Daugiafunkcinis 4 1 Švilpukas Pagalbos Išgyvenimo Nešiojamų Švilpukas, Lauko Kempingas, Žygiai Laipiojimo Žvejybos Reikmenys Daugiafunkcinis 4 1 Švilpukas Pagalbos Išgyvenimo Nešiojamų Švilpukas, Lauko Kempingas, Žygiai Laipiojimo Žvejybos Reikmenys Daugiafunkcinis 4 1 Švilpukas Pagalbos Išgyvenimo Nešiojamų Švilpukas, Lauko Kempingas, Žygiai Laipiojimo Žvejybos Reikmenys Daugiafunkcinis 4 1 Švilpukas Pagalbos Išgyvenimo Nešiojamų Švilpukas, Lauko Kempingas, Žygiai Laipiojimo Žvejybos Reikmenys Daugiafunkcinis 4 1 Švilpukas Pagalbos Išgyvenimo Nešiojamų Švilpukas, Lauko Kempingas, Žygiai Laipiojimo Žvejybos Reikmenys Daugiafunkcinis 4 1 Švilpukas Pagalbos Išgyvenimo Nešiojamų Švilpukas, Lauko Kempingas, Žygiai Laipiojimo Žvejybos Reikmenys

Daugiafunkcinis 4 1 Švilpukas Pagalbos Išgyvenimo Nešiojamų Švilpukas, Lauko Kempingas, Žygiai Laipiojimo Žvejybos Reikmenys

€1.01 €0.49
Yra sandėlyje
s67831

Žymos: sulankstomas šiukšlių, greitis maišelį pasukami, žygiai priedai gynybos, tingus susan pasukami, žygiai reikmenys, auto, stovykla hamakas, žygiai aksesuarų vaikams, žuvų pasukami, raudona kėdė, grilis peiliu rinkinys.

  • Kilmės: KN(Kilmės)

    Daugiafunkcinis 4 1 Švilpukas Pagalbos Išgyvenimo Nešiojamų Švilpukas, Lauko Kempingas, Žygiai Laipiojimo Žvejybos

    Ypatybė:

    1. Patvari medžiaga: ši kolekcija švilpukas, kompasas, termometras ir padidinamąjį stiklą, yra pagamintas iš ABS medžiagos, geras tvirtas, patvarus ir dėvėti, atsparus, skales termometras ir kompasas yra aiškiai matomas ir lengvai skaitoma.

    2. Lengva nešti: tai daugiafunkcinė švilpukas yra ne tik lengvas, bet taip pat nešiojamieji, kišeniniai dydžio su raktų žiedas, patogiau atlikti ir sunku lost, paprastas, bet praktiška.

    3. Šis universalus švilpukas gali būti taikoma, kai jūs įvyksta avarijos ar nelaimės, o pėsčiųjų, kempingas, alpinizmas, žvejyba, plaukiojimas valtimis, dviračiais ar bet kurios kitos veiklos lauke, taip pat tinka naudoti kasdien.

    4. Kompasas gali suteikti jums teisinga kryptimi; Jūs galite naudoti didinamojo stiklo, kad pamatyti mažų dalykų, naudokite švilpukas tegul žmonės žino, savo poziciją, kaip termometru galima išmatuoti temperatūrą.

    5. Ji gali būti gera dovana šeimoms, draugams ir kolegoms, kurie, pavyzdžiui, lauko sporto.

    Specifikacija:

    Pagrindinė medžiaga: ABS didelis patvarumas mažėja ir aukštai temperatūrai atsparios inžinerijos plastiko

    Gaminio spalva: Army Green

    Pakuotės dydis: 90 * 50 * 20mm/3.54*1.96*0.8 į

    Grynasis svoris: 19g

    Pastaba:

    Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    1 X Švilpukas

  • Atsiliepimai (1)

    • Solnish Ko89

      No use thermometer is luxury

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai