Soft/Mielas /Pliušinis /Ilgai katė/pagalvės/Medvilnės lėlės žaislas Įdaryti Pristabdyti Office Plauko Miego Pagalvės, Pagalvėlės, Dovanų Lėlės Vaikams Mergaitėms dovanų Soft/Mielas /Pliušinis /Ilgai katė/pagalvės/Medvilnės lėlės žaislas Įdaryti Pristabdyti Office Plauko Miego Pagalvės, Pagalvėlės, Dovanų Lėlės Vaikams Mergaitėms dovanų Soft/Mielas /Pliušinis /Ilgai katė/pagalvės/Medvilnės lėlės žaislas Įdaryti Pristabdyti Office Plauko Miego Pagalvės, Pagalvėlės, Dovanų Lėlės Vaikams Mergaitėms dovanų Soft/Mielas /Pliušinis /Ilgai katė/pagalvės/Medvilnės lėlės žaislas Įdaryti Pristabdyti Office Plauko Miego Pagalvės, Pagalvėlės, Dovanų Lėlės Vaikams Mergaitėms dovanų Soft/Mielas /Pliušinis /Ilgai katė/pagalvės/Medvilnės lėlės žaislas Įdaryti Pristabdyti Office Plauko Miego Pagalvės, Pagalvėlės, Dovanų Lėlės Vaikams Mergaitėms dovanų Soft/Mielas /Pliušinis /Ilgai katė/pagalvės/Medvilnės lėlės žaislas Įdaryti Pristabdyti Office Plauko Miego Pagalvės, Pagalvėlės, Dovanų Lėlės Vaikams Mergaitėms dovanų

Soft/Mielas /Pliušinis /Ilgai katė/pagalvės/Medvilnės lėlės žaislas Įdaryti Pristabdyti Office Plauko Miego Pagalvės, Pagalvėlės, Dovanų Lėlės Vaikams Mergaitėms dovanų

€0.95 €0.60
Yra sandėlyje
s49899

Žymos: yzf 250 variklio dangteliai.

  • Modelio Numeris: 0
    Prekės Pavadinimas: JJRC
    C: Kačiukas Pagalvę Pliušiniai Žaislai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Temos: Gyvūnai Ir Gamta, Sportas
    Aukštis: 51cm-99cm
    Įdaru: PP Medvilnės
    B: Katė Lėlės
    A: Draugei Dovanos
    Medžiaga: PP Medvilnės, Poliesteris
    Rekomenduojame Amžius: 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
    dydis: 70cm, 50cm, 90cm
    Sertifikavimo: CE
    Įspėjimas: no

    Savybės:

    1. Kvėpuojantis ir patogu: Tai pliušinis žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės, patogus ir pralaidžios orui medžiagos, todėl jums bus meilė jį.

    2. Gera dovana: Tai pliušinis žaislas yra taip pat puiki dovana mielas draugės ar cute vaikai, gimtadienius ar kitas šventes ir atostogas.

    3. Miela išvaizda: Su savo mielas ir labai imituojamas išvaizda, tai pliušinis žaislas gali padėti jums ar jūsų draugams praleisti vienišas laiko.

    4. Sudėtingas kūrinys: naminių gyvūnėlių žaislas turi gerą siuvimo amatai ir išskirtinį meistriškumą, kuris gali užtikrinti stiprus ilgaamžiškumas.

    5. Geras partneris: Tai pliušinis pet žaislas gali lydėti jus kiekvieną dieną, ir naktį, ir leidžia jums turėti gerus prisiminimus.

    Aprašymas:

    Jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, ekologiškas, ne toksinus ir jokio kvapo, saugus žaisti.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: PP medvilnė, poliesteris

    Dydis: 70cm, 50cm, 90cm (pasirinktinai)

    Spalva: juoda, pilka (pasirinktinai)

    Pakuotė:

    1 * Pagalvė

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Godofrowing

      Sent to someone else's address. Seller whining. I agree to return the money only if I allegedly do a refund of the unreceived goods. I did it to avoid nervous damage.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai