Mažmeninės prekybos - 100pc/Daug minkštas Turkija Marabu Plunksnos plauti žąsų žemyn 10-16cm Purus Suknelė/juvelyrika/Kalėdų/hat vestuvių dekoravimas

Mažmeninės prekybos - 100pc/Daug minkštas Turkija Marabu Plunksnos plauti žąsų žemyn 10-16cm Purus Suknelė/juvelyrika/Kalėdų/hat vestuvių dekoravimas

€3.11 €2.80
Yra sandėlyje
s56655

Žymos: masalui žąsys, juostelės boa turkija, turkija gaiduko boa, juoda skrybėlę moterims, žąsys, turkija turkija, elegantiškas fascinator, kailis žąsys, žąsų striukė, žąsų žemyn.

  • Modelio Numeris: Naujas
    Medžiaga: Turkija Plunksna
    Modelis: Balinti

    wel ateina į mano parduotuvę!

    Produkto Aprašymas

    1.Dydis: 10-16cm(4in-6.3)

    2.Spalva:Pasirinktinai spalvų

    (Prašome pasirinkti spalvą numerį, kurį norėjo, kai jus,kad, jei ne ,mes atsiųsime atsitiktiniai 10colors mišrios)

    3.Kiekis:100vnt/daug

    4.Visi gaminiai yra aukštos kokybės ir konkurencinga kaina

    5.Klientų mėginiai yra vertinama labai palankiai

    6.Mes norėtume sukurti ilgalaikį bendradarbiavimą su mūsų klientų bazę, tarpusavio ir bendro vystymosi.

    Laivybos politika

    1. galime siųsti elementus į visą pasaulį .

    2. Tarptautinis pristatymas gali užtrukti iki 20 darbo dienų.

    3. Jei jums reikia daugiau trumpą laiką, prašome susisiekti su mumis, mes galime siųsti per DHL/UPS/EMS, ir visi kiti kurjeriai norite, bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo išlaidas.

    4. Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $ 180 , gera nuolaida jums .AR mes išsiųsti prekes jums per DHL, "Fedex" ar AVS nemokamas pristatymas .

    Grąžinimo politika

    Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, ir dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, jūs galite grąžinti prekę mums savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo.Prieš siuntimas atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti& keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų grįžti elementą.

    Atsiliepimai

    Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, Prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis, visų pirma.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai