Katė Braižymo Kilimėlis Sizalio Sofos Raštas Katė Vyriais Sofa Cover Braižymo Lenta Skalbti Įbrėžimams Kilimėlis Katė Braižymo Paštu Katė Braižymo Kilimėlis Sizalio Sofos Raštas Katė Vyriais Sofa Cover Braižymo Lenta Skalbti Įbrėžimams Kilimėlis Katė Braižymo Paštu Katė Braižymo Kilimėlis Sizalio Sofos Raštas Katė Vyriais Sofa Cover Braižymo Lenta Skalbti Įbrėžimams Kilimėlis Katė Braižymo Paštu Katė Braižymo Kilimėlis Sizalio Sofos Raštas Katė Vyriais Sofa Cover Braižymo Lenta Skalbti Įbrėžimams Kilimėlis Katė Braižymo Paštu Katė Braižymo Kilimėlis Sizalio Sofos Raštas Katė Vyriais Sofa Cover Braižymo Lenta Skalbti Įbrėžimams Kilimėlis Katė Braižymo Paštu Katė Braižymo Kilimėlis Sizalio Sofos Raštas Katė Vyriais Sofa Cover Braižymo Lenta Skalbti Įbrėžimams Kilimėlis Katė Braižymo Paštu

Katė Braižymo Kilimėlis Sizalio Sofos Raštas Katė Vyriais Sofa Cover Braižymo Lenta Skalbti Įbrėžimams Kilimėlis Katė Braižymo Paštu

€7.96 €3.98
Yra sandėlyje
s6740

Žymos: pet nulio pad, katė namas medyje, kačių bokštas, catl, katė grandiklis, katė medis, mediena, Katė Hamakas, Kartonas, kartono dėžutė, katė nulio.

  • type6: Katėms Vyriais Leteną Pagalvėlės, Gyvūnėlių Baldai
    Type2: Kačių Žaislai
    Type4: Katė Įbrėžimams Kilimėlis Apsaugai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Funkcija 01: Katė Vyriais Sofa Dangtis
    Medžiaga: 100% Medvilnės
    Type3: Katė Braižymo Padas
    Parama: Drop laivyba
    type1: Kačių reikmenys
    type5: Katė Medyje Braižymo Letena Po Sofa Raštas
    Tipas: Katė Braižymo Kilimėlis

    Kulka Taškų:

    1、Sofa Apsauginis Dangtelis: Katėms patinka kapstytis dalykų, todėl ši katė braižymo kilimėlis gali apsaugoti savo baldus nuo įbrėžimų.Sofos apsauga gali apsaugoti savo baldus nuo pažeidimų ir padaryti savo kačių laimingas.

    2、puikios Kokybės: Tai natūralus ir ekologiškas kačių nulio padas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės sizalio pluošto audinio, matomas stiprus tempiamasis stipris, atsparumas dilimui, ir jis yra plaunamas.

    3、Lengva Naudoti: Mūsų katė braižymo kilimėlis tinka bet kokios pusėje sofa-lova, arba kaip poilsio pad katėms, kurios gali greitai ir efektyviai apsaugoti jūsų baldus.

    4、Patogus Valyti: Mūsų katė nulio pad gali būti valomi, galima jį praplauti vandeniu.Prašome rankų plovimo trinkelėmis.

    5、Universalus Tinka Baldus: baldų nulio mygtukai gali būti naudojami bet minkštų baldų.Puikus pasirinkimas už sofos, kėdės, kilimas ar meilės sėdynės.Šis kilimėlis pakankamai didelis, kad galėtų apimti didžiąją srityje, savo baldus.

    Savybės:

    1. Sofa Apsauginis Dangtelis: Katėms patinka kapstytis dalykų, todėl ši katė braižymo kilimėlis gali apsaugoti savo baldus nuo įbrėžimų.Sofos apsauga gali apsaugoti savo baldus nuo pažeidimų ir padaryti savo kačių laimingas.

    2. Puikus Kokybės: Tai natūralus ir ekologiškas kačių nulio padas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės sizalio pluošto audinio, matomas stiprus tempiamasis stipris, atsparumas dilimui, ir jis yra plaunamas.

    3. Lengva Naudoti: Mūsų katė braižymo kilimėlis tinka bet kokios pusėje sofa-lova, arba kaip poilsio pad katėms, kurios gali greitai ir efektyviai apsaugoti jūsų baldus.

    4. Patogus Valyti: Mūsų katė nulio pad gali būti valomi, galima jį praplauti vandeniu.Prašome rankų plovimo trinkelėmis.

    5. Universalus Tinka Baldus: baldų nulio mygtukai gali būti naudojami bet minkštų baldų.Puikus pasirinkimas už sofos, kėdės, kilimas ar meilės sėdynės.Šis kilimėlis pakankamai didelis, kad galėtų apimti didžiąją srityje, savo baldus.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Sofa Raštas

    Spalva: pilka

    Medžiaga: sizalio + medvilnės ir lino smėlio spaudai

    Dydis(apie):

    S: 110*29cm/43.31*11.42 colių

    M: 120*40cm/47.24*sudarė 15,75 colių

    Funkcija: apsaugoti sofos ir kiti baldai nuo įbrėžimų

    Pakavimo Sąrašas:

    Sofa Protector*1

    Pastabos:

    Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

    Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai