Medicinos Talpinimo Sulankstomas Saugus Nešiojamų Medicina Organizatorius Tablečių Dėžutė Skaldymo Tablečių Laikymo Organizatorius Bakas Medicinos Talpinimo Sulankstomas Saugus Nešiojamų Medicina Organizatorius Tablečių Dėžutė Skaldymo Tablečių Laikymo Organizatorius Bakas Medicinos Talpinimo Sulankstomas Saugus Nešiojamų Medicina Organizatorius Tablečių Dėžutė Skaldymo Tablečių Laikymo Organizatorius Bakas Medicinos Talpinimo Sulankstomas Saugus Nešiojamų Medicina Organizatorius Tablečių Dėžutė Skaldymo Tablečių Laikymo Organizatorius Bakas Medicinos Talpinimo Sulankstomas Saugus Nešiojamų Medicina Organizatorius Tablečių Dėžutė Skaldymo Tablečių Laikymo Organizatorius Bakas Medicinos Talpinimo Sulankstomas Saugus Nešiojamų Medicina Organizatorius Tablečių Dėžutė Skaldymo Tablečių Laikymo Organizatorius Bakas

Medicinos Talpinimo Sulankstomas Saugus Nešiojamų Medicina Organizatorius Tablečių Dėžutė Skaldymo Tablečių Laikymo Organizatorius Bakas

€11.59 €7.99
Yra sandėlyje
s56307

Žymos: lytis moteris su arklio, 12mm skriemulys, yra, krepšys ziplock, random cell phone, 100 ml stiklinis buteliukas su kamštienos, mxl skriemulys, tuščias mėginys, plastikiniai mėginys, jar plastic.

  • Tipas: Laikymo Buteliai & Stiklainiai
    Naudoti: Kita
    Medžiaga: Plastikiniai
    Pakuotė: 1
    Mažas neto svoris: apie 465 g
    Funkcija: Įžuvinti
    Spalva Stiliaus: Šiaurės
    Talpa: Kita
    dydis: M
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Kulka Taškų:

    1、Saugumo Garantija: snap sagtis yra skirtas suaugusiems lengvai atidaryti ir užkirsti kelią pigesniu, kad kūdikis nebus netyčia valgyti per klaidą ir ne daugiau rūpesčių mamai.

    2、Dvigubas Salono Dizainas: Klasifikuojamas sandėliavimo ir saugojimo kamera.Viršutinis sluoksnis: pirmąją pagalbą traumos, medicina ir bendras priemones.Apatinis sluoksnis: atsarginės medicina, priskirti savo vaistus, atsižvelgiant į jų dydį.

    3、aukščiausios Kokybės: tai Ne tik gražus, jis taip pat turi smulkių apdailos, geras ištvermė, gera medžiaga, ir gerai jaustis.Built-in sulankstomos rankenos ir tinklelis rankenos dizainas.Lenkta rankena dizainas palengvina rankos jautrumas, lengva atidaryti ir nerimauti nemokamai.

    4、Dydis ir Svoris: Mažas dydis: apie 23.5*13.5*15 cm/9.25*5.31*5.91 cm, didelis dydis: apie 31*20.5*23 cm/12.20*8.07*9.06 cm.Mažas dydis: apie 465 g, didelis, dydis: apie 987 g.

    5、Masto Programos: Jis labai tinka reguliariai saugojimo, vaistų ir buitinės pirmosios pagalbos rinkiniai, vertybės ir asmeniniai daiktai.Tai gali būti daroma su jumis, kaip saugumo garantija šeimos kelionės.

    Savybės:

    1. Sveikos, aplinkos apsaugos

    2. Nešiojami, dvigubo sluoksnio, didelės erdvės, saugos užraktas

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: plastikas

    Spalvos: rožinė, ruda

    Spalva stilius: nordic

    Mažas dydis: apie 23.5*13.5*15 cm/9.25*5.31*5.91 cm

    Didelis dydis: apie 31*20.5*23 cm/12.20*8.07*9.06 cm

    Mažas svoris neto: apie 465 g

    Didelis svoris neto: apie 987 g

    Funkcijos: namų medicina sandėlyje

    Pakavimo Sąrašas:

    1 * Namų Medicina Saugojimo Dėžutė

    Pastabos:

    Dėl įtakos šviesos, ekrano šviesumo, kontrasto nustatymai, etc., spalvų tonas, nuotraukos ir tikrasis projektas gali būti šiek tiek skirtingi.

    Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida apie 1-3 cm/0.39-1.18 cm, atminkite, kad, prieš pateikiant užsakymą.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai