2020 Didelis Diskontavimas Naujo Dizaino Tinklelio Lazerio Vaivorykštė Karšto Štampavimo Folija su Siuntimo Išlaidų Mokestis 2020 Didelis Diskontavimas Naujo Dizaino Tinklelio Lazerio Vaivorykštė Karšto Štampavimo Folija su Siuntimo Išlaidų Mokestis 2020 Didelis Diskontavimas Naujo Dizaino Tinklelio Lazerio Vaivorykštė Karšto Štampavimo Folija su Siuntimo Išlaidų Mokestis 2020 Didelis Diskontavimas Naujo Dizaino Tinklelio Lazerio Vaivorykštė Karšto Štampavimo Folija su Siuntimo Išlaidų Mokestis 2020 Didelis Diskontavimas Naujo Dizaino Tinklelio Lazerio Vaivorykštė Karšto Štampavimo Folija su Siuntimo Išlaidų Mokestis 2020 Didelis Diskontavimas Naujo Dizaino Tinklelio Lazerio Vaivorykštė Karšto Štampavimo Folija su Siuntimo Išlaidų Mokestis

2020 Didelis Diskontavimas Naujo Dizaino Tinklelio Lazerio Vaivorykštė Karšto Štampavimo Folija su Siuntimo Išlaidų Mokestis

€21.05 €18.31
Yra sandėlyje
s7282

Žymos: karšto oro folija, karšto folija įrankis, foil paper, fee, ship cost, Už Papildomą Mokestį, laivas, spalvos folija, shisha kaljanas, Vip.

  • Modelio Numeris: DJ
    Rinkinys Tipas: Taip
    Tipas Didmeninės: No
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Folija

    Karšto folija yra paprastas ir patrauklių poveikį, kai dekoravimo marškinėliai, jį galite perkelti į standartą, plastizoliu ir specialių veikia plastizoliu.Flash ir blizgesį folija daro savo dizaino išsiskirti iš minios.

    Folija yra naudojama spalvota puse į viršų ir aliuminio ieško (nuobodu) puse žemyn.

    Pagal skirtingus substratus, vartotojams reikia išmokti bendradarbiavimo temperatūros, slėgio ir greičio.

    Mes parduoti folijos svyruoja nuo metalizuotų aukso, sidabro ir metalo spalvos;įvairių spalvų pigmentai (butas, pusiau blizgus ir blizgus); medienos grūdų, marmuro,chromas, oda atrodo poveikį; šlifuoto, aišku, perlamutro, ir holografinis apdailai.

    Rūšių karšto štampavimo folija:

    1) Metalo folija.

    2) Holografinis folija.

    3) Pigment & pearl folija.

    4) Įvairių spalvų folija (specialios poveikio folija).

    Folija

    Karšto Folija Štampavimo

    Šilumos Spaudos

    Prašymas

    temperatūra

    185-204℉

    (85-95℃)

    356-365℉

    (180-185℃)

    Laikas

    2-5 sec

    18-22sec

    Aprašymas:

    1)Metalo Folija: Metalo folija yra metallic ryškus blizgesys ir satino apdaila.Metallic sidabras ir auksas yra populiariausias spalvas, bet ir kitų spalvų, įskaitant blizgesio žalia, raudona, rožinė ir mėlyna yra taip pat prieinama.

    2)Holografinis Folija: Wessler holografinis folijos paversti bet plokščias vaizdas į akį, patrauklios perdavimų kad blizgučiai.Juos naudoti kosmetikos pakuotės, cigarečių vyniojamąjį popierių, atvirukai, brošiūros ir lankstinukai, arba vestuvių ir kvietimai.

    Galima BRP, BRV, PTX, ir FTX klases, mūsų holografinis folijos siūlo metalizuotą ir blizgančios stilių optimalų ryškumą ir blizgučiai.Custom atspalvių ir raštų, taip pat yra prieinami, nes mūsų namas holografinis presavimo įrenginys.

    3)Pigment & Pearl Folija: Prieinama PTX, FTX, BRV, ir BRP klases, Wessler pigmento ir pearl folija yra naudojama siekiant įvairių tikslų, visų pirma:

    * Skatinti meno aspektas, atvirukai, vestuvių korteles ir kt.

    * Padidinti išvaizdą, etiketės ir pakuotės.

    * Kreiptis štampavimo vaizdai minkštesnė ir daugiau gamtos.

  • Atsiliepimai (1)

    • Geemann68

      Everything is fine, sent quickly, the goods correspond to the description

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai