Vieną Nedidelį Neslidus Karščiui Atsparūs Mikrobangų Krosnelė, Pirštines, Mikrobangų Krosnelė Pirštinės Virtuvės Cocina Organizatorius Makiažas Organizatorius Vieną Nedidelį Neslidus Karščiui Atsparūs Mikrobangų Krosnelė, Pirštines, Mikrobangų Krosnelė Pirštinės Virtuvės Cocina Organizatorius Makiažas Organizatorius Vieną Nedidelį Neslidus Karščiui Atsparūs Mikrobangų Krosnelė, Pirštines, Mikrobangų Krosnelė Pirštinės Virtuvės Cocina Organizatorius Makiažas Organizatorius Vieną Nedidelį Neslidus Karščiui Atsparūs Mikrobangų Krosnelė, Pirštines, Mikrobangų Krosnelė Pirštinės Virtuvės Cocina Organizatorius Makiažas Organizatorius Vieną Nedidelį Neslidus Karščiui Atsparūs Mikrobangų Krosnelė, Pirštines, Mikrobangų Krosnelė Pirštinės Virtuvės Cocina Organizatorius Makiažas Organizatorius Vieną Nedidelį Neslidus Karščiui Atsparūs Mikrobangų Krosnelė, Pirštines, Mikrobangų Krosnelė Pirštinės Virtuvės Cocina Organizatorius Makiažas Organizatorius

Vieną Nedidelį Neslidus Karščiui Atsparūs Mikrobangų Krosnelė, Pirštines, Mikrobangų Krosnelė Pirštinės Virtuvės Cocina Organizatorius Makiažas Organizatorius

€1.31 €1.05
Yra sandėlyje
s6941

Žymos: xr650 pėdos poilsio.

  • Naudojimas: Krosnelė
    Medžiaga: MEDVILNĖS
    Specifikacija: 18*28 CM
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Svoris: 90g
    Modelio Numeris: Geometrinio
    Dizainas: Neslidūs
    Stilius: SPAUSDINTI
    Atsparumas temperatūrai: 180 Laipsnių

    Aprašymas:

    1. Izoliacijos ir apsaugos nuo plikymo dizainas yra daugiau neslidūs ir unikalios tekstūros dizainas daro anti-slydimo efektas geresnis, ir lygaus šlifavimo įrankis nebijo.

    2. Poliesterio/medvilnės audinio, yra tvirtos ir ilgaamžės, ir tai yra pasikeitė iš neaustinio audinio era.Audinys yra patvaresni, patvaresni ir daugiau .

    3. Kablys dizaino ir saugojimo pusėje kabo žiedas dizainas yra daugiau vartotojo draugiškas, gali būti pakabinama viduje spintoje ar už durų siekiant išvengti nepatogus virtuvė.

    4. Apdailos darbininkas nėra lengva mesti laido, šilumos izoliacijos efektas yra geras, silikono slydimo nėra lengva pradurti, storas ir patvarus, šeima yra geras pagalbininkas.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Mažos šviežios serijos izoliuoti pirštinės

    Svoris: 90g

    Medžiaga: medvilnė spausdinti

    Atsparumas temperatūrai: 180 laipsnių

    Specifikacija: 18*28 CM

    Pakuotė:

    1*Mikrobangų krosnelė pirštinės

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai