Pyragas Purškimo Pistoletas tortas Purkštuvas Dažymo Purkštuvas Duster Rankinis Laistymo Gali Pyragas Apdaila, Virtuvė, Desertai, Pyragai, bandelės, Kepimo Įrankiai Pyragas Purškimo Pistoletas tortas Purkštuvas Dažymo Purkštuvas Duster Rankinis Laistymo Gali Pyragas Apdaila, Virtuvė, Desertai, Pyragai, bandelės, Kepimo Įrankiai Pyragas Purškimo Pistoletas tortas Purkštuvas Dažymo Purkštuvas Duster Rankinis Laistymo Gali Pyragas Apdaila, Virtuvė, Desertai, Pyragai, bandelės, Kepimo Įrankiai Pyragas Purškimo Pistoletas tortas Purkštuvas Dažymo Purkštuvas Duster Rankinis Laistymo Gali Pyragas Apdaila, Virtuvė, Desertai, Pyragai, bandelės, Kepimo Įrankiai Pyragas Purškimo Pistoletas tortas Purkštuvas Dažymo Purkštuvas Duster Rankinis Laistymo Gali Pyragas Apdaila, Virtuvė, Desertai, Pyragai, bandelės, Kepimo Įrankiai Pyragas Purškimo Pistoletas tortas Purkštuvas Dažymo Purkštuvas Duster Rankinis Laistymo Gali Pyragas Apdaila, Virtuvė, Desertai, Pyragai, bandelės, Kepimo Įrankiai

Pyragas Purškimo Pistoletas tortas Purkštuvas Dažymo Purkštuvas Duster Rankinis Laistymo Gali Pyragas Apdaila, Virtuvė, Desertai, Pyragai, bandelės, Kepimo Įrankiai

€9.76 €6.34
Yra sandėlyje
s71313

Žymos: pyragas purkštuvas, rankinis dažų purkštuvas, oro brush, custom nagų dailė, goth pastelinių, blizgučiai milteliai spray, pyragas spray, buterfly pyragas apdaila, pyragas krašto wrap, pyragai šepetys.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas: Pyragas Įrankiai
    Funkcija: Eco-Friendly
    Seksualinio Pobūdžio: No
    Modelio Numeris: "Pasidaryk pats"
    Prekės Pavadinimas: isfriday
    Medžiaga: Plastikiniai
    Pyragas Įrankiai Tipas: Kita
    Sertifikavimo: CIQ
    Nepadori Nuotrauka: No

    Vadovas tortas purškimo pistoletas dažymo įrankį galite dažyti tortas, o pyragas purškimo pistoletas gali padaryti žavus ir malonus tortą!Dekoravimo Rankinis Purkštuvas Siurblys!Kurti pyragaičiai, kad yra viliojantis į akis ir malonus tummies!

    Puikus Dizainas ir Mėgautis Kepimas - Šis rankinis purkštuvas yra labai pradedantiesiems tortas dekoratorių ir patyrusių specialistų, kad būtų lengva, kad tortas dažiklių ir keletą paprastų apdailos

    Lengva naudoti - rankinis tortas purškiklis yra puikus produktas, dažymas.Naudojant purškimo pistoletas siurblio, galite lengvai taikyti pyragai, keksiukai, desertai ir kiti desertai, arba purškimo blizgančiais per kelias minutes.

    Mėgaukitės Įdomus Kepimo - Jis gali spalva torto ir kad ji atrodo daugiau gražus.Unikali rankinė purškimo pistoletas su slėgio kontrolės-tiksliai sureguliuokite spalvų tortas, jūs galite mėgautis įdomus pyragus.

    Pagrindinės Savybės

    ? [Puikus Dizainas ir Mėgautis Kepimo] : Tai rankinis purkštuvas yra labai pradedantiesiems tortas dekoratorių ir patyrusių specialistų, kad būtų lengva, kad tortas dažiklių ir keletą paprastų apdailos.Jis primygtinai rekomenduojama pirkti 2 arba 3 Vnt, jūs galite "PASIDARYK pats" daug spalvų vienu metu, kad skanūs ir akį traukiantis pyragai.

    ? [Lengva Naudoti ir Valyti] :Naujas tortas airbrush blokavimo sistemos tvirtai fiksuoja vamzdis airbrush siurblys užtikrinti, kad purškiami dažai nebus nuotėkio.Rankinė purškimo pistoletas yra lengva valdyti purškimo slėgis.Ir skaidrus filtras leidžia patikrinti, kiek skysčių saugomi.Idealiai tinka maišyti atspalviai ir 3D efektai.

    ? [Tinkamo Dydžio ir Lengvas] : Rankinis purškimo pistoletas, kuris yra tinkamas visų rūšių pyragus.Skersmuo dekoravimo siurblys yra apie 9.6 x 1.2 cm, Neto Masė 0,3 lb, ir konteineris su biudžeto gali turėti 1.4 uncijų (40 ml).Kiekvieno purškimo pistoletas turi 4 rezervuarai, skirti lengvai pakeisti.

    ? [Daugiafunkcinis Airbrush] : patogus tortas dekoravimo įrankis, kuris leidžia jums greitai ir lengvai taikyti dažų ir blizgučiai pyragaičiai, keksiukai, sausainiai, šokoladas, fondants, pyragaičiai, cukrus pastesand kiti desertai.Ji gali būti naudojama ir namų kepimo, saugoti ir kepimo pyragas apdaila.

    ? [Pasitenkinimo Garantija] Mūsų produktai yra patikrinti ir supakuoti iki išsiuntimo.Mes visada į klientų pasitenkinimą, kaip mūsų paslaugų standartas.Jei turite klausimų, mes išspręsti jūsų problemą per 24 valandas.Mes esame pasiryžę suteikti jums su geriau pirkinių patirties!Kad su pasitikėjimu!

    Specifikacijos

    Medžiagos

    ABS( Maisto kokybės Plastiko)

    Gaminio Dydis

    Airbrush Siurblio Dydis: 24.6 * 13 * 3 cm / 9.68 x 5.12 x 1.18 į

    Skaidrus Buteliukas Dydis: 8.5 * 3 cm / 3.35 * 1.18 į

    rezervuaro talpa: 1.41 oz (40 ml)

    Spalva

    Violetinė/Rose Red/Rausva

    Pakuotės Turinys

    1 * Tortas Dekoravimo Rankinis Purkštuvas Siurblys

    4 * Skaidrus Buteliukas

    Pastaba

    Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

    Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ladimirrunigybet

      Conform to the description

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai