Elektroninių Piggy Bank ATM Slaptažodį taupyklė Pinigų Monetų Taupymo Automatinis Indėlių Banknotų BANKOMATŲ Banko seifo Vaikams, Vaikų Kalėdų Dovana Elektroninių Piggy Bank ATM Slaptažodį taupyklė Pinigų Monetų Taupymo Automatinis Indėlių Banknotų BANKOMATŲ Banko seifo Vaikams, Vaikų Kalėdų Dovana Elektroninių Piggy Bank ATM Slaptažodį taupyklė Pinigų Monetų Taupymo Automatinis Indėlių Banknotų BANKOMATŲ Banko seifo Vaikams, Vaikų Kalėdų Dovana Elektroninių Piggy Bank ATM Slaptažodį taupyklė Pinigų Monetų Taupymo Automatinis Indėlių Banknotų BANKOMATŲ Banko seifo Vaikams, Vaikų Kalėdų Dovana Elektroninių Piggy Bank ATM Slaptažodį taupyklė Pinigų Monetų Taupymo Automatinis Indėlių Banknotų BANKOMATŲ Banko seifo Vaikams, Vaikų Kalėdų Dovana Elektroninių Piggy Bank ATM Slaptažodį taupyklė Pinigų Monetų Taupymo Automatinis Indėlių Banknotų BANKOMATŲ Banko seifo Vaikams, Vaikų Kalėdų Dovana

Elektroninių Piggy Bank ATM Slaptažodį taupyklė Pinigų Monetų Taupymo Automatinis Indėlių Banknotų BANKOMATŲ Banko seifo Vaikams, Vaikų Kalėdų Dovana

€8.41 €5.89
Yra sandėlyje
s50232

Žymos: pln, slaptažodį dėžės, dragon ball piggy bank, dėžutė pinigams, atm mini, papuošalai saugus, monetos saugus, atm taupomojo banko pinigų banko, atm, atm skimmer.

  • Modelio Numeris: Pinigų Taupymo Jar
    Formos: Dėžutė
    Medžiaga: Plastikiniai
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Savybės:

    Aukštos kokybės

    Modeliavimo saugus struktūra, nors medžiaga yra aplinkos apsaugos ABS medžiagos, tačiau nebuvo įvesti slaptažodį jėga atidaryti, nėra lengvas dalykas.

    Automatinė pinigų lizdas

    Įdėti banknotą indėlių uosto ir švelniai stumkite kontaktinis jungiklis, ji bus automatiškai dalyvauja saugus (pastaba: banknotų, kad yra per senas ir per minkštas, gali būti neįmanoma pradėti kontaktinis jungiklis)

    Pasukite unlock

    Be teisingo slaptažodžio įvedimo, šis jungiklis negali būti įjungtas.Įvedus teisingą slaptažodį, kad žalia šviesa bus įjungti ir atidarykite saugus.

    Slaptažodį klaviatūra

    Keturių elektroninės apsaugos slaptažodžiu, jūs galite pakeisti savo slaptažodį, daugiau, saugus ir patikimas.4-skaitmenų slaptažodis gali būti ne bus, ir numatytieji gamyklos slaptažodis yra 0000. Jei pamiršote slaptažodį, galite išimkite bateriją ir leiskite jam sėdėti už laikotarpį, atkurti gamintojo Parametrus.

    Daug vietos

    Labai daug vietos, gali ne tik sandėliavimo pinigų, taip pat galite pervesti keletą neteisėtų uždaryti dalykėlių tarp jų.

    Monetiniai ir balso ir saugojimo stuff

    Su slaptažodį, balso, be to, taupyti pinigus, bet taip pat nustatyti taupymo tikslai, finansiniai planai.Gali būti naudojamas saugoti žaislai, papuošalai, bankbooks ir kt.Lizdą monetų plyšį gali turėti MONETŲ, ar popierinių pinigų.

    Naudojant operacinės

    Norėdami atidaryti seifo, pirma įveskite keturių skaitmenų slaptažodį.Pagal nutylėjimą yra: 0000

    Atlikite šiuos veiksmus ir naudoti saugų laukelį:

    Įveskite keturių skaitmenų slaptažodį ir žalios šviesos įjungti.Jei įvesite neteisingą slaptažodį, raudona lemputė švies ir išgirsite "bandykite dar kartą".Pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, norėdami atidaryti duris.Jei žalia lemputė yra apie 10 sekundžių, jūs išgirsite, girgždėti, kaip durys atsidaro.Jei durys buvo atidaryti daugiau nei 10 sekundžių, žalia lemputė dega ir pypsi kas 20 sekundžių.Norėdami išjungti pyptelėjimą, uždarykite duris.Įdėkite popieriaus pinigus į burną popieriniai pinigai.Popieriaus pinigai gali būti įvedami tiesiogiai.Tada galite atsiimti pinigus tiesiogiai, paspausdami kodą.

    Kai jūs esate baigtas, uždarykite duris ir užrakinkite ją.

    Norėdami pakeisti savo slaptažodį, atlikite šiuos veiksmus:

    Įveskite esamą slaptažodį (originalus slaptažodį 0000), kad atidarytumėte saugias duris.

    Ilgai connect "*" klavišą, indikatoriaus lemputė.

    Įveskite naują 4 skaitmenų slaptažodį per 15 sekundžių, paspauskite "#" patvirtinkite saugojimo naują slaptažodį, ir lemputė nustos mirksėti.

    Pastaba: jei naujas slaptažodis nėra įrašytas per 15 sekundžių, programa bus sustabdyta ir turi būti iš naujo.

    Atleiskite "*" mygtuką ir uždaryti duris.

    Bleep arba balso: įrašyti savo dabartinį slaptažodį ir atidaryti duris

    Pastumkite jungiklį (galinės durys) kairę arba į dešinę, norėdami nustatyti pyptelėjimą ar kalbame garso ir uždaryti saugiai kabineto durų

    Techniniai duomenys:

    Tipas: ATM slaptažodį dėžė automatinė taupyklė

    Kiekis: 1pc

    Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

    Spalva: Sidabro/aukso/ juoda/rožinė/juoda

    Baterijos: 3*AA baterijos (neįtraukta)

    Dydis: 13*12.5*19.5 cm/5.1*4.9*7.7" (L*W*H)

    Pakuotė:

    1* ATM slaptažodį dėžė automatinė taupyklė

    1* atsuktuvas

    1* anglų ir Kinų vartotojo vadovas

  • Atsiliepimai (1)

    • Mazitova Pochta

      I liked the goods, but waited for a very long time for 3 months

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai