Mini Drone, skirta Vaikams Ir Pradedantiesiems, Sulankstomas RC Quadcopter Mini Sraigtasparnis 4K Mini Drone, skirta Vaikams Ir Pradedantiesiems, Sulankstomas RC Quadcopter Mini Sraigtasparnis 4K Mini Drone, skirta Vaikams Ir Pradedantiesiems, Sulankstomas RC Quadcopter Mini Sraigtasparnis 4K Mini Drone, skirta Vaikams Ir Pradedantiesiems, Sulankstomas RC Quadcopter Mini Sraigtasparnis 4K Mini Drone, skirta Vaikams Ir Pradedantiesiems, Sulankstomas RC Quadcopter Mini Sraigtasparnis 4K Mini Drone, skirta Vaikams Ir Pradedantiesiems, Sulankstomas RC Quadcopter Mini Sraigtasparnis 4K

Mini Drone, skirta Vaikams Ir Pradedantiesiems, Sulankstomas RC Quadcopter Mini Sraigtasparnis 4K

€26.79 €18.21
Yra sandėlyje
s66030

Žymos: drone mažas, dji marškinėliai, neewer nw 800, quadcopt, dji mavic 3 pro, drone mini, 6k drone, ls mini drone, drone quadrocopter, olis quadcopter.

  • Aerofotografija: Taip
    Fotoaparatas: 4K
    Modelio Numeris: rc quadcopter vaikams
    Kamera Integracijos: Kamera Įtraukti
    Sertifikavimo: Nėra
    Prekės Pavadinimas: OOTDTY
    Kameros Savybės: Skirta Kamera Suderinama
    Jutiklio Dydis: 1/6.0 cm
    Gaminio medžiaga: Lieti & ABS
    Kilmės: KN(Kilmės)

    *Savybės:

    Su FPV drone, 4K cam, 120° plataus kampo , didelės raiškos vaizdo kamera suteikia neįtikėtinas aiškumas, nuotraukų, galite ryšį su gamta iš paukščio skrydžio.

    Sulankstoma mini drone gali būti lengvai valdoma per mobilųjį telefoną per app.Pažangi balso ir gestų kontrolės, trajektorija, 360° apversti ir gravity jutiklis ir t.t.gali būti aktyvuota per app.Tai labai protingesni operacija.

    Ilgiau skrydžio metu ir patogus dėklas yra įtraukti visų klausytojų, taip pat lankstymo drone pati.Tai leidžia jiems turėti daug lengviau kelionę su vaikais.

    Įrengta GPS vietos nustatymo, drone, galima automatiškai sekti pilotai.Jei signalą ar maitinimo, ar jūs paspauskite mygtuką, jis bus automatiškai skristi atgal į išeities tašką..

    Su WiFi funkcija, jūs galite prisijungti programėlę ir APK sistemą, imtis nuotraukas ir vaizdo įrašus ir perkelti fotoaparato nuotraukas realiu laiku mobiliais telefonais.Galėtų būti puiki dovana draugams ir mažyliai.

    *Paketas Apima:

    1 X Drone 1 X Nuotolinio Valdymo pultas 1 X Usb Įkrovimo Kabelis 1 X Atsuktuvas 4 X Apsauginiai Rėmai 1 X Baterija Ventiliatoriaus Mentės X 4 (pakeitimas 2a + 2b) 1 X Wifi Instrukcija (anglų Kalba Nėra Garantuotas) 1 x Vartotojo Instrukcija (anglų Kalba Nėra Garantuotas)

    *Specifikacijos:

    Gaminio medžiaga: Lieti & ABS Kamera: 4K Spalvos:Juoda/Balta/Sidabrinė Baterijos Tipas: Dvi/Trys Baterijos Vaizdo perdavimas: Wi atstumas yra maždaug. 50 metrų.Gaminio dydis (sulankstytas): Pls Pamatyti Nuotraukas(Kartų/Atsiskleisti) Produkto svoris: 342g/0.75 lb Laikymo Maišelis Dydis:Apie 24 x 24x6 cm/9.45X9.45X2.36in Nuotolinio Valdymo Atstumas: Apie 100 m.Skrydžio laikas: nuo 18 iki 23 minutes.Baterijos talpa: 3,7 V 1800 mAh25c Nuotolinio Valdymo pulto Baterijos: 3 x AA.

    *pastaba:

    Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl vadovo matavimai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai