Elektroninė Mašina, Priedai Kreiptuką Įkrovimo Stovas Stotis Lopšys Dual USB Valdiklio Įkroviklis Dock for PS4 Elektroninė Mašina, Priedai Kreiptuką Įkrovimo Stovas Stotis Lopšys Dual USB Valdiklio Įkroviklis Dock for PS4 Elektroninė Mašina, Priedai Kreiptuką Įkrovimo Stovas Stotis Lopšys Dual USB Valdiklio Įkroviklis Dock for PS4 Elektroninė Mašina, Priedai Kreiptuką Įkrovimo Stovas Stotis Lopšys Dual USB Valdiklio Įkroviklis Dock for PS4 Elektroninė Mašina, Priedai Kreiptuką Įkrovimo Stovas Stotis Lopšys Dual USB Valdiklio Įkroviklis Dock for PS4

Elektroninė Mašina, Priedai Kreiptuką Įkrovimo Stovas Stotis Lopšys Dual USB Valdiklio Įkroviklis Dock for PS4

€2.80 €1.48
Yra sandėlyje
s67049

Žymos: dokas "nintendo" jungiklis, dualsense ps5, kontrolės ps4, kreiptuką usb, ps4 varžtų rinkinys, ps4 stendas, ps4 valdytojas analog stick jutiklis, arduino kreiptuką, ps4 odos, kreiptuką pc.

  • SONY Modelis: PLAYSTATION4
    Suderinamos Prekės/Modelis: SONY
    Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: Joystick Adapter PS4

    Žaidimų Valdiklis Įkroviklis Dokas Gamepad USB Dual Įkrovimo Stovas Stotis Lopšys PS4 Kreiptuką

    Specifikacija:

    Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

    Pakuotės dydis: 200 mm/7.87 į

    Svoris: 180g

    Įpakavimas: dėžutė Spalva

    Naudojimo instrukcija:

    1. Įkiškite USB kištuką įkrovimo kabelis suderintas su gaminį į už PS4 priimančiosios, ar į USB lizdas, kompiuterio ir kitos standartinės DC5V maitinimo adapteriai.

    MICRO male plug įkrovimo kabelis yra įrašomas į MICRO moterų lizdas produkto įkrovimo stovas pradėti maitinimui.

    2. Įdiegti už PS4 rankena aukštyn kojom dėl produkto, ir įdėti MIKRO sąsaja į įkrovimo angą produktą, kaip teisingai imti jį, ar imti du PS4 rankenos tuo pačiu metu.

    Įkrovimo būklės, rankena rodiklis gali būti priskirti mokesčių groove produktas.Matyti krovimo lemputė ekranas rankena nurodo, kad produktas yra įkraunama baterija.

    3. Už PS4 rankena yra visiškai įkrauta, įkrovos indikatorius, rankenos išeina, ir nėra šviesos mapping " ekranas įkrovimo griovelis, kuriame nurodyta, kad rankenos yra visiškai įkrautas.

    4. Už PS4 rankena gali kontroliuoti įkrovimo būsenos savaime, ir ji bus automatiškai krauti kai baterija nėra pilnas, ir automatiškai išsijungti, kai jis pilnas.

    Pastaba:

    1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    1 X Gamepad Įkroviklis Dokas

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai