90*370 mm Magnetinės Apyrankės Namų Tobulinimo, Statybos, Dailidžių, Auto Remontas, ir Daug Kitų 90*370 mm Magnetinės Apyrankės Namų Tobulinimo, Statybos, Dailidžių, Auto Remontas, ir Daug Kitų 90*370 mm Magnetinės Apyrankės Namų Tobulinimo, Statybos, Dailidžių, Auto Remontas, ir Daug Kitų 90*370 mm Magnetinės Apyrankės Namų Tobulinimo, Statybos, Dailidžių, Auto Remontas, ir Daug Kitų 90*370 mm Magnetinės Apyrankės Namų Tobulinimo, Statybos, Dailidžių, Auto Remontas, ir Daug Kitų

90*370 mm Magnetinės Apyrankės Namų Tobulinimo, Statybos, Dailidžių, Auto Remontas, ir Daug Kitų "PASIDARYK pats" Projektai

€6.40 €3.13
Yra sandėlyje
s47945

Žymos: pupų xl, menas, menas, sienų, dekoro namai šiuolaikinės, oro drėkintuvas akumuliatoriaus., plakatas sienos, dekoro namai, miegamojo puošimas, sodo ir namų, dekoro namai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Kita
    Prekės Pavadinimas: homyl

    Aprašymas:

    Magnetinės Apyrankės-tai turi būti įrankis, skirtas tiek profesionaliai ir paprastas žmogus.Jis puikiai tinka namų, statybos, dailidžių, auto remontas, ir daug kitų "PASIDARYK pats" projektai.Tai taip pat puikus nustatymo lubų ventiliatoriai, nišoje apšvietimo, VĖDINIMO sistemos, elektronine, remontas, modelio kūrimą, mėgėjai, scrapbooking, siuvimo, sodininkystė, ir daug daugiau!Puikus dovanų idėjos tėtis, mama, tėvas, motina, šeima ir draugais.

    10 ar 15 MAGNETAI, įdėtų į kiekvieną apyrankės supa beveik visą riešą laikyti sraigtai, vinys, varžtai, poveržlės, grąžtus.Puikiai tinka namų, statybos, dailidžių, auto remonto, siuvimo, ir kiti "PASIDARYK pats" projektai.

    PUIKUS LAIKO TAUPYMO suteikiant 3-pagalbos ranka, kai jums reikia jos labiausiai.Daugiau jokio galvos skausmas prarasti arba nuleisti smulkių daiktų, o darbo.

    EFEKTYVIAI PATEIKTI MAGNETAI

    Magnetinės Apyrankės sudėtyje yra 10 stiprūs magnetai, kad būtų veiksmingai pateikti visą apyrankė padengti beveik visą riešą.Neapsigaukite kitų prekinių ženklų.

    TREČIOSIOS PAGALBOS RANKĄ

    Puikus laiko taupymo priemonė teikiant pagalbos ranką, kai jums reikia jos labiausiai.Ne daugiau ketina rinkinio ar ieškoti savo kišenės.Daugiau jokio galvos skausmas prarasti arba nuleisti sraigtai, vinys, varžtai, poveržlės, kaiščiai, adatos, grąžtai, tvirtinimo detalės, ir smulkūs įrankiai.Baigti darbą per trumpesnį laiką, su mažiau nusivylimas!

    KVĖPUOJANTIS IR LENGVAS

    Magnetinės Apyrankės yra pagaminti iš tvirtos, lengvos ir premium 100% nailono audinio su minkšta, orui kamšalu akies vidinį sluoksnį.

    REGULIUOJAMAS VIENAS DYDIS TINKA LABIAUSIAI

    Mūsų magnetinės apyrankės ant riešo dirželis reguliuojamas, kad tilptų beveik visi riešo dydžiai.Puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims.

    Specifikacija:

    Medžiaga: 1680D Oksfordo audinio ir magnetas

    Dydžių Lentelė:

    Dydis: 90*370 mm

    Komplektą Sudaro:

    1 vnt Magnetinės Apyrankės

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai