300pcs/roll Loterija, Loterija Dėl užrašų knygelė Partija Pasisako Širdies Formos Bilietų Veiklos Etiketės Juokinga 300pcs/roll Loterija, Loterija Dėl užrašų knygelė Partija Pasisako Širdies Formos Bilietų Veiklos Etiketės Juokinga 300pcs/roll Loterija, Loterija Dėl užrašų knygelė Partija Pasisako Širdies Formos Bilietų Veiklos Etiketės Juokinga 300pcs/roll Loterija, Loterija Dėl užrašų knygelė Partija Pasisako Širdies Formos Bilietų Veiklos Etiketės Juokinga 300pcs/roll Loterija, Loterija Dėl užrašų knygelė Partija Pasisako Širdies Formos Bilietų Veiklos Etiketės Juokinga 300pcs/roll Loterija, Loterija Dėl užrašų knygelė Partija Pasisako Širdies Formos Bilietų Veiklos Etiketės Juokinga

300pcs/roll Loterija, Loterija Dėl užrašų knygelė Partija Pasisako Širdies Formos Bilietų Veiklos Etiketės Juokinga "PASIDARYK pats" Nulio Off Lipdukai, Vestuvių

€3.54 €2.76
Yra sandėlyje
s5676

Žymos: magija sakura, suknelė kabyklos stovo, bilietas, masės scrapbooking, b7000 suxun, lipdukas bilietų, loterijos bilietai stag doe, aliuminio ruošiniai, subraižyti išjungti lipdukas, dėžės scrapbooking.

  • Medžiaga: PVC Lipdukas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Formos: Širdį
    Amžius: >6 METŲ
    Prekės Pavadinimas: Hinmay
    dydis: About 25x25mm/0.98x0.98inch
    Modelio Numeris: Nulio Off lipdukai

    Aprašymas:

    Širdies Formos: Širdies Formos Lipniosios Etiketės, 300 etikečių ritinio, apie 1inch skersmuo, trijų spalvų(Sidabrinė, Mėlyna, rožinė Aukso) už savo pasirinkimą.

    Juokinga Nulio Lipdukas: Jūs galite padaryti savo unikalų kortelę.Rašyti, ką jūs norite parašykite į atminties kortelę, tada juostelės ir pastos etiketės parodyti, ką parašė.

    Medžiaga: Pagaminti iš scratchable dažų danga, lipnios suteptas popierius ir PVC, specialių medžiagų, netoksiškas ir saugus, lengvai subraižyti.

    Paslaptis: Niekada jaudintis dėl savo atvirukus, kad jų nepamatytų svetimi nebėra, naudoti nutrinamas padengti savo paslaptis.

    Platus Programas: Juokingi nulio lipdukas, galite pridėti daugiau įdomus suaugusiems, ir vaikams.Padaryti savo amatų, mįslių arba loterija, renginių ir pan.

    Specifikacija:

    Medžiaga: PVC lipdukas

    Spalva: Sidabro, Aukso, Rose Gold"

    Matmenys(LxW): Apie 25x25mm/0.98x0.98inch

    Forma: Heart

    Kiekis: 300pcs/roll

    Komplektą sudaro:

    1roll x Nulio Off Lipdukai

    Pastaba:

    1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Slaven50

      Ookkk bello!

    • R Lysenko

      Too small respect the descrition and photo

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai