Mediniai Audinių Dėžutė su Nuimamu Dangteliu Ekologiškų Audinių Indą Rankšluosčiu Vyniojamojo Popieriaus Laikiklį Servetėlės Atveju Kambarį Mediniai Audinių Dėžutė su Nuimamu Dangteliu Ekologiškų Audinių Indą Rankšluosčiu Vyniojamojo Popieriaus Laikiklį Servetėlės Atveju Kambarį Mediniai Audinių Dėžutė su Nuimamu Dangteliu Ekologiškų Audinių Indą Rankšluosčiu Vyniojamojo Popieriaus Laikiklį Servetėlės Atveju Kambarį Mediniai Audinių Dėžutė su Nuimamu Dangteliu Ekologiškų Audinių Indą Rankšluosčiu Vyniojamojo Popieriaus Laikiklį Servetėlės Atveju Kambarį Mediniai Audinių Dėžutė su Nuimamu Dangteliu Ekologiškų Audinių Indą Rankšluosčiu Vyniojamojo Popieriaus Laikiklį Servetėlės Atveju Kambarį Mediniai Audinių Dėžutė su Nuimamu Dangteliu Ekologiškų Audinių Indą Rankšluosčiu Vyniojamojo Popieriaus Laikiklį Servetėlės Atveju Kambarį

Mediniai Audinių Dėžutė su Nuimamu Dangteliu Ekologiškų Audinių Indą Rankšluosčiu Vyniojamojo Popieriaus Laikiklį Servetėlės Atveju Kambarį

€4.78 €2.39
Yra sandėlyje
s6585

Žymos: bambukų arbata, bambuko aikštėje saugojimo dėžutė, bambuko šepetys, bambuko anglis, bambuko cd saugojimo dėžutė, bambuko produktą, bambuko saugojimo ratas, bambuko dantų šepetėlis, bambuko talpinimo dizainas, bambuko arbatos laikymo dėžutė.

  • Stilius: Modernus
    Klojimo Būdas: Sėdynės Tipas
    Taikoma Audinių: Nuimamas Audinys
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Bambuko

    Aprašymas:

    100% brand new ir aukštos kokybės

    Savybės:

    Medienos audinių langelį padengti, yra saugus ir idealiai tinka virtuvės ir vonios kambariai.

    Jūs ir jūsų šeima turės visišką ramybę, naudodami mūsų medinių audinių langelį padengti.

    Pagamintas tik iš aukščiausios kokybės natūralaus medžio jums užtikrinti ilgalaikį patvarumą, puikiai tinka kasdieniniam naudojimui.

    Tiesiog nuimkite apačioje jūsų bambuko audinio dėžę ir įdėti savo naujus audinių viduje - paprasta, lengva ir labai patogi.

    Dizainas su jos gražus, aptakus dizainas ir profesionalus baigti savo aikštėje audinių langelį padengti, yra tikrai puikiai atrodo, bet kur aplink namą.

    Idealiai tinka jūsų biuro, miegamojo, virtuvės ir vonios šis universalus dekoratyvinių audinių lange, įsitikinkite, kad pridėti jutiklinio stilių, kai jūs nuspręsite įdėti ją.

    Visi jūsų mėgstamiausių audinių dėžės bus puikiai į mūsų medinių audinių langelį padengti, jums nereikės nerimauti apie tai, pareikšti savo juostos priemonę, skirtą apsipirkti.

    Specifikacija:

    Tipas: Audinių Organizatorius Dėžutę

    Medžiaga: PP + Medienos

    Savybės: Audinių Organizatorius Langelis, Nuimamas Popieriaus Laikiklį, Namų Stalo Servetėlės Atveju

    Matmenys: app.21x13x10cm/8.27x5.12x3.94in

    Spalvos: Raudona, Mėlyna, Balta, Geltona (pasirinktinai)

    Kiekis: 1 Vnt

    Pastaba:

    1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Komplektą sudaro:

    1 Vnt x Audinių Organizatorius Dėžutę

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai