Siūlės Guma Pelės Mygtukai Žaidimas neslidus Lentelė Kilimėlis Rankogaliai Patvarus Mousepads Už Žaidėjus Kompiuterių Priedai Siūlės Guma Pelės Mygtukai Žaidimas neslidus Lentelė Kilimėlis Rankogaliai Patvarus Mousepads Už Žaidėjus Kompiuterių Priedai Siūlės Guma Pelės Mygtukai Žaidimas neslidus Lentelė Kilimėlis Rankogaliai Patvarus Mousepads Už Žaidėjus Kompiuterių Priedai Siūlės Guma Pelės Mygtukai Žaidimas neslidus Lentelė Kilimėlis Rankogaliai Patvarus Mousepads Už Žaidėjus Kompiuterių Priedai Siūlės Guma Pelės Mygtukai Žaidimas neslidus Lentelė Kilimėlis Rankogaliai Patvarus Mousepads Už Žaidėjus Kompiuterių Priedai Siūlės Guma Pelės Mygtukai Žaidimas neslidus Lentelė Kilimėlis Rankogaliai Patvarus Mousepads Už Žaidėjus Kompiuterių Priedai

Siūlės Guma Pelės Mygtukai Žaidimas neslidus Lentelė Kilimėlis Rankogaliai Patvarus Mousepads Už Žaidėjus Kompiuterių Priedai

€10.94 €7.44
Yra sandėlyje
s5618

Žymos: kilimėlis, pelės padas rožinė, pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, jaučiausi pelės mygtukai, hyper pelės mygtukai, kawaii pelės mygtukai, kilimų pelės, larg pelės mygtukai, pelės padas xxl.

  • Spalva: juoda
    Pakuotė: Taip
    Stilius: /
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Produktų Statusas: SANDĖLYJE
    Medžiaga: Kita
    Procesas: šilumos perdavimo
    Prekės Pavadinimas: EDUP
    dydis: 300*700*2mm, 300*800*3mm, 400*900*3mm(optional)

    Savybės:

    1. Patogus: šios pelės mygtukai yra apibrėžta, jūsų patogumui galvoje.Tirštas gelis riešo poilsio teikia paramą, kad nebūtų suspausti per tam tikrą laiką.

    2. Tinkamas dydis: dydis yra nedidelis, todėl ji puikiai užimtas darbo srityje.Ergonomiškas dizainas suteikia daugiau erdvės pelę, norėdami perkelti.

    3. Ergonomiškas dizainas: riešo palaikymas padeda jums išlaikyti savo riešą į neutralią padėtį, kuri sumažina spaudimą ir pigesniu riešo.

    4. Non-slip dugno: neslidžios apačioje saugo jį tvirtai vietoje.Ir aukščiausios kokybės medžiagos sukuria švelnus paviršius, kuris yra malonus liesti.

    5. Kaip dovana: šis riešo guard pelės mygtukai gali būti dovana jūsų draugams per atostogų arba gimtadienio, kuris yra patogus.

    Aprašymas:

    Tai riešo guard pelės kilimėlis su non-slip dugno ir tinkamo dydžio, padeda jums išlaikyti jūsų riešo neutralios pozicijos, kuri sumažina spaudimą ir pigesniu riešo.

    Techniniai duomenys:

    Dydis: 300*700*2mm, 300*800*3mm, 400*900*3mm(pasirinktinai)

    Spalva: juoda

    Medžiaga: guma + audinys

    Procesas: Šilumos perdavimas

    Pakuotė:

    1 * Pelės Mygtukai

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai