5vnt/Set Lauko Baseinas Priedai Pripučiami Kaktusas Žaidimas Žiedas Mesti Žaidimą Plūduriuojantis Baseinas Žaislai Šalies Prekių Baras Kelionė 5vnt/Set Lauko Baseinas Priedai Pripučiami Kaktusas Žaidimas Žiedas Mesti Žaidimą Plūduriuojantis Baseinas Žaislai Šalies Prekių Baras Kelionė 5vnt/Set Lauko Baseinas Priedai Pripučiami Kaktusas Žaidimas Žiedas Mesti Žaidimą Plūduriuojantis Baseinas Žaislai Šalies Prekių Baras Kelionė 5vnt/Set Lauko Baseinas Priedai Pripučiami Kaktusas Žaidimas Žiedas Mesti Žaidimą Plūduriuojantis Baseinas Žaislai Šalies Prekių Baras Kelionė 5vnt/Set Lauko Baseinas Priedai Pripučiami Kaktusas Žaidimas Žiedas Mesti Žaidimą Plūduriuojantis Baseinas Žaislai Šalies Prekių Baras Kelionė 5vnt/Set Lauko Baseinas Priedai Pripučiami Kaktusas Žaidimas Žiedas Mesti Žaidimą Plūduriuojantis Baseinas Žaislai Šalies Prekių Baras Kelionė

5vnt/Set Lauko Baseinas Priedai Pripučiami Kaktusas Žaidimas Žiedas Mesti Žaidimą Plūduriuojantis Baseinas Žaislai Šalies Prekių Baras Kelionė

€2.18 €1.31
Yra sandėlyje
s60624

Žymos: nudžiuginti suknelė, notting, keturių spalvų žaidimas, žaidimų kambaryje tapetai, stalo žaidimas, titus alexius, schilderen, žaidimas tapetai, "northrop grumman", kogitsunemaru.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Parama: Drop Laivyba/ Didmeninės
    Rekomenduojame Amžius: 25-36m
    Sertifikavimo: Nėra

    Lauko Baseinas Priedai Pripučiami Kaktusas Žaidimas Žiedas Mesti Žaidimą Plūduriuojantis Baseinas Žaislai Šalies Prekių Baras Kelionė

    Funkcijos: 1. Vasaros šalis žaidimą: Į komplektą įeina 1 pripučiami kaktusas ir 4 žiedai (geltona, rožinė, žalia, mėlyna).Po infliacijos, išorinis skersmuo žiedas yra apie 8 cm.Žaisti šį įdomus mesti žaidimą su savo šeima ir draugais, priartėti vienas prie kito ir mėgautis laimė būti kartu!

    2. Atnaujinau vandens bazės straipsnį: patobulinta pripučiami kaktusas pagrindas gali būti pripildytas vandens viduje laikyti stačią, ar ji yra ant žemės arba į vandenį.Puiki dovana baseinas šalys, piknikus ar kepsninės ar poilsio mėgėjams!

    3. Įdomus ir švietimo žaidimų vaikams: Žaisti ir mokytis.Pripučiami mesti žaidimas padeda vykdyti vaikų intelektas, atkaklumas, rankos jėga ir kūno pusiausvyrą.

    4. Daugiafunkcinis šalis žaidimas žaislai: Tinka šeimai ir draugams, biliardas žaidimai, vasaros paplūdimio šalims, biliardo šalys, lauko ir vidaus komandos formavimo veiklą, gimtadienius, karnavalas šalys, piknikus ar kepsninės, mokyklos renginys reikmenys ir pan.

    3.Greitai ir lengvai infliacija ir defliacija: ranka siurblio išsiskleidžia ir kaktusas ir žiedas lengvai.Pagamintas iš 0.18 storio plastiko, jis apsaugo nuo oro nutekėjimo ir yra labai patvarus.

    Pakavimo Sąrašas:

    1XPool Žaislas

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai