Vestuvės
    Tipas: Rožė
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Šilko
    Stilius: Gėlė
    Modelio Numeris: FW015

    Specifikacija:

    Produkto pavadinimas: Sumaišyti Hydrangea -Rožės-Bijūnai Dirbtinės Gėlės

    Gaminio dydis: bendras ilgis apie 31CM

    Medžiaga: Šilkas

    Pakuotė: 1 vnt, 7 filialai iš viso skaičius gėlės: (6 arbatos pumpurai, 2 hydrangeas, 3 chrizantemos, 1 svogūnas kamuolys, 6 komplektai, lapai ir derinys lapų medžiagos). (be vazos)

    Pranešimas (dirbtinių gėlių priežiūra):

    1. Po dirbtinių gėlių ilgai užtrunka vieta, jei yra dulkių, galite naudoti elektrinį plaukų džiovintuvas švarus gėlių, lapų ir žiedų galvučių su šalto oro, galite taip pat naudoti plunksnų duster švelniai dulkės, gėlės.

    2. Jei jis yra ne rūpintis ilgą laiką, bus daug dulkių, arba gėlių medžiaga bus labai užterštas; gėlių galva, gali būti mirkomi didelės koncentracijos druskos vandens 10 minučių, nuplauti su plovikliu, tada nuplauti švariu vandeniu, kuris gali nuolat valyti ir atkurti, kaip naujas, kaip ir anksčiau.

    3. Ne šveitiklis su rankų valymo metu nuo kritimo gėlės ar nelygius kraštus.Atkreipti dėmesį, kai džiovinimas; Paversti modeliavimo gėlės aukštyn kojom ir sausu oru juos su gėlėmis būtų nukreipti žemyn.Saugokite juos nuo saulės.

    Nerekomenduojame dažnai plauti, net jei druska valymo neišvengiamai išnyks iškraipymas

    1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš pateikdami užsakymą.

    2. Prašome leisti 1-3mm skirtumai dėl rankinis matavimas

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai