Dyzelinas Kuro Purkštukas 6801072 Dyzelinių Sunkvežimių Variklių (12)Vienetų (Siuntos)

Dyzelinas Kuro Purkštukas 6801072 Dyzelinių Sunkvežimių Variklių (12)Vienetų (Siuntos)

€60.63
Yra sandėlyje
s69750

Žymos: kuro purkštukas, autocom delphi, 1jz, dodge purkštukai purkštukas (benzinas), dyzelinas enginee, šildytuvas rezistorius renault scenic, purkštuvo rinkinys, 4 cylinder diesel engine, degalų įpurškimo motociklas, dujų išmetimo sistema.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiagos Tipas: Plieno
    Punktas: Purkštukas
    Dalies Nr.: 6801072
    Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
    Sertifikatas: ISO9001
    OEM NO.: 6801072
    Elemento Ilgio: 5cm
    Prašymas: dyzelinas degalų įpurškimo sistema
    Garantija: 6 Mėnesių

    Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę

    Dyzelinas Kuro Purkštukas 6801072 Dyzelinių Sunkvežimių Variklių (12)Vienetų (Siuntos)

    Produkto aprašymas Produkto informacija Purkštukas:6801072 Dalis Nr.:6801072 Minimalus Kiekis: 12 Vnt/Daug (1 Lot=12Pieces) Dėmesio: Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad šis punktas tinka jūsų transporto priemonės specifikacijas!

    Produktų Duomenys:

    Mokėjimo Terminai: Mes priimame, sąlyginio Deponavimo, T/T", "Paypal", Wester Union, Kreditinės Kortelės, Mokėjimo ir Pristatymo Sąlygas: 1) Pirkėjų iš atlikite countrys prašome atkreipti dėmesį: -> klientams iš Rusijos ir kai kurių Rytų Europos šalis, prašome pasirinkti, EMS, Ali-Standartinė pristatymo ar kitas tinkamas Express, kuris yra lengvai muitinės formalumus. -> Į Braziliją per DHL turi pateikti CPF numerį. -> Pietų Amerikos šalių, per DHL turi pateikti MOKESČIŲ kodą, kuris yra labai svarbus, atliekant muitinės formalumus. 2) Jei adresai pasirodyti nuotolinio plotas Express, klientai turi mokėti atokioje vietovėje už papildomą mokestį, kuris yra apie 30 JAV dolerių-JAV $35. Priešingu atveju, mes pakeisti laivybos metodai. 3) Jei yra kokių nors specialių reikalavimų deklaruoti vertė pagrindus, nedvejodami palikti pranešimą. 4) Pirkėjai yra atsakingas už muitinės klirensas, ir visus nuostolius, jeigu pakuotės buvo atmesta, ar ne prisijungę laiko. 5) prekės bus vežamos tik tol, kol mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo. 6) Dėl saugumo priežasčių, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, jūs registruotas Sportobirza.lt.Taigi, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Sportobirza.lt, yra teisinga.APIE MUS BlueStars Dyzelinas Power Technology Co., Ltd " yra specializuota dyzelinių įpurškimo sistemos atsarginių dalių už daugiau nei 15 metų, kurie daugiausia tiekia CR antgalis, CR valdymo vožtuvas, CR įskiepius, CR purkštuko, ir CR siurblys ir kt.Mes BlueStars Dyzelinas Sveiki visi sąžiningi draugų visame pasaulyje sukurti geresnį verslo galimybes ir priimti anglies-žemyn gyvenimą!!!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai