Madeleb Odos Atnaujinimas Kremas 40 ML, Originalus Produktas, Psoriazė ir Egzema, Spuogai Problemų, Ląstelių Regeneraciją Madeleb Odos Atnaujinimas Kremas 40 ML, Originalus Produktas, Psoriazė ir Egzema, Spuogai Problemų, Ląstelių Regeneraciją Madeleb Odos Atnaujinimas Kremas 40 ML, Originalus Produktas, Psoriazė ir Egzema, Spuogai Problemų, Ląstelių Regeneraciją Madeleb Odos Atnaujinimas Kremas 40 ML, Originalus Produktas, Psoriazė ir Egzema, Spuogai Problemų, Ląstelių Regeneraciją Madeleb Odos Atnaujinimas Kremas 40 ML, Originalus Produktas, Psoriazė ir Egzema, Spuogai Problemų, Ląstelių Regeneraciją

Madeleb Odos Atnaujinimas Kremas 40 ML, Originalus Produktas, Psoriazė ir Egzema, Spuogai Problemų, Ląstelių Regeneraciją

€20.20
Yra sandėlyje
s5610

Žymos: cc kremas, cc kremas korėjos, cosmet, balinimo kremas, bb cc kremas, bb kremas korėjos, perteklius juodos odos pigmentai gydymas, bb kremas, bengay cream, kremas nuo saulės.

  • Kilmės: TR(Kilmės)
    Elemento Tipas: Šveitiklis & Organizmo Valymo

    APRAŠYMAS

    Madeleb Kremas yra visiškai natūralus ir organinių odos priežiūros produktas, kuris yra pagamintas iš esmės Centella Asiatica augalų, turi mobiliuosius regeneruojantį poveikį ir yra naudinga išspręsti beveik visas problemas ant savo odos.Madeleb Kremas suteikia ląstelių atsinaujinimą, be žalos jūsų odos dėka natūralūs ekstraktai, jame; Jis yra labai naudingas ir universalus kremas, kuris sprendžia savo spuogai problemas, gydo jūsų odos žaizdas, ir taip pat naudojami gydant tokias ligas kaip psoriazė ir egzema.Madeleb Kremas Išmokas; • Pašalina spuogų ir spuogų ant odos. • Jis pašalina odos dėmės. • Ji suteikia gydomųjų odos žaizdas. • Ji suteikia gydymo ligų, tokių kaip psoriazė ir egzema. • Teikia atjauninimo ir suteikia natūralią išvaizdą. • Jis naikina celiulito. • Ji uždaroma įtrūkimų kūno. • Jis pašalina tamsius ratilus ir maišelius po akimis. • Jis pašalina sausumo odos ir apsaugo nuo odos išbėrimų.

    INGREDIENTAI

    • Centella Asiatica Augalų Ekstraktas • Levandų aliejus • Ramunėlių Ekstraktas • Pats Safa Ekstraktas • Madeleb Grietinėlė yra 100% veiksmingas ir visiškai natūralus produktas, kuris kovoja ir pašalina visas problemas ant savo odos.

    KRYPTIS

    Jums turėtų būti taikomos kai kurios kremas masažuoklis problema srityje su savo ranka.Masažo metu turėtų būti 4-5 minutes.Oda turėtų sugerti kremas gerai ir veikia ant odos.Madeleb Kremas turėtų būti laikomi ant odos paviršiaus ne mažiau kaip 2 valandas.Madeleb Kremas tinka naudoti kasdien.Madeleb Kremas gali būti naudojamas bet kuriuo paros metu, nesvarbu, dieną ar naktį.

    ĮSPĖJIMAI

    Laikykite jį vėsioje vietoje.Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

    MOKĖJIMO

    Mes priimame mokėjimus per vieną iš šių metodų: Alipay

    PRISTATYMAS

    Mes siekiame, kad jūsų užsakymų jums, kaip greitai, kaip įmanoma!Mes dirbame su DHL, "FedEx" ir UPS) norėdami pateikti užsakymą, taip pat greitai, kaip įmanoma.Visi užsakymai yra apdrausti.Už sugadintą produktų, grąžinimo ar nemokamas pristatymas yra pagaminti pagal pirkėjo pageidavimus.Prekės bus išsiunčiami tą pačią dieną po apmokėjimo gavimo.Laivybos sekimo numerį yra išsiųsti visus užsakymus.Užsakymai, kurie negali būti pristatytas, nes gavėjas yra ne spręsti, ar dėl to, kad trūksta adresas yra užlaikomas, ne krovinių bendrovės buveinėje.Imtuvas yra dar kartą kreiptis.

    TVARKYMO LAIKAS

    Laikas man reikia parengti užsakymo pristatymas priklauso.Dėl išsamesnės informacijos, žr. atskirus elementus.Apskaičiuota, laivybos laikas Šiaurės Amerika: 2-4 darbo dienas Europa: 1-3 darbo dienas Australija, Naujoji Zelandija ir Okeanija: 3-5 darbo dienas Azijos ir Ramiojo vandenyno: 3-5 darbo dienas lotynų Amerikos ir Karibų jūros: 3-5 darbo dienas Šiaurės Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose: 4-6 darbo dienas į Pietus nuo Sacharos, Afrikoje: 4-6 darbo dienas Aš padarysiu viską, kad patenkinti šiuos laivybos įvertinimų, bet ir negali garantuoti jų.Tikrasis pristatymo laikas priklausys nuo laivybos metodą pasirinkti.

    MUITŲ IR IMPORTO MOKESČIAI

    Pirkėjų nėra atsakinga dėl jokių muitų ir importo mokesčių, kuriuos gali taikyti.Aš nesu atsakingas už vėlavimą dėl muitų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai