Automobilio Logotipas Peleninė su Led Žibintai Dūmų Turėtojas Juokinga, Kaljanų Peleninę Siųsti Draugu, Smart 450 451 Smart 453 Fortwo Forfour Automobilio Logotipas Peleninė su Led Žibintai Dūmų Turėtojas Juokinga, Kaljanų Peleninę Siųsti Draugu, Smart 450 451 Smart 453 Fortwo Forfour Automobilio Logotipas Peleninė su Led Žibintai Dūmų Turėtojas Juokinga, Kaljanų Peleninę Siųsti Draugu, Smart 450 451 Smart 453 Fortwo Forfour Automobilio Logotipas Peleninė su Led Žibintai Dūmų Turėtojas Juokinga, Kaljanų Peleninę Siųsti Draugu, Smart 450 451 Smart 453 Fortwo Forfour Automobilio Logotipas Peleninė su Led Žibintai Dūmų Turėtojas Juokinga, Kaljanų Peleninę Siųsti Draugu, Smart 450 451 Smart 453 Fortwo Forfour Automobilio Logotipas Peleninė su Led Žibintai Dūmų Turėtojas Juokinga, Kaljanų Peleninę Siųsti Draugu, Smart 450 451 Smart 453 Fortwo Forfour

Automobilio Logotipas Peleninė su Led Žibintai Dūmų Turėtojas Juokinga, Kaljanų Peleninę Siųsti Draugu, Smart 450 451 Smart 453 Fortwo Forfour

€4.76 €3.81
Yra sandėlyje
s5132

Žymos: 453 smart fortwo, pelenų dėklas, ford kuga kamieno, carplay smart fortwo 451, Smart fortwo 450, smart w453, smart 453 led indikatorių, smart fortwo 451 skyrelio, smart fortwo 451 patarimas, smart fortwo 451 led fari.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Specialios Funkcijos: šviesos, Žiebtuvėlis, Daugiafunkcį, "Blu-ray"

    Kas yra automobilio peleninę:

    Automobilio peleninę yra įvairių deformuoti plieno, kuris yra ant automobilio.Kai jūs rūkote automobilyje, jis gali turėti savo cigarečių pelenai, turi lizdą, kuris automatiškai išnyksta cigarečių nuorūkos, ir kelia nebaigtų cigarečių.Kaip mes visi žinome, žmonės, kurie yra įpratę rūkyti automobilyje bus nerimauti nėra peleninę į automobilį.Ieškant paprasto lauke, kaip peleninę nėra lengva ir nepatogus naudoti.Išvaizda iš automobilio peleninę leidžia jums nebereikia nerimauti dėl rūkymo ir kad automobilio pilnas suodžių.

    Savybės transporto priemonės tvirtinama peleninė:

    1. Maža ir išskirtinį išvaizdą dizainas yra gražus, rafinuotas, tiek ir už jos ribų yra pagaminti iš aukštos kokybės antipireno savybių turinčių medžiagų, su gera sandarinimo, saugus ir patogus naudoti, ir neužima daugiau vietos.

    2. Protingas dizainas leidžia patogiau naudoti.Jis gali pop-suodžiai, palikti lizdą dūmų, ir vieta nebaigtų cigaretės, kuris atneš jums didesnį saugumo jausmą.

    3. Jis gali būti įterptas į prietaisų skydelio ir dedamas ant priekinės sėdynės, puodelio laikiklis turi būti stabilus, be išvertimo, kad mes nebereikia nerimauti dėl rūkymo ir kad automobilio pilnas suodžių.

    4. Didžiausias bruožas yra tai, kad ji yra didelio skersmens, kuris yra patogus naudojimui ir lengvai išvalyti pelenus į peleninę.Įdėti jį į gėrimų rack iš oro kondicionavimo angos ir naudoti jį stabilumą.

    5. Patogu tai, kad uzsitiens suodžių ir užgesinti dūmų.Kai nenaudojamas, padengti peleninę ir pelenų nebegali pabėgti.Produktai yra puikūs kūrinys, rafinuotas iš pasirinktos medžiagos, praktinių ir įvairus, ir yra tikrai aukštos klasės įranga jūsų automobiliui.

  • Atsiliepimai (1)

    • Anoopkumarsingh78

      Produit ok

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai