24 Spalvų 2g Per Spalvos 24 Spalvų 2g Per Spalvos 24 Spalvų 2g Per Spalvos 24 Spalvų 2g Per Spalvos 24 Spalvų 2g Per Spalvos 24 Spalvų 2g Per Spalvos

24 Spalvų 2g Per Spalvos "PASIDARYK pats" Žvakė Vaško Pigmentinis Dažiklis, netoksiškas Sojos Žvakės Vaškas Pigmentas Dažų Už Aromatizuoti Žvakės Medžiaga

€4.08 €2.45
Yra sandėlyje
s70360

Žymos: Parafinas, sojos vaškas, žvakė vaško sojos, 28mm stove, ms žiūrėti, kokosų vaškas, candl vaškas, palm wax, pranešk apie netikrą helovinas dantys, žvakė želė, vaškas.

  • Medžiaga: Žvakė
    Modelio Numeris: Rankų darbo Žvakė "PASIDARYK pats" Dažai
    Svoris: 24pcs
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Kulka Taškų:

    1、Saugus Natūralus Vaškas, Dažikliai: "PASIDARYK pats" sojų dažai nėra žiaurus ir vegetaras.Jie yra netoksiškas, nekenksmingas gyvūnams, dirgina ir dėmių-nemokama ir švelnus ir saugus odai.

    2、24pcs Mišrios Spalvos Degalai: Apie 2g per pakuotėje (1 svaras žvakė blokas gali būti visiškai spalvotas), įdomi "PASIDARYK pats", jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums patinka spalvos žvakė.

    3、Kaip Naudoti Batikos: Kai temperatūra yra tarp 160-190°F vaškas bus visiškai ištirptų, prašome įdėti batikos blokuoti, tai ir sumaišykite jį atidžiai mažiausiai 2-3 min. spalvotai.Vaškas skystis yra skaidrus ir neturi dalelių, nurodant, kad iširus yra pakankamai.

    4、Faktinis naudojimas: "PASIDARYK pats" žvakė dažų tinka vaško ir parafino substratai.Šių dažų dalelės, naudojamos žvakės bus ne kondensuojasi, ir paviršiaus žvakė nebus žievelės arba pakeisti spalvą laikui bėgant.Ji labai tinka "PASIDARYK pats" žvakė sprendimus.Jūs galite maišyti spalvas, kad gauti unikalų atspalvių ir padaryti žvakės įvairių formų.

    5、puiki Dovana: Tinka naujokams ar specialistai.Unikalus žvakė padarė patys yra ideali dovana šeimai ir draugams.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Žvakė Dažų

    Be santykis: penkių thousandths

    Taikymo sritis: parafino vaškas, sojų pupelių vaškas, crystal gėlių vaškas (ledo gėlių vaškas), ghi vaškas, želė, vaškas, rankų darbo muilas ir kt.

    Pakuotės svoris: apie 2g/maišas (gali būti dažyti apie 500g sojų pupelių vaškas), pakuojami į zip-lock maišą.

    Slankiojo įvairių gramas svoris: apie 2.25-2.6 g.Bendras pakuotėje yra apie 60 gramų.

    Kaip naudoti:

    Po vaško medžiagos yra visiškai ištirps, įpilkite dažų temperatūroje apie 160-190°F, ir maišykite apie 15 sekundžių, kad visiškai jį ištirpinti.Scoop jį su maišymo šaukštas, norėdami pamatyti, jei ji yra visiškai ištirps.Vaškas skystis yra skaidrus ir jokių dalelių, nurodant, kad tai yra visiškai ištirps , Galima užpildyti ir po vaško medžiaga yra atvėsinamas iki reikiamos temperatūros

    Spalva: mišri (atsitiktine tvarka)

    Pakavimo Sąrašas:

    24 Pakelių Žvakė Dažų

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai