Mikropluošto Nešiojamų Sporto Rankšluostį Greitai-Džiovinimo Prakaito Aušinimo Veikia Rankšluostį Tinka Jogos, Fitneso, Kempingas, Žygiai Dviračiais Mikropluošto Nešiojamų Sporto Rankšluostį Greitai-Džiovinimo Prakaito Aušinimo Veikia Rankšluostį Tinka Jogos, Fitneso, Kempingas, Žygiai Dviračiais Mikropluošto Nešiojamų Sporto Rankšluostį Greitai-Džiovinimo Prakaito Aušinimo Veikia Rankšluostį Tinka Jogos, Fitneso, Kempingas, Žygiai Dviračiais Mikropluošto Nešiojamų Sporto Rankšluostį Greitai-Džiovinimo Prakaito Aušinimo Veikia Rankšluostį Tinka Jogos, Fitneso, Kempingas, Žygiai Dviračiais Mikropluošto Nešiojamų Sporto Rankšluostį Greitai-Džiovinimo Prakaito Aušinimo Veikia Rankšluostį Tinka Jogos, Fitneso, Kempingas, Žygiai Dviračiais Mikropluošto Nešiojamų Sporto Rankšluostį Greitai-Džiovinimo Prakaito Aušinimo Veikia Rankšluostį Tinka Jogos, Fitneso, Kempingas, Žygiai Dviračiais

Mikropluošto Nešiojamų Sporto Rankšluostį Greitai-Džiovinimo Prakaito Aušinimo Veikia Rankšluostį Tinka Jogos, Fitneso, Kempingas, Žygiai Dviračiais

€2.36 €1.20
Yra sandėlyje
s59213

Žymos: Prakaitą Rankšluosčiu, sporto rankšluostį, naturehike rankšluosčiu veidą, mikropluošto pluošto rankšluostį, kietas rankšluostį, paplūdimio rankšluostį, sporto aprangą, vyrai salė, rankšluosčiai, urmu salė, rankšluosčiai, tabletes rankšluostį.

  • Modelis: Išsiuvinėti
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: 100% Poliesteris
    Drop Laivyba/ Didmeninės: Parama
    Funkcija: Quick-Dry

    Mikropluošto Nešiojamų Sporto Rankšluostį Greitai-Džiovinimo Prakaito Aušinimo Veikia Rankšluostį Tinka Jogos, Fitneso, Kempingas, Žygiai Dviračiais

    Parametrai: Medžiaga: poliesteris 85% + nailonas 15%

    Svoris: apie 35g

    Specifikacija: apie 40*40cm/sudarė 15,75*sudarė 15,75 į

    Spalva: šviesiai mėlyna, rožinė, tamsiai mėlyna

    Aprašymas:

    1. Gaminio audinio priima nano-mikropluošto greito džiovinimo audinio, sudėtis yra sudaryta iš 85% poliesterio + 15% nailonas, ir saugojimo apvalkalas yra pagamintas iš 100% gryno maisto klasės silicio dioksido gelis.

    2. Produktas yra ne tik švelnus, bet taip pat labai lengva sausas.Jis yra su karabinai, kuri yra lengva nešiotis ir gali būti pakabinti ant kuprinės.Jis yra labai lengvas ir praktiškas.

    3. Vandens absorbcija: produktas priima itin lengvas ir ultra-fine avant-garde audinys, pagamintas nanotechnologijų.Nors audinys yra lengvas ir plonas, vandens absorbcija yra 2~3 kartus savo.

    4. Greitai džiūstantys: 3D korio pažangios technologijos yra priimtas gamybos procesas.Po audinys sugeria vandenį, ji gali būti greitai ant paviršiaus audinys.Tuo pačiu metu, žaliavos, pagaminta iš ultra-fine pluošto, kuri leidžia audinys labai plonas ir lengvas, ir jau greitai-džiovinimo savybės.

    5. Odos draugiškas minkštumą: audinys buvo pagaminti iš poliesterio/nailono composite siūlai, priekiniai mikropluošto poliesteris medžiagų, o vidinis sluoksnis yra pagamintas iš mikropluošto nailono medžiagos, todėl audinys, oda-draugiškas, minkštas ir patogus.

    Sąrašas:

    1* rankšluostį

    1* plastikinę dėžutę

    1* karabinai

    1* opp krepšys

    Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

    Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

    Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

    Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,

    Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

    Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

    Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

    Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

    Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

    Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

    Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai