Pora Automobilio galinio vaizdo Veidrodis atsparus Vandeniui Ir Anti-Rūkas ir Lietus-Įrodymas, Plėvelės, Šoninio Lango Stiklo Plėvelė, Įvairių Dydžio Specifikacijos Pora Automobilio galinio vaizdo Veidrodis atsparus Vandeniui Ir Anti-Rūkas ir Lietus-Įrodymas, Plėvelės, Šoninio Lango Stiklo Plėvelė, Įvairių Dydžio Specifikacijos Pora Automobilio galinio vaizdo Veidrodis atsparus Vandeniui Ir Anti-Rūkas ir Lietus-Įrodymas, Plėvelės, Šoninio Lango Stiklo Plėvelė, Įvairių Dydžio Specifikacijos Pora Automobilio galinio vaizdo Veidrodis atsparus Vandeniui Ir Anti-Rūkas ir Lietus-Įrodymas, Plėvelės, Šoninio Lango Stiklo Plėvelė, Įvairių Dydžio Specifikacijos Pora Automobilio galinio vaizdo Veidrodis atsparus Vandeniui Ir Anti-Rūkas ir Lietus-Įrodymas, Plėvelės, Šoninio Lango Stiklo Plėvelė, Įvairių Dydžio Specifikacijos Pora Automobilio galinio vaizdo Veidrodis atsparus Vandeniui Ir Anti-Rūkas ir Lietus-Įrodymas, Plėvelės, Šoninio Lango Stiklo Plėvelė, Įvairių Dydžio Specifikacijos

Pora Automobilio galinio vaizdo Veidrodis atsparus Vandeniui Ir Anti-Rūkas ir Lietus-Įrodymas, Plėvelės, Šoninio Lango Stiklo Plėvelė, Įvairių Dydžio Specifikacijos

€1.31 €0.99
Yra sandėlyje
s47593

Žymos: gumos stabdžių lietaus automobiliai, stabdžių lietus automobilių 2, stabdžių lietaus automobilio stiklo, stabdžių lietus automobilių balta, lipdukas stabdžių lietaus automobilį, rūgštusis lietus automobilį, dažai automobilių lietus, anti rain motorcycle, transporto priemonių stabdžių lietaus auto, pagalbinė stabdžių lietaus automobilį.

  • Medžiagos Tipas: Kita
    Modelio Pavadinimas: Naujas
    Prekės Skersmuo: 0.0inch
    Tipo Lipduku: Kita
    Elemento Aukštis: 0.0inch
    Modelis: Kita
    Lipdukas Rodymas: Galinio Vaizdo Veidrodėlis
    Tipas: Kitos 3D Lipdukas
    Paviršius: Anti-oil Nano danga
    Medžiaga: PET
    Funkcija: Multi Funkcinis
    Dizainas: Spalvos Keitimas
    Prašymas: Automobilių/Visureigis/Sunkvežimis/Priekabos/Namų vonios veidrodis/Akiniai ir t.t
    Pakuotė: Ne Supakuoti
    Elemento Plotis: 10cm
    Elemento Ilgio: 14.5cm
    Kategorijos: Kita

    Kulka Taškų:

    1、skydas ir apsaugoti savo galinio vaizdo šoniniai veidrodžiai, nuo vandens, lietaus,rūko, skydelis nuo saulės, sprogimą, taigi, kaip išlaikyti savo galinio vaizdo veidrodis, aišku, visais laikais.Didelis stiprio ir didelio pralaidumo.

    Apsaugoti vairuotojus nuo nelaimingų atsitikimų lietaus ir ūkanotas oras.

    2、VANDENIUI MEMBRANA NANO DANGA TECHNOLOGIJAS:PET+Nano danga, apsauginės plėvelės su 99% pralaidumo, anti-fog, anti-glare, anti-rūkas, atsparus vandeniui, rainproof, kurios efektyviai aiškiau jūsų akyse ir geriau žiūrėti į lietingą ar rūkas dieną.

    3、PUIKI APSAUGA :saugoti ir ginti savo galinio vaizdo Šoniniai Veidrodžiai nuo nepageidaujamų įbrėžimų, tepinėlius, dulkių ir purvo, siekiant išlaikyti savo galinio vaizdo veidrodis, aišku, visais laikais.Didelis stiprio ir didelio pralaidumo.

    4、UNIVERSALUS SUKURTA :galinio vaizdo Veidrodis, Apsauginės Plėvelės Automobilių, Visureigių, Sunkvežimių, Priekabų, telpa visos standartinio dydžio automobilio šoniniai veidrodžiai.

    5、Paprastas įrengimas :Tiesiog per kelias minutes įdiegti jį į savo galinio vaizdo Veidrodis tiesiogiai, trykšti šiek tiek vandens ant veidrodžio ir jį valyti, įdiegti anti-lietaus filmas veidrodį ir laikytis, tada suplokite jį su nedideliu grandiklis, greitai ir lengvai

    Savybės:

    Suderinamumas: Automobilių/Visureigis/Sunkvežimis/Priekabos/Namų vonios veidrodis/Akiniai ir kt.,

    Pareigos: Anti-fog, anti-glare, anti-rūkas, atsparus vandeniui, rainproof

    Paviršius: Anti-oil Nano danga

    Medžiaga: PET

    Matmenys(apytiksl.): raundas 80x80mm/3.15*3.15 in, apvalios 95X95mm/3.74*3.74 tam, elipsės 95X135mm/3.74*5.31 tam, elipsės 100X150mm/3.94*5.9 į aikštę 175X200mm/6.89*7.87 į(pasirinktinai)

    Lengvas Montavimas:

    1. Švaraus stiklo paviršiaus, įsitikinkite, kad nėra jokių dulkių ar pašalinių daiktų

    2. Purkšti tolygiai gryno vandens ant veidrodžio paviršiaus.

    3. Nuplėšti skaidria apsaugine plėvele, tvirtinamas ant veidrodžio paviršiaus

    4. Pasirinkti tinkamą poziciją, lėtai pasta nuo viršaus iki apačios.

    5. Pašalinti oro burbuliukus ir drėgmės su valymo šluostės ir grandikliai.

    6. Pagaliau ašara viršuje apsaugoti plėvele.Viskas.

    Paketas Apima:

    2x galinio vaizdo veidrodis hidroizoliacijos membrana

    4x drėgnos/sausos servetėlės

    1X valymo servetėlės

    1x mažas grandiklis

    SKELBIMAS:

    Šis produktas yra minkštas filmas, ne grūdintas stiklas!

  • Atsiliepimai (1)

    • Usus 2011

      The product has arrived okay. Delivery time was fast. 36 days. Packaging is normal. He arrived unscathed. Meets your description. Recommended product and seller. Thanks

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai