Nešiojamų Didelės raiškos 1080P Video HDMI suderinamus Į 3RCA AV ir Scart Composite Konverteris Adapteris Kabelio Laido Nešiojamų Didelės raiškos 1080P Video HDMI suderinamus Į 3RCA AV ir Scart Composite Konverteris Adapteris Kabelio Laido Nešiojamų Didelės raiškos 1080P Video HDMI suderinamus Į 3RCA AV ir Scart Composite Konverteris Adapteris Kabelio Laido Nešiojamų Didelės raiškos 1080P Video HDMI suderinamus Į 3RCA AV ir Scart Composite Konverteris Adapteris Kabelio Laido Nešiojamų Didelės raiškos 1080P Video HDMI suderinamus Į 3RCA AV ir Scart Composite Konverteris Adapteris Kabelio Laido Nešiojamų Didelės raiškos 1080P Video HDMI suderinamus Į 3RCA AV ir Scart Composite Konverteris Adapteris Kabelio Laido

Nešiojamų Didelės raiškos 1080P Video HDMI suderinamus Į 3RCA AV ir Scart Composite Konverteris Adapteris Kabelio Laido

€3.02 €1.48
Yra sandėlyje
s5591

Žymos: av su scart, scart, hdmi į vga, giliai naras, hdmi jungiklis, laisvų rankų įranga splitter, scart 2 hdmi konverteris, HDMI, bmw lvds skaičiuoklė, hdmi switcher.

  • Prekės Pavadinimas: ONLENY
    Sertifikavimo: Nėra
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas: Kabelio Adapteris

    Savybės:

    1. Plug and play): diegimo Metu, prašome plug and play, šis produktas yra labai patogi naudoti.

    2. Aukštos raiškos: Aukštos raiškos HD-RCA high-definition TELEVIZIJA, namų kino sistema ir transliacijos TV RCA įranga.

    3. Lengvas montavimas: Šis produktas yra labai lengva įdiegti, nereikia papildomų įrankių reikia, ir diegimo procesas yra labai patogu.

    4. Gražus: Šis produktas yra pagamintas su funkciniais, išskirtinį meistriškumą ir išvaizda yra labai stilingas ir gražus.

    5. Perkeliamumas: Šis produktas yra mažas dydis ir šviesos svorio, tai labai patogu nešiotis.

    Aprašymas:

    Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis produktas yra labai praktiškas HDMI suderinamus į 3RCA AV ir Scart composite konverteris adapterio kabelį.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Plastikas+Metalas

    Spalva: juoda

    Kabelio Ilgis: 1.5 m

    Išėjimo Įtampa: 5V

    Įvestis: HDMI suderinamus

    Galia: 3RCA

    Pakuotė:

    1 vnt. * HDMI-suderinamas su 3RCA Keitiklio Kabelį

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai