BETAFPV X-Knight 3 BETAFPV X-Knight 3 BETAFPV X-Knight 3 BETAFPV X-Knight 3 BETAFPV X-Knight 3 BETAFPV X-Knight 3

BETAFPV X-Knight 3"dantų krapštuką" Drone HD Skaitmeninis VTX3800KV Brushless Variklio Caddx Vista 3016 3 Irklas Sraigto FPV Quadcopter

€244.19
Yra sandėlyje
s47334

Žymos: hibridinis fotoaparatas, betafpv, caddx loris 4k, quadcopt, cinewhoop, caddx vista, visuo xs809hw, caddx, fpv rėmelį, drone motor set.

  • Atnaujinti Dalys/Priedai: Rėmas
    Prekės Pavadinimas: betafpv
    Modelio Numeris: X-Knight 3" Drone
    RC Dalys ir Acc: Varikliai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Įrankis Prekes: Asamblėjos Kategorija
    Transporto Priemonės Tipas: Sraigtasparniai
    Kiekis: 1
    Medžiaga: Composite Material
    Keturi varomi Ratai Atributai: Surinkimas
    Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Variklis

    BETAFPV X-Knight 3" dantų krapštuką Quadcopter HD Skaitmeninis VTX3800KV Brushless Variklio Caddx Vista Gemfan 3016 3-Blade FPV Mini Drone

    Pakuotė

    1 * X-Riteris 3inch Quad(HD Skaitmeninis VTX)

    1 * Gemfan 3016 3-Blade Rekvizitai(2CW+2CCW)

    1 * Pakuotės M2 Varžtai

    Nėra baterijos komplekte.

    Aukštos rekomenduoju 450mAh 4S baterija.

    X-Riteris 3inch Quad yra pirmasis ultralight 3inch 4S dantų krapštuką quadcopter su HD Skaitmeninis VTX šiuo metu rinkoje.X-knight 3" Skaitmeninių VTX ateina su mažo dydžio, 140mm ratų bazė, kuri suteikia drone daugiau sugebėjimų, siekiant išvengti kliūčių ir geriausius skrydžio.Jis sveria tik 126.7 g be baterijos, bet jo veikimas yra dar pakankamai galinga, kad parama visų rūšių FPV freestyle triukus.Ateiti su Caddx Vista rinkinys, pilotai gali gauti ilgą perdavimo diapazonas su stabilia ir aiškius HD vaizdo įrašus.Jei jūs ieškote drone, kuris sujungia HD vaizdo įrašymas ir geriausia FPV skrydis, X-Knight 3" HD Skaitmeninis VTX dantų krapštuką Quad bus jūsų geriausias pasirinkimas.

    Kulka Taškų

    X-Knight 3" HD Skaitmeninis VTX dantų krapštuką Quad yra lengvas 4S quadcopter.Galia ir pakankamai stiprus, kaip 3inch quadcopter, jis gali lengvai išvengti kliūčių ir padaryti taip pat įvairių akrobatinių judesių sklandžiai.

    X-Knight 3" dantų krapštuką Quad (HD Skaitmeninis VTX) įrengta Caddx Vista VTX, kuri gali įrašyti 720P 120fps video.Su šiuo vista rinkinys, max diapazonas yra iki 4 km, pilotai gali gauti stabilią ir švarią HD vaizdo skrydžio.

    Ateina su F4 AIO 12A dantų krapštuką, FC, integruotas su Betaflight MATEKF411RX procesorius FC, Betaflight OSD ir 2-4S 12A ESC, paramos 4S baterija greitai plaukioja patirties, tai gali skrydžių visų rūšių FPV freestyle triukus.

    Įrengta 1404 3800KV brushless varikliai ir Gemfan 3016 sraigtai, tai yra puikus rungtynės pasiūlyti pilotai judrus skrydžio metu didelio greičio, kuri duos jums itin veiksmingą skrydžių patirtį.

    Surinkti 3" kadrų rinkinį, kuris priima T800 anglies medžiaga tampa ultimatyvūs patvarumo, išlaikant minimalų svorį 22.79 g.

    Specifikacija

    Prekė: X-Knight 3" Skaitmeninių VTX

    Svoris: 126.7 g (be baterijos)

    Maitinimo sistema: 4S

    FC&ESC: F4 AIO 12A dantų krapštuką Brushless FC

    Varikliai: 1404 3800KV Brushless Motors

    Rekvizitai: Gemfan 3016 3-Blade Rekvizitai

    HD Skaitmeninės Kameros & VTX: Caddx Vista

    Baterija: 4S 450mAh Baterijos (neįtraukta)

    Rėmas: X-Riteris Anglies Pluošto, 3" Kadrų Rinkinys

    Baldakimu: Kupolo, Mini Kameros V3

    Imtuvas Variantas: Frsky FCC/Frsky vietinio eismo per sieną/TBS/PNP

    Skrydžio laikas: 6min sklandus skrydis arba 3min skrydžio FPV freestyle triukus su 450mAh 4S baterija

    Caddx Vista

    Kad Caddx Vista HD skaitmeninė vaizdo siųstuvas gali dirbti su DJI FPV kamera, akiniai, nuotolinio valdymo pultelis.Bendras svoris (su kamera ir antenos) yra 35g tik, apie 20g lengvesni nei DJI FPV vienetas.Be to, jis yra mažesnis ir sukurta, kad tiktų rėkauti tranai.Su šiuo vista rinkinys, max diapazonas yra iki 4 kilometrų.BETAFPV mini baldakimu V3 tinka Caddx Vista labai.Su įpurškimo formuoti procesą ir PE medžiagos.Sirmos puikiai apsaugoti Caddx Vista kamera.

    Skrydžio Duomenų Valdytojas

    F4 AIO 12A dantų krapštuką Brushless FC - Integruotas su Betaflight MATEKF411RX procesorius FC, Betaflight OSD ir 2-4S 12A ESC, paramos 4S baterija greitai plaukioja patirties.

    Varikliai & Rekvizitai

    1404 3800KV Brushless Motors " yra lengvas variklis, tinka 3-4inch tranų.Jis tik sveria 9.66 g/vnt.Puikiai suderinta su Gemfan 3016 3-Blade Rekvizitai, variklis yra labai efektyvus naudojimas ir puikus lenktynių skrydžių patirtį.Kartu su dantų krapštuką 12A AIO Brushless FC, ji suteiks jums pakankamai išėjimo galia.

    X-Riteris Anglies Pluošto, 3" Kadrų Rinkinys

    X-Riteris Anglies Pluošto, 3" Kadrų Rinkinys, kuris priima T800 anglies medžiaga tampa ultimatyvūs patvarumo, išlaikant minimalų svorį 22.79 g.Jį sudaro ginklai, dugnais ir viršutinė plokštė, kuri leidžia jums pakeisti sugadintas dalis.Tuo tarpu, viršutinė plokštė ateina su spauda riešutai padaryti diegimo procesą, lengviau.

  • Atsiliepimai (1)

    • Nataly2903

      Original shrink wrap Betafpv box wrapped with padding material safely arrived in mail box after 7 days from WI RC Toy Store. Quad was successfully activated, firmware updated, bind to DJI FPV goggle/controller, Betaflight config, and first count down for liftoff start after 30 minutes unwrapping. The Caddx camera look the same as in DJi Air Unit. Video quality is excellent. Out door test flight performance will be next

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai