Naujas 2021 Karšto Vaikams, Kūdikių Vonios Žaislai Mielas Animacinių Filmų Banginis Plūduriuojantis Purškimo Žaislas Šviesa Automatinis Purškiamo Vandens Baseinas Vonios Žaislas Naujas 2021 Karšto Vaikams, Kūdikių Vonios Žaislai Mielas Animacinių Filmų Banginis Plūduriuojantis Purškimo Žaislas Šviesa Automatinis Purškiamo Vandens Baseinas Vonios Žaislas Naujas 2021 Karšto Vaikams, Kūdikių Vonios Žaislai Mielas Animacinių Filmų Banginis Plūduriuojantis Purškimo Žaislas Šviesa Automatinis Purškiamo Vandens Baseinas Vonios Žaislas Naujas 2021 Karšto Vaikams, Kūdikių Vonios Žaislai Mielas Animacinių Filmų Banginis Plūduriuojantis Purškimo Žaislas Šviesa Automatinis Purškiamo Vandens Baseinas Vonios Žaislas Naujas 2021 Karšto Vaikams, Kūdikių Vonios Žaislai Mielas Animacinių Filmų Banginis Plūduriuojantis Purškimo Žaislas Šviesa Automatinis Purškiamo Vandens Baseinas Vonios Žaislas Naujas 2021 Karšto Vaikams, Kūdikių Vonios Žaislai Mielas Animacinių Filmų Banginis Plūduriuojantis Purškimo Žaislas Šviesa Automatinis Purškiamo Vandens Baseinas Vonios Žaislas

Naujas 2021 Karšto Vaikams, Kūdikių Vonios Žaislai Mielas Animacinių Filmų Banginis Plūduriuojantis Purškimo Žaislas Šviesa Automatinis Purškiamo Vandens Baseinas Vonios Žaislas

€8.69 €4.52
Yra sandėlyje
s6423

Žymos: beisbolo lazda žaislas, vonios kilimėlis turas, 12 mėnesio foto garliava, gpgb žaislas, kūdikių cleaner, naujagimio šaukštas, kūdikių galiu šaukštas, Vonios Žaislas, vonios žaislas, vonios kilimėlis gumos.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Lytis: Unisex
    Gyvūnai: banginis
    Savybės: Vonia
    Tipas: Vandens Purškimo Priemonė
    Rekomenduojame Amžius: 7-12m, 13-24m, 25-36m
    Sertifikavimo: CE
    Plastiko Tipas: ABS
    Medžiaga: Plastikiniai
    CE: Sertifikatas

    Savybės: 【Įdomus Vonia Laiko 】 Automatinė Interaktyvus Banginis Vonios Žaislas,Kai žaislas yra įdėti į vandenį, jis bus automatiškai purškiami vandeniu su "flash" spalvinga žiburiai, todėl begalinis pramogų kūdikių maudymosi.Puikiai tinka maudymosi, plaukimo baseinas arba gimtadienio ir šalies dovanos. 【Saugus ir Patvarus】įsižiebti, Vonios Žaislai, pagaminti iš 100% vaiko-draugiškas, "netoksiškas", " BPA-free medžiagų, kuris yra stiprus, saugus ir patvarus.Baterija atveju yra įrengta sandarinimas silikonu, siekiant išvengti nuotėkio. 【 Mielas Dizainas】 Banginio Formos dizainas ir mirksi šviesos gali lengvai pritraukti vaikų dėmesį.Įdomus vonia, kad patrauktų jūsų vaiko atsižvelgiant į vonios. 【Lengva naudoti】kūdikių vonios žaislai turi būti įrengti 3 AAA baterijos(neįtraukta).Žaislas į vandenį, jis bus automatiškai purškiami vandeniu ir flash šviesos.Paimkite jį, kai nenaudojate, nusausinkite vandens, jį nusausinkite rankšluosčiu. 【Idealus dovanos berniukų ir mergaičių】 vandens purkštuvas vonios žaislas įdomus ir magija garget, kad daro jūsų pyplys mergaičių ir berniukų meilė su vonia.Labai puiki dovana žaislas gimtadienį ir Kalėdas.

    Žinoti Prieš Jums Pirkti 1. Šis produktas yra siunčiami be baterijų ir atsuktuvas, kad jums reikia parengti sau. 2. Vandens purškimo kamuolys plūdės ant vandens paviršiaus.Atminkite, kad jums reikia ne paspauskite purkštuvą kamuolys į vandenį.Jei jis spaudžiamas į vandenį, jis bus sukelti neįprastų funkcijų.Jei jūs negalite naudoti ją, jums bus už jį atsakingas. 3. Vandens purškimo kamuolys: 3 gabalus normalus anglies baterijas Nr 7 yra reikalaujama, bazės straipsnį: 3 gabalus normalus anglies baterijas Nr 5 yra reikalaujama, ir jums reikia atsivežti savo. 4. Šiltas priminimas: Naudoti paprastų baterijų-anglies baterijas (apie pusvalandį, po baterija yra naudojama)! ! !

    Pastabos dėl Vandens Kamuolys Problemos 1. Problema vandens purškimo pradžioje, bet ne vandens purškimo vėliau naudoti? 2. Po vandens purškimo kamuolys paleidžiamas į vandenį ir ištraukti, šviesa bus nuolat mirksi? 3. Kas yra problema, išleisti šviesos, vandens ir ne purškiant vandenį? 4. Bus problema nuotėkio?Problemos analizė: Ši problema atsiranda, kai varžtai nėra priveržti, ir vandeniui atsparus žiedas akumuliatoriaus kortelės lizdo nėra tvirtai prispaudžiama.Problemos sprendimas: pirmiausia patikrinti, ar ten yra vandens kortelės lizdas, išvalyti, jei ten yra vandens dėmes, įdėkite bateriją į naują įrenginį, ir priveržkite varžtus.Priminimas: Jei baterija kortelės lizdas yra rimtai užtvindytas, sukelia kortelės lizdas rūdžių, be valymo vandens, jis turi būti sausas, kol ji gali būti panaudota dar kartą.Rekomenduojama pakeisti bateriją nauja, siekiant pašalinti baterija gedimo problema.

    Specifikacija: Medžiaga: ABS Svoris: apie 280g Dydis: 13.6x10x8.6cm

    Paketų Sąrašo:

    1 x Vonia plaything

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai