Anti-Scratch Visiškai Atsparus Smūgiams Apsauginis Gaubtas, Silikono Atveju Anti-Scratch Visiškai Atsparus Smūgiams Apsauginis Gaubtas, Silikono Atveju Anti-Scratch Visiškai Atsparus Smūgiams Apsauginis Gaubtas, Silikono Atveju Anti-Scratch Visiškai Atsparus Smūgiams Apsauginis Gaubtas, Silikono Atveju Anti-Scratch Visiškai Atsparus Smūgiams Apsauginis Gaubtas, Silikono Atveju Anti-Scratch Visiškai Atsparus Smūgiams Apsauginis Gaubtas, Silikono Atveju

Anti-Scratch Visiškai Atsparus Smūgiams Apsauginis Gaubtas, Silikono Atveju "Google" Pixel Pumpurų, 2 Ausinių Kelionių Lagaminas Su Karabinai

€1.64 €1.15
Yra sandėlyje
s72248

Žymos: BUD, "google" pixel pumpurų, 2 ausinių, padengti huawei freebuds 2 pro, byla dėl "samsung" bud, handstop, "google" pixel 4 xl 128 gb, hardcase "google" pixel 2, airdot atveju, Ratai, pikselių pumpurai atveju.

  • Pakuotė: 1pcs Apsaugos Atveju (ne įeina ausinės)
    Medžiaga: Silikono
    Modelio Numeris: "Google" Pixel buds2
    Elemento Tipas: Ausinės Atvejais
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Svoris: 7g
    dydis: 65 * 55 * 27mm / 2.56 * 2.17 * 1.06in
    Dropshipping/Didmeninės: Taip
    Produkto Pavadinimas: Ausinės atveju

    Aprašymas:

    Kulka Taškų:

    1 、 Smūgius sugeriančios Medžiagos: apsauginė danga yra skirta "Google" Pixel Mygtukai 2, ir yra pagamintas iš tvirtos ir amortizatoriumi elastinga medžiaga, suteikianti tobulą pusiausvyrą apsaugos ir tinkami, kad suteiktų jums puikią patirtį.

    2 、 ilgalaikė Apsauga: apsauginis gaubtas pagamintas iš aukštos kokybės, patvari silikoninė medžiaga, ir smūgiams atsparios vandeniui medžiagos suteikti tinkamos apsaugos nuo smūgių, įbrėžimų, dulkių ir vandens purslų.Ir byla gali būti naudojami ilgą laiką.

    3 、 Lengva Įkrauti: yra anga apačioje silikono atveju, todėl jūs galite įdėti savo rankų, be būsto, be to, galite pamatyti akumuliatoriaus indikatorius laisvų rankų įrangos.

    4 、 Lengva Atlikti: Šiuo atveju yra įrengta metaliniai karabinai kabliu, kuris gali būti lengvai prijungtas prie kuprinės, piniginės ir kt.taigi tuo atveju, puikiai tinka lauko sporto, pavyzdžiui, veikia, žygiai ir pan.

    5 、 komplektą Sudaro: Į paketą įeina 1 * apsaugos atveju ir 1 * karabinai. (Atkreipkite dėmesį, kad pakuotės nėra ausinių, skirta "Google" Pixel Mygtukus 2 ir apmokestinimo atveju, "Google" Pixel Mygtukai 2)

    Techniniai duomenys:

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Apsauginis gaubtas, "Google" Pixel Mygtukai 2 "Bluetooth" laisvų rankų įranga

    Medžiaga: silikonas

    Spalva: juoda, mėlyna, raudona,balta, rožinė, žalia

    Dydis: apie 65 * 55 * 27mm / 2.56 * 2.17 * 1.06 į

    Svoris: apie 7 g

    Pakuotė:

    1 * Apsaugos Atveju (ne įeina ausinės)

    1 * karabinai

    Pastabos:

    Pastaba:

    Prašome leisti 5-10mm skirtumas dėl rankinis matavimas.

    Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

  • Atsiliepimai (3)

    • Juulusia20

      Uncle, everything is on the road

    • Jess Day3

      fast delivery

    • Tankute 1565

      Cool silicone case, even a carabiner as in the photo in the kit.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai