Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius 2MQTT Setup Su Alexa Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius 2MQTT Setup Su Alexa Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius 2MQTT Setup Su Alexa Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius 2MQTT Setup Su Alexa Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius 2MQTT Setup Su Alexa Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius 2MQTT Setup Su Alexa

Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius 2MQTT Setup Su Alexa

€22.93 €12.61
Yra sandėlyje
s47602

Žymos: namų smart, termostatas wifi, ksd302 termostatas, radiatoriaus vožtuvas zigbee, cqc ksd301 termostatas, netatmo homekit, tuya zigbee, termostatas zigbee, cc2531, netatmo smart radiatoriaus vožtuvas.

  • Sertifikavimo: CE
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Aprašymas:

    100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

    Šis produktas turi būti naudojamas su tuya ZigBee vartai!

    Tai lengvai galite jį įdiegti: Atsukite adapterį ir padėkite į vožtuvas, prisukite adapterį, ir pasukite temperatūros kontrolės įstaiga, į adapterį.

    Kelių rūšių prieinami: boost " režimas, patogus režimą, atostogų režimas, automatinis režimas, rankinis režimas, energijos taupymo režimas jums pasirinkti.

    Su mažos galios signalo funkcija, kai elektros energija yra bėga, ji bus jums priminti, kad jums nereikia jaudintis dėl staigaus elektros energijos išeikvojimas trukdo naudojant.

    Automatinis režimas: galima pasirinkti darbo būdą iš 5+2, 6+1, 7 dienas ir 6 laikotarpiais.Po atrankos, paspauskite mygtuką, norėdami patekti į laiko nustatymo pirmojo laikotarpio darbo dieną, tada dar kartą paspauskite mygtuką, norėdami nustatyti temperatūrą poilsio ir pabaigos nustatymas.

    Po to sujungti su PROGRAMĖLĘ ZigBee vartai, jūs galite reguliuoti temperatūrą per telefoną, kuris yra protingas ir patogus.

    Techniniai duomenys:

    1. Naudoti radiatoriaus vožtuvas

    2.Galia.2*2 AA* 1,5 V šarminės baterijos(ne inclede)

    3. Ekranas tikslumas:0.5℃

    4. Zondas jutiklis.NTC(10k)1%

    5. Temperatūros rodmenys:0~70℃

    6.Bėgimo programa: Nustatyti per 1 savaitę ciklas

    7. Nustatytos temperatūros diapazonas:5~35℃

    8. Maks.kelionės:4,5 mm

    9. Sriegio dydis:M30*1.5

    10.Maks.srovė:90mA

    11. Dydis:66*52*82+20mm

    Pakuotė:

    1 * Radiatorių Termostatai

    1 * RA Adapteris

    1 * RAV Adapteris

    1 * RAVL Adapteris

    1*Instrukcija

    Pastabos:

    Šis produktas turi būti naudojamas su tuya ZigBee vartai!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai