1Pack už Huawei Žiūrėti Tinka Magnetinio Įkroviklio Kabelį Patvarus Greito Įkrovimo Laidą 1Pack už Huawei Žiūrėti Tinka Magnetinio Įkroviklio Kabelį Patvarus Greito Įkrovimo Laidą 1Pack už Huawei Žiūrėti Tinka Magnetinio Įkroviklio Kabelį Patvarus Greito Įkrovimo Laidą 1Pack už Huawei Žiūrėti Tinka Magnetinio Įkroviklio Kabelį Patvarus Greito Įkrovimo Laidą 1Pack už Huawei Žiūrėti Tinka Magnetinio Įkroviklio Kabelį Patvarus Greito Įkrovimo Laidą 1Pack už Huawei Žiūrėti Tinka Magnetinio Įkroviklio Kabelį Patvarus Greito Įkrovimo Laidą

1Pack už Huawei Žiūrėti Tinka Magnetinio Įkroviklio Kabelį Patvarus Greito Įkrovimo Laidą "Huawei" Garbės Žiūrėti ES Juosta 6 T84C

€1.31 €0.97
Yra sandėlyje
s67682

Žymos: dirželis garbės juosta 6, "huawei" žiūrėti juosta juoda, juosta 6 garbę, kroviklis huawei žiūrėti, garbė, "huawei" žiūrėti tilptų strab, ilgai huawei tinka žiūrėti, garbės juosta 6 huawei, garbės magicbook, garbės žiūrėti.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Sertifikavimo: CE
    Priedų Tipas: Kroviklis Priedai

    USB Įkrovimo Kabelis huawei Žiūrėti Fit / Vaikams Žiūrėti 4X Magnetinis Įkroviklis Už Garbę Žiūrėti PS / Band 6 Įkrovimo Kabelis T84C

    OOTDTY

    Funkcijos: Suderinama su Laikrodžių Tinka, Garbės Juosta 6, Juosta 6, 4X, Garbės Žiūrėti ES Smartwatch.Prašome patvirtinkite, kad žiūrėti modelį prieš perkant.

    Patvarus, Aukštos kokybės plastiko ir vario viela, užtikrina stabilią srovės perdavimo, kuris užtikrina kokybę mokestis.

    Saugus įkrovimas, pagaminti iš daugiau įtampos ir nuo srovės apsauga, jie bus apsaugoti jūsų žiūrėti iš pažeista, kai baterija įkraunama.

    Produkto privalumas: nereikia žalą ekranas, laikrodis gali būti imamas tiesiogiai.

    Jis yra lengvai atlikti, kai jūs einate, kompaktiškas ir lengvas dizainas yra patogus, keliautojams ir verslo vartotojams.

    Specifikacija: Tipas: už huawei Žiūrėti Juosta 6 USB Įkrovimo Kabelis

    Length:Approx 1m/ 39.37 į

    Svoris:17g

    Medžiaga: Plastikas

    Taikomas Modelis: už huawei Žiūrėti Fit / Garbės Žiūrėti PS/Garbės Juosta 6 / Vaikams Žiūrėti 4X

    Komplektą Sudaro: 1×USB Įkrovimo Dock(Does neapima watches)

    pastaba: Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai