55 Laipsnį, Pastovios Temperatūros Taurės 55 Laipsnį, Pastovios Temperatūros Taurės 55 Laipsnį, Pastovios Temperatūros Taurės 55 Laipsnį, Pastovios Temperatūros Taurės 55 Laipsnį, Pastovios Temperatūros Taurės 55 Laipsnį, Pastovios Temperatūros Taurės

55 Laipsnį, Pastovios Temperatūros Taurės " Office Home Kavos Puodelis Šilčiau Smart Termostatiniai Padėkliukai Taures Ir Šilčiau Trinkelėmis Cocina Dropshi

€35.53 €20.61
Yra sandėlyje
s56851

Žymos: elantra taurės miestelyje, miestelyje taurė, keramikos turas miestelyje, miestelyje gėrimas, smart pavarų kilimėlis, kavos šilčiau, korko puodelis padėkliukai, puodelis šilčiau, duex, Miestelyje.

  • Prekės Pavadinimas: DOORSACCERY
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Formos: Round
    Medžiaga: Keramikos
    Funkcija: Eco-Friendly
    Stilius: Modernus
    Modelio Numeris: Kilimėliai
    Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas: Kilimėliai & Pagalvėlės

    įstaiga, td, th { font-family: Comic Sans MS; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 55 Laipsnį, Pastovios Temperatūros Taurės " Office Home Kavos Puodelis Šilčiau Smart Termostatiniai Padėkliukai Taures Ir Šilčiau Trinkelėmis Cocina Dropshi

    Prekės Specifikacija:

    Savybės:

    1. Į termostatiniai taurė gali išlaikyti jūsų gėrimą šiltą beveik visą dieną.

    2. Kai jums reikia, gėrimas reikiamą temperatūrą ir yra paruoštas.Nereikia laukti, nereikia šildyti jūsų gerti.

    3. Microgravity technologija, įdėti taurės automatinis šildymo zona, puodelio šildytuvas bus darbas, o šildymo plokštė, kad išperka taurė bus pasukti sustabdyti šildymas.

    4. 16w mažos galios), šildymo, energijos taupymo ir ne energijos sąnaudos.

    5. Mažas dydis, tik dydis delnai, lengva nešiotis.Ji priima vandeniui atsparus dizainas, lengvai valoma, saugi ir patikima.

    6. Ar jūs dirbate biure ar poilsio namuose, tai gali suteikti jums su puodeliu karšto gėrimo, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, todėl jums labiau atsipalaidavęs ir laimingas.

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    2. Įtampa yra 220V, dvi žvakės Kinijos standartą, turi būti naudojamas su adapteriais, adapteriai, turi būti parengti pagal save.

    3. Produkto piktogramos yra vežamos atsitiktinai, ir pakuotės, dėžutės yra atsitiktinai išsiųsti, panašių į tas, rodomas nuotraukas.

    Specifikacija:

    Medžiaga: plastikas, keramika

    Dydis: Padėkliukai: 16x12cm, taurė: 9*9.5 cm

    Komplektą Sudaro:

    1 x puodelio

    1 x Padėkliukai

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai