Prie sienos tvirtinamas Vonios kambarys, Virtuvė, Bagažinės Lentyna, Muilą, Rankšluostį Saugojimo Krepšys Kabo Dušas Organizatorius, Šampūnas, Kondicionierius, Muilas, Rankšluosčiai, Prie sienos tvirtinamas Vonios kambarys, Virtuvė, Bagažinės Lentyna, Muilą, Rankšluostį Saugojimo Krepšys Kabo Dušas Organizatorius, Šampūnas, Kondicionierius, Muilas, Rankšluosčiai, Prie sienos tvirtinamas Vonios kambarys, Virtuvė, Bagažinės Lentyna, Muilą, Rankšluostį Saugojimo Krepšys Kabo Dušas Organizatorius, Šampūnas, Kondicionierius, Muilas, Rankšluosčiai, Prie sienos tvirtinamas Vonios kambarys, Virtuvė, Bagažinės Lentyna, Muilą, Rankšluostį Saugojimo Krepšys Kabo Dušas Organizatorius, Šampūnas, Kondicionierius, Muilas, Rankšluosčiai, Prie sienos tvirtinamas Vonios kambarys, Virtuvė, Bagažinės Lentyna, Muilą, Rankšluostį Saugojimo Krepšys Kabo Dušas Organizatorius, Šampūnas, Kondicionierius, Muilas, Rankšluosčiai, Prie sienos tvirtinamas Vonios kambarys, Virtuvė, Bagažinės Lentyna, Muilą, Rankšluostį Saugojimo Krepšys Kabo Dušas Organizatorius, Šampūnas, Kondicionierius, Muilas, Rankšluosčiai,

Prie sienos tvirtinamas Vonios kambarys, Virtuvė, Bagažinės Lentyna, Muilą, Rankšluostį Saugojimo Krepšys Kabo Dušas Organizatorius, Šampūnas, Kondicionierius, Muilas, Rankšluosčiai,

€8.77 €6.14
Yra sandėlyje
s71349

Žymos: xr apsaugos atvejais.

  • Medžiaga: Plastikiniai
    Naudoti: Kita
    Modelio Numeris: Dušo Saugojimo Krepšys
    Taikomas Vietos: Vonios kambarys
    Nėra. Pakopų: Vieną
    Klasifikacija: Ne-sulankstomas Stovas
    Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
    Funkcija: Eco-Friendly

    Aprašymas:

    Dušo lentynos yra pagaminti iš vientisos tvirtos PP, ir sklandžiai krašto lentynos yra išvengti aštrių kampų, kad gali pakenkti.Didelės talpos gali laikyti muilas, šampūnas, veido valiklis, losjonas, šepečiai, teptukai ir kt.Veikia lygus ar šiurkštus paviršius, puikiai tinka vonios kambarys, miegamasis, virtuvė, gyvenamasis kambarys, ir tt.

    Savybės:

    [Erdvės taupymo] vonios lentyna, skirta saugoti mažų daiktų, kad jums reikia, paprastai parduotuvėje " vanity tops, tinka siauros erdvės ir patogus saugojimo šampūnas, kondicionierius, ir muilo, ir kt.

    [Kabliukai Dizainas] Apačios kabliukai idealiai tinka džiovinant jūsų vonios kambarys essentials tarp dušai.

    [Stabilios Įrengimo] Sieniniai dušo lentyna su lipdukais užtikrinti ilgalaikio naudojimo, darbo ant lygių paviršių, pavyzdžiui, plytelių, marmuro, stiklo, medienos ir nerūdijančio plieno, ir tt.

    [Drenažo Skylės] Vonios lentyna su drenažo skyles dizainas bus ne vanduo būna po dušu, jis liks kaip gera, kaip naujas ilgą laiką.

    [Sunkiųjų] pagrindinis korpusas pagamintas iš PP, tvirtas ir sunkiųjų kūno užtikrinti, patvarumas ir ilgaamžiškumas už visą grožį.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: Šviesiai Mėlyna;Juoda;Mėlyna;Rožinė (Pasirinktinai)

    Medžiaga: PP

    Dizainas: 4 Kabliukai, Rankšluostį Baras

    Guolių pajėgumas: 2 kg/lb 4.4

    Įrengimas: Nagų-nemokami Lipdukai

    Proga: Vonios kambario, Virtuvės ir pan

    Pakuotės Dydis: 27*10.5*6.5 cm/10.62*4.13*2.55 colių

    Pakuotės Svoris: 270g/0.59 lb

    Paketų Sąrašo:

    1 * Dušo Lentynos

    1 * Nagų-nemokami Lipdukai

    Pastaba: Dėl skirtumų tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.

    1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

    2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

    3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

    4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu .

    1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

    2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

    3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai