2021 neaustinis Audinys Velykų Kiaušinių Laikymo Krepšelis Easter Bunny Saldainiai, Vaisių Saugojimo Organizatorius Dekoratyvinis Krepšelis Dovanų Vaikams 2021 neaustinis Audinys Velykų Kiaušinių Laikymo Krepšelis Easter Bunny Saldainiai, Vaisių Saugojimo Organizatorius Dekoratyvinis Krepšelis Dovanų Vaikams 2021 neaustinis Audinys Velykų Kiaušinių Laikymo Krepšelis Easter Bunny Saldainiai, Vaisių Saugojimo Organizatorius Dekoratyvinis Krepšelis Dovanų Vaikams 2021 neaustinis Audinys Velykų Kiaušinių Laikymo Krepšelis Easter Bunny Saldainiai, Vaisių Saugojimo Organizatorius Dekoratyvinis Krepšelis Dovanų Vaikams 2021 neaustinis Audinys Velykų Kiaušinių Laikymo Krepšelis Easter Bunny Saldainiai, Vaisių Saugojimo Organizatorius Dekoratyvinis Krepšelis Dovanų Vaikams 2021 neaustinis Audinys Velykų Kiaušinių Laikymo Krepšelis Easter Bunny Saldainiai, Vaisių Saugojimo Organizatorius Dekoratyvinis Krepšelis Dovanų Vaikams

2021 neaustinis Audinys Velykų Kiaušinių Laikymo Krepšelis Easter Bunny Saldainiai, Vaisių Saugojimo Organizatorius Dekoratyvinis Krepšelis Dovanų Vaikams

€3.70 €2.18
Yra sandėlyje
s65491

Žymos: rabbit žaislas, kiaušinių stovas, vyrai katytė, velykų kiaušinių stick, keychain rabbit, 2021 tendencija, man bunny, lemputė sodinamoji, Triušis Skulptūra, logotipas triušis.

  • dydis: 19*11cm / 13*10cm
    Pavadinimas: Velykų Vaisių Krepšelis
    Modelis: Gėlė, AUGALŲ
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: LISM
    Proga: šalis, Velykų
    Svoris: Approx. 41g / 30g
    Pakavimo Sąrašas: Velykų Vaisių Krepšelis*1
    Modelio Numeris: 2-1601
    Medžiaga: Medžiaga

    Neaustinis Audinys Velykų Kiaušinių Laikymo Krepšelis Easter Bunny Saldainiai, Vaisių Saugojimo Organizatorius Dekoratyvinis Krepšelis Dovanų Vaikams

    Savybės:

    1,Kokybę Medžiaga: margutis saugojimo krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės neaustinis audinys, teikti vaikams lengvas ir patvarus Velykų krepšelį.

    2,Tinkamą Dydį: dydis krepšys yra apie 19*11cm / 13*10cm, kuri yra tinkama saugoti Velykų kiaušiniai, dovanos, saldainiai ir kt.

    3,Dovana Vaikams: Šis krepšys gali būti skiriamas vaikams dovanų krepšelis, arba galima užpildyti kiaušiniai įdomių Easter egg hunt.

    4,Praktiškas Krepšys: yra Ne tik Velykų krepšelį, šis krepšelis gali taip pat būti naudojamas kaip dovanų maišelis kasdieniame gyvenime.

    5,Plaunamas ir Patvarus: krepšys gali būti ranka plauti ir pakabinti, kad išdžiūtų, ir ji gali būti pakartotinai naudojamos kitais metais.

    Produkto informacija:

    Pavadinimas: Velykų Vaisių Krepšelis

    Medžiaga: audinys

    Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

    Dydis: 19*11cm / 13*10cm

    Svoris: apytiksl. 41g / 30g

    Įpakavimas: OPP

    Pakavimo Sąrašas:Velykų Vaisių Krepšelis*1

    Pastabos:

    1. Prašome leisti šiek tiek 2-3% skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos skirtingų ekrano nustatymas.

    2.Mes patikrinti paketą ir atsargiai, prieš siųsti, jei toks klausimas jums susitikti, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti neigiamą atsiliepimą, prašome patikėti mums, mes stengiamės padaryti geriau ir jums padėti.Ačiū!

    Palinkėti jums malonią kelionę!

    Atsiliepimai:

    1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

    2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

    Pristatymo ir grąžinimo politika:

    1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandos, kai gausime mokėjimą.

    2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų.

    3. Rekomenduojama siuntas: Sportobirza.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis.

    4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

  • Atsiliepimai (3)

    • Kamenskii Alex

      Just like in the picture. I bought him to lay the Easter eggs.

    • Aknazarowwa

      It's very nice. Vivid colors. Enchanted.

    • Saidapiedade

      Never shipped.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai