Akrilo Trafaretas pjovimas Lazeriu Šabloną Akrilo Trafaretas pjovimas Lazeriu Šabloną

Akrilo Trafaretas pjovimas Lazeriu Šabloną "PASIDARYK pats" Odos Rankų darbo Amatų Keychain paketų prižiūrėtojų raktinę Siuvimo Modelis

€4.20 €2.73
Yra sandėlyje
s47786

Žymos: šifono siuvimo modelis, odos sluoksnį, odos templat, akrilo abėcėlė šabloną oda, oda, odos, lazerio odos, acrylic tree craft, odos priemonė, custom odos piniginės, maišo modelis.

  • Modelio Numeris: A1129
    Medžiaga: Akrilo

    Odos keychain šablonas yra puikus mažas projektas su labai tinkami naudoti rezultatai.Daro puikus pradedantiesiems projektą, arba greitai, be savo prekių katalogas.Panašių pagamintos keychains dažnai parduoda už $30+.

    Tai akrilo keychain šablonas yra skirtas būti sulankstyti du kartus sukurti apsisukimo sekcijos viršų sukelti snap ir apačios, raktų žiedas.Jis ateina su žymėjimo skylės, jei norite vertus-dygsnio stiliaus parodyta nuotraukose.Ženklas ir pre-smūgis tiems, skylių lengva derinti.Nenoriu naudoti, kad formatu?Jūs taip pat galite pakeisti su kniedėmis arba savo susiuvimo dizainas!

    Tai keychain šablonas yra skirtas vieno colio trigeris/sling snaps.Jūs visada galėtų naudoti mažesnio pločio, bet didesnis netelpa.

    Mes šiuo metu siūlo add-on diržas snaps ir atitinkamą klavišą žiedų natūralus žalvaris arba antikvariniai žalvario.Tai puikus pasirinkimas, jei jums išbandyti aparatūros, ar tiesiog padaryti vieną keychain sau.

    Visi mūsų akrilo šablonai yra pagaminti iš aukštos kokybės 3/32" lietas akrilas.Lietas akrilas yra itin patvarus ir idealiai tinka pakartotinai naudoti kaip šabloną medžiagos.Pagaminti JAV!

    Matmenys (sulankstytas odos dalis tik): 1" pločio x 2.25" aukščio

    Šablono Naudojimas

    Šablonai leidžia jums turėti nuosekliai, profesionaliai atrodo, kad visi savo darbą.Naudoti jūsų galutinio produkto, kaip praktikoje, dovana draugams ir šeimai, ar net parduoti pagal savo prekės ženklą!

  • Atsiliepimai (4)

    • Nikolasx

      It's just like the description.

    • Fktrcttd2013

      All good

    • Xquy4h6v

      Fast delivery well pack according to the description happy of my purchase I recommend it

    • Jimmorrisson01

      Perfect, just as I expected.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai