Seksualus Pilvo Grandinės Aukso Spalvos Paplūdimio Bikini Kūno Grandinės Juosmens Diržas Alumimum & PKV Vasarą Šalies Įstaiga, Grandinės Papuošalai Moterims ir Mergina Seksualus Pilvo Grandinės Aukso Spalvos Paplūdimio Bikini Kūno Grandinės Juosmens Diržas Alumimum & PKV Vasarą Šalies Įstaiga, Grandinės Papuošalai Moterims ir Mergina Seksualus Pilvo Grandinės Aukso Spalvos Paplūdimio Bikini Kūno Grandinės Juosmens Diržas Alumimum & PKV Vasarą Šalies Įstaiga, Grandinės Papuošalai Moterims ir Mergina Seksualus Pilvo Grandinės Aukso Spalvos Paplūdimio Bikini Kūno Grandinės Juosmens Diržas Alumimum & PKV Vasarą Šalies Įstaiga, Grandinės Papuošalai Moterims ir Mergina Seksualus Pilvo Grandinės Aukso Spalvos Paplūdimio Bikini Kūno Grandinės Juosmens Diržas Alumimum & PKV Vasarą Šalies Įstaiga, Grandinės Papuošalai Moterims ir Mergina Seksualus Pilvo Grandinės Aukso Spalvos Paplūdimio Bikini Kūno Grandinės Juosmens Diržas Alumimum & PKV Vasarą Šalies Įstaiga, Grandinės Papuošalai Moterims ir Mergina

Seksualus Pilvo Grandinės Aukso Spalvos Paplūdimio Bikini Kūno Grandinės Juosmens Diržas Alumimum & PKV Vasarą Šalies Įstaiga, Grandinės Papuošalai Moterims ir Mergina

€14.45 €6.50
Yra sandėlyje
s4731

Žymos: necklac, bikini sportiškas, maudymosi kostiumėlis moterims, grandinės necklac, apyrankė aukso moterims, vandenyno maudymosi kostiumėliai, choker pearl, bikini raudonojo vyno, bikni sexy, choker necklac.

  • Formos\modelis: Geometrinio
    Juosmens Grandinės: Storas Juosmens Grandinės
    minios: Moterų moteris, mergina, panele, žmona, mama, dukra
    Modelio Numeris: D00671MT5
    Kūno Papuošalai Tipas: Pilvo Grandines
    Elemento Tipas: Kūno Papuošalai
    Stilius: Bohemijos
    Metalų Tipas: Aliuminio
    Spalva: Aukso Skiedra spalva
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prašymas: Šalis Jubiliejų, Vestuvių, Gimtadienio Dalyvavimas
    Prekės Pavadinimas: PuRui
    Bauda ar Mados: Mados
    Medžiaga: Akrilo
    Suknelė Grandinės: Juosmens, Pilvo Grandinės

    Seksualus Pilvo Grandinės Aukso Spalvos Paplūdimio Bikini Kūno Grandinės Juosmens Diržas Alumimum & PKV Vasarą Šalies Įstaiga, Grandinės Juvelyriniai dirbiniai Moterų ir Mergaičių Drabužių Priedai.

    Medžiaga: PKV+Aliuminio

    Spalva: Aukso Skiedra Spalva

    Pakuotėje: 1 X pilvo grandinės

    Dydis/Svoris: Taip Vaizdo Dydis

    Pakuotė: PP&P

    Kilmės Šalis: Kinija

    Pristatymas

    1、Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dieną, gavus pilną apmokėjimą.

    2、pristatymo adresą, turi būti patvirtinti.

    3、Punktas tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Tai yra iš mūsų kontrolės.Jei negavote prekės, prašome susisiekti su mumis.Mes susekti ir padėti jums išspręsti problemą.Dėkojame už jūsų supratimą.

    Susisiekite su mumis

    1、Jei radote kokių klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes stengiamės atsakyti į jūsų klausimus per 24 valandas.

    2、Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su pilna žvaigždžių mums.

    3、Prašome suprasti, kad mes esame uždarytas, savaitgaliais ar švenčių dienomis, kad ten gali būti šiek tiek atidėti savaitgaliais ar švenčių dienomis, mes stengiamės atsakyti į visus pranešimus kitą darbo dieną.

    Grąžinimo politika

    Mums reikės siųsti tikrasis nuotraukas prekės gautos, kartu su jo pakuotės (rodyti etiketėje ant pakuotės).Prašome leiskite mums žinoti priežastis.Tai yra mūsų SVP, mums reikia tikrų ir apskaitos tikslais.Mes pasiryžę išspręsti jas taip, kad pirkėjas pageidauja.

    Atsiliepimai

    1. Jei jus tenkina mūsų prekių, maloniai prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su pilna žvaigždžių mums.

    2. Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai