Multi-layer Batų Spintoje Paprasta Batų Džiovykla Multi-layer Batų Spintoje Paprasta Batų Džiovykla Multi-layer Batų Spintoje Paprasta Batų Džiovykla Multi-layer Batų Spintoje Paprasta Batų Džiovykla Multi-layer Batų Spintoje Paprasta Batų Džiovykla Multi-layer Batų Spintoje Paprasta Batų Džiovykla

Multi-layer Batų Spintoje Paprasta Batų Džiovykla "PASIDARYK pats" Surenkamos Lentynos Namų Nuolatinis Erdvės Taupymo Saugojimo Spinta Dulkėms Batai Organizuoti

€15.01 €9.75
Yra sandėlyje
s75309

Žymos: batų spintos, raundas stalčiuko, batų moterys, batų stovo, ika saugojimas, vyrai stalčiuko, etagere saugojimas, batų sneaker moterims, organizatorius batai organizacija, durų batų lentynos.

  • dydis: As Shown
    Išvaizda: Modernus
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Geležies, Metalo
    Modelio Numeris: FK118XG6
    Bendro Naudojimo: Namo Erdvės Taupymo Baldai.
    Įrengimo būdas: Asamblėja
    Stilius: Modernaus Minimalistinio
    Spalva: Kaip parodyta
    Wight: 1.0-1.2 kg
    Konkrečias Naudojimo: Batų Stovas / Batų Spintoje Organizuoti
    Tipas: Batų Kabyklos, Gyvenamojo Kambario Baldai

    Multi-layer Batų Spintoje Paprasta Batų Džiovykla "PASIDARYK pats" Surenkamos Lentynos Namų Nuolatinis Erdvės Taupymo Saugojimo Spinta Dulkėms Batai Organizuoti

    Produkto Pavadinimas:

    Multi-layer Paprasta Batų Stovo

    Tipas:

    Multilayers Batų Džiovykla Neaustinių Medžiagų Mados Batai Organizatorius Baldai

    Medžiaga:

    Ne-Audiniai / Plieno Vamzdžio / Plastiko Jungties

    Spalva:

    Raudona / Coffer /

    Sluoksniai:

    3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 9L

    Kartų:

    Įėjimo Gyvenamasis Kambarys / Miegamasis / Kambarys

    Pastaba:

    Prašome leisti po 0,5-1 colio klaida dėl rankinis matavimas.( 1inch=2,54 cm )

    Kai Spalvos yra "Velcro" Stilius,Kai Spalvos yra Užtrauktukas Stilius

    Šis Produktas Atitinka ES Aplinkos Reikalavimus.

    Mes siūlome nemokamas pristatymas.Jei jūs lašas laivybos, jaustis laisvai priimti užsakymai bet kuriuo metu, mūsų parduotuvėje.Visos prekės yra sandėlyje.Mes dirbame per šventes.Mūsų kaina labiausiai competitave visos neto.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad didelių užsakymų.

    Laivybos Būdas

    Sekimo Svetainė

    Rusų

    Ispanija

    Jungtinės Amerikos Valstijos

    Tarptautinė

    E-Pakelis

    www.17track.net/en/

    -

    -

    15-30

    -

    Kinija Paštu, Oro Paštu

    www.17track.net/en/

    15-45

    15-30

    -

    30-60

    Sportobirza.lt Standartas

    www.17track.net/en/

    15-40

    15-25

    15-25

    30-60

    EMS Express

    www.ems.com.cn

    5-9

    5-9

    5-9

    5-9

    DHL

    www.dhl.com/en.html

    5-9

    5-9

    5-9

    5-9

    UPS Express

    www.ups.com

    5-9

    5-9

    5-9

    5-9 1. Sekimo informacija yra rengiama už kad virš $5. taigi, mes suggset jūsų užsakymas virš $5 arba pasirinkti Reikšti, kad turite stebėjimo informaciją.

    2. Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 darbo dienos po apmokėjimo.

    3. Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 7 dienas pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

    4. Prekės yra vežamos Sportobirza.lt Standartinis Pristatymas , Kinija Paštu Registruota Paketas, ePacket,pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

    5. Jei norite gauti elementą greičiau,susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais:UPS,DHL, " Fedex,TNT,DEPX,AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas. 1. Sportobirza.lt, padeda Vizų,Boleto, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės,Western Union", "Webmoney", QIWI ir pavedimu per bankų.

    2. Mes Priimame Visų Mokėjimo Būdų Virš.Susisiekite Su Mumis, Jei Turite Bet Kurį Klausimą, Kai Jūs Mokate.

    3. Didelis Kad Jums Bus Pasiūlyta Papildomų Nuolaidų Susisiekę Su Mumis.

    4. Prašome Atlikti Mokėjimą Per 24 Valandas.Jei Klausimų,Prašome Nedvejodami Kreipkitės Į Mus.Ačiū!

    Grįžti / Grąžinamosios išmokos: Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei jums grąžinti prekes, su 7days jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

    Garantija ir techninė Priežiūra: Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.Apie Spalva ir Dydis

    1. Prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

    2. Tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.Tikiuosi, jūs suprantate.

    Apie Mokesčių

    1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

    2. Pirkėjas turi mokėti importo muitus, mokesčius ir rinkliavas.Tai yra iš mūsų kontrolės užsakymą tarifus.Prašome pastaba!

    3. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kokių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Q1: Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

    A: Dėl didmeninės ir lašas laivybos, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express pristatymas.Dėl didelės apimties ir ilgalaikio bendradarbiavimo, klientams, galime aptarti kartu apsvarstyti galimybę įsteigti užsienio sandėlių keliose šalyse, kuriose pardavimai yra skirta pagreitinti transporto.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai