2021 Naujas Moterų Bling Bling PU Odos Pečių Krepšiai, Lady Crossbody Maišelį Grandinės Rankinės Mergina Mados Mini Vėliavos Maišelis Pakuotės 2021 Naujas Moterų Bling Bling PU Odos Pečių Krepšiai, Lady Crossbody Maišelį Grandinės Rankinės Mergina Mados Mini Vėliavos Maišelis Pakuotės 2021 Naujas Moterų Bling Bling PU Odos Pečių Krepšiai, Lady Crossbody Maišelį Grandinės Rankinės Mergina Mados Mini Vėliavos Maišelis Pakuotės 2021 Naujas Moterų Bling Bling PU Odos Pečių Krepšiai, Lady Crossbody Maišelį Grandinės Rankinės Mergina Mados Mini Vėliavos Maišelis Pakuotės 2021 Naujas Moterų Bling Bling PU Odos Pečių Krepšiai, Lady Crossbody Maišelį Grandinės Rankinės Mergina Mados Mini Vėliavos Maišelis Pakuotės 2021 Naujas Moterų Bling Bling PU Odos Pečių Krepšiai, Lady Crossbody Maišelį Grandinės Rankinės Mergina Mados Mini Vėliavos Maišelis Pakuotės

2021 Naujas Moterų Bling Bling PU Odos Pečių Krepšiai, Lady Crossbody Maišelį Grandinės Rankinės Mergina Mados Mini Vėliavos Maišelis Pakuotės

€13.46
Yra sandėlyje
s67110

Žymos: xs negabaritinių spausdinti marškinėliai moterims.

  • Kietumas: SUNKIAI
    Rūšių maišelius: Peties & Crossbody Krepšiai
    Interjeras: Mobilusis Telefonas Kišenėje, Interjero Skyrelio
    Elemento Tipas: Rankinės
    Pagrindinė Medžiaga: PU
    Lytis: Moteris
    Rankinės Tipas: Pečių Krepšiai
    Išorinis: Nėra
    Prekės Pavadinimas: LIONGEAR
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Uždaryti Tipas: Padengti
    Modelio Tipas: panelled
    Pamušalas: Poliesteris
    Modelio Numeris: 2039
    Formos: ATVARTU
    Drop laivyba: Parama, be faktūrą, logotipas arba bet kokią informaciją apie mus
    Apdaila: Grandinės
    Rankenų/Dirželiai: Vieną
    Didmeninė: Parama, turi nuolaida ir susisiekite su mumis
    Proga: Universalus
    Stilius: Derliaus

    Dydis: 22CM*14CM*7.5 CM Svoris: būti 0,47 kg

    Pastabos:

    -Sveiki Lašas Laivybos Klientams.Tuščias pakavimo maišas, be faktūros, logotipu ar kita informacija apie mus.Prašome būti tikri, kad užsakymus ; -Didmeninės prekybos įmonėms, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą.Mes suteiksime jums geriausias nuolaida pagal jūsų kiekį.

    Laiškas mūsų klientams

    Mieli pirkėjai, Kviečiame į mūsų parduotuvę. 1. Pažadame visi mūsų produktai mūsų parduotuvėje yra aukštos kokybės ir geros kainos. 2. Jei elementas, kurį nusipirkau atvyksta vėlai ar ne taip, kaip aprašyta, bus jums grąžinti pinigus per 90 dienų. 3. Jei kaina elementas, kurį nusipirkau yra sumažinta per 15 dienų po to, kai jūs jį gauti, mes grąžinsime skirtumą jums. 4. Kaip logistikos, galite pasirinkti Sportobirza.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket, ir laivybos dienų truks apie 10-40 dienų. 5. Didmeniniams ir lašas laivybos pirkėjų yra ir sveikintinas.Didmeninės prekybos įmonėms, mes jums pasiūlyti didmenines kainas.Prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu.Drop laivyba pirkėjai, mes galime išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti sąskaitą faktūrą, logotipu ar kita informacija, kuri mums ant pakuotės, prašome būti tikri, norint pateikti užsakymą. 6. Visos nuotraukos ir tekstai mūsų parduotuvėje yra viešųjų pirkėjų, be jokių autorinių teisių apribojimų , ir sveiki visi mūsų gerbiami buyes tapti mūsų platintoju ir mes pasidalinti pelną kartu.Mes visada tikime, kad sąžiningumas yra geriausia politika, ir mes tikimės sukurti ilgalaikius santykius su visais mūsų klientais.Galiausiai, mes tikimės, kad jūs ir jūsų šeima laiminga kasdien : )

    Atsiliepimai

    Mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-3 žvaigždžių atsiliepimus, mes su malonumu suteikti jums tinkamą sprendimą.Nuoširdžiai linkime jums geros prekybos laiką ir tikimės, kad mūsų krepšiai, gali atnešti jums daugiau džiaugsmingas laikas.Ačiū!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai