2021Broadlink MUMS TC3-1/2/3 WI-fi 2021Broadlink MUMS TC3-1/2/3 WI-fi 2021Broadlink MUMS TC3-1/2/3 WI-fi 2021Broadlink MUMS TC3-1/2/3 WI-fi 2021Broadlink MUMS TC3-1/2/3 WI-fi 2021Broadlink MUMS TC3-1/2/3 WI-fi

2021Broadlink MUMS TC3-1/2/3 WI-fi "jungiklis, skydelis rinkinys su S3 du-taip, dvigubas valdymas vienu live wire" Smart Home šviesų Jungiklį Nustatykite Aleax

€32.47 €22.73
Yra sandėlyje
s62375

Žymos: jungiklis jutiklis, signalizacijos sonoff, "google" lizdą "wifi", smart gyvenimo garsiakalbis, ewelink jungiklis, gosund, sėklų ruošimui, 433 mhz jungiklis, broadlink, aleksas atveju.

  • Darbo Susijusių Drėgnumas: ≤80%
    Ryšiai: 2.4 GHZ
    Darbinė Temperatūra: 0-40℃
    Prekės Pavadinimas: broadlink
    Modelio Numeris: S3 TC3-MUMS 1/2/3
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Kamera Įrengta: No
    Palaikoma OS: iOS 9.0/Android 4.1 ir aukščiau
    Įėjimas: AC 220V-240V 50/60Hz
    Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
    Suderinamumas: Viskas Suderinama
    Sertifikavimo: CE, ROHS

    2021Broadlink MUMS WiFi Balso Kontrolės Jungikliai, 1/2/3 Gauja CE FCC Patvirtinimas Smart Sienos Swithes

    Ne neutralus, reikalingas 100% namuose.Konfigūruojama būti protingas mygtukas, " multi-scenos kontrolės produktai iš 700+ markių per IFTTT S3 stebulės reikia

    Pažangi jungikliai su MUMIS/ES/UK standartas

    BroadLink App / Alexa " ir "Google" balso kontrolė

    Laikmačiai / groups / scenes / kasdienybe

    Konfigūruojama smart mygtuką

    Nėra Neutralaus Laido reikia, lengva įdiegti

    BroadLink Smart Šviesos Jungiklis TC3

    BroadLink TC3 Smart Šviesos Jungiklis siūlome jums realus protingas būdas kontroliuoti namų apšvietimą, pagal Alexa, Google "Home" ir "Siri" valdymo balsu ar nuotolinio valdymo pultą BroadLink App.Ne neutralus, reikalingas 100% namuose.Konfigūruojama būti protingas mygtukas, " multi-scenos kontrolės produktai iš 700+ markių per IFTTT.

    Balso Kontrolė

    Veikia su Alexa " ir "Google" Asistentas pridėti laisvų rankų balso contol, kad jūsų žibintai.Tiesiog pasakyti "Alexa, savo ruožtu, virtuvės šviesa"

    App Nuotolinio Valdymo

    BroadLink Smart Switch " funkcija leidžia belaidžiu būdu valdyti savo namų apšvietimas iš bet kur.Tiesiog naudokite BroadLink App kontroliuoti jūsų žibintai nuo sofos, kavos parduotuvė, automobilių, net užsienyje.

    Tvarkaraštis Laikmačiai

    Naudoti BroadLink app planuoti savo žibintai įjungti/išjungti, kaip jums pageidaujama, pvz., įjungti miegamasis šviesos 7:00 kai jūs gaunate į viršų.

    Atgalinės Atskaitos Laiką

    Nustatyti tam tikrą laiką išjungti šviesos automatiškai, suteikti savo vaikams pakankamai laiko užmigti.

    Setup Namų Automatikos

    Kurti kasdienybe jūsų BroadLink Smart Šviesos Jungiklį, kad padaryti gyvenimą lengviau - pavyzdžiui, galite sukurti rytą įprasta, kad įsijungia šviesos ir jūsų kavos virimo aparatas su vieno prašymo.

    Veikia su IFTTT

    Daugiau funkcijų, su IFTTT.Ji gali automatiškai įjungti / išjungti šviesą, kai jums atostogas ar atvykti namo.Taip pat galite tinkinti automatikos savo smart žiburiai net dirbti kartu su produktus ar paslaugas nuo kitų gamintojų.

    Protingo Namo Valdytojas

    Ne tik šviesos!Mygtukai gali būti sukonfigūruoti Kasdienybe sukelti kitų protingo namo įrenginius ar scenos - Padaryti savo šviesos įjungti būti universali išmaniųjų namų valdiklį.

    Ne Neutralus Reikia

    Vieno Live " Laidą, nereikia Neutralus Laidas, lengva įdiegti ir 100% tinka visiems namams.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai