Ritinio Šoninis Šepetys Filtras Priedai Neato Botvac Prijungtas Serijos D7 D85 D3 Pro D4 D5 D6 D75 D80 Robotas dulkių siurbliai Dalys Ritinio Šoninis Šepetys Filtras Priedai Neato Botvac Prijungtas Serijos D7 D85 D3 Pro D4 D5 D6 D75 D80 Robotas dulkių siurbliai Dalys Ritinio Šoninis Šepetys Filtras Priedai Neato Botvac Prijungtas Serijos D7 D85 D3 Pro D4 D5 D6 D75 D80 Robotas dulkių siurbliai Dalys Ritinio Šoninis Šepetys Filtras Priedai Neato Botvac Prijungtas Serijos D7 D85 D3 Pro D4 D5 D6 D75 D80 Robotas dulkių siurbliai Dalys Ritinio Šoninis Šepetys Filtras Priedai Neato Botvac Prijungtas Serijos D7 D85 D3 Pro D4 D5 D6 D75 D80 Robotas dulkių siurbliai Dalys Ritinio Šoninis Šepetys Filtras Priedai Neato Botvac Prijungtas Serijos D7 D85 D3 Pro D4 D5 D6 D75 D80 Robotas dulkių siurbliai Dalys

Ritinio Šoninis Šepetys Filtras Priedai Neato Botvac Prijungtas Serijos D7 D85 D3 Pro D4 D5 D6 D75 D80 Robotas dulkių siurbliai Dalys

€11.74 €6.46
Yra sandėlyje
s75706

Žymos: brush cleaner, dulkių, sinbo, "renault duster", dulkių siurblys osoji priedai, baterijos įkroviklio lipo, neato dulkių baterija, kobold dulkių siurblys, led molex, karcher mv2 priedai, bestway.

  • Prekės Pavadinimas: neutop
    Modelio Numeris 2: Neato Botvac D Serijos D75 D80 D85
    Tipas: Dulkių Siurblių Dalys
    Vakuuminis Dalis Tipas: Šepetėliai
    Modelio Numeris: Neato D3 Pro D4 D5 D6 D7 D75 D80 D85 Priedai
    Modelio Numeris 1: Neato Prijungtas Serijos, D3 D4 D5 D6 D7
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Suderinami Modeliai

    Neato Botvac Prijungtas Serijos, D3 Pro D4 D5 D6 D7, Neato Botvac D Serijos D75 D80 D85

    Pagrindinės Savybės

    1),HEPA tipo filtras naudoja E12 HEPA medžiagos, ir fiksuoja iki iki 99,5% dulkių, alergenų, ir dalelių.

    2),Superior pick-up gyvūnų plaukai, dulkės, nešvarumai, ir šiukšles, ir veikia ant grindų tipų—kietmedžio, kiliminė danga, bei plytelės.

    3) šoninis Šepetys suteikia jums papildomų garantijų, kad jūs gaunate teisę iki nuo sienų ir giliai į kampus aukščiausios valymo zonoje.

    4),dalys ir priedai yra pagaminti iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, ir beveik nereikalauja priežiūros.

    5),Kad jūsų robotas veikia ne piko efektyvumą, dalys, rekomenduojama būti keičiami kas 2-3 mėnesius.

    6),Tai lengva būti keičiama ir įdiegtas jūsų robotas dulkių siurbliai.

    7),Pristatymas su ruda dėžutė, siekiant užkirsti kelią nebūtų pažeista tranzitu.

    Garantija

    1),Visi Neutop produktų yra 100% patikrintas prieš vežimą.

    2),Neutop yra skirta teikti geriausias produktų kokybės ir aukščiausios klasės paslaugas į vertingų klientų visame pasaulyje.

    Combo Šepetys

    1),Superior pick-up gyvūnų plaukai, dulkės, nešvarumai, ir šiukšles, ir veikia ant grindų tipų—kietmedžio, kiliminė danga, bei plytelės.

    2),gaminamas pagal originalų dydį ir puikiai tinka šepetys valymo galvutė, be jokių nukrypimų.

    3),Inkarinius-Nemokamai Šiukšles Extractor yra pagamintas su guma minkštesnė medžiaga , kuri ateina su mažesnį triukšmą ir daug švaresnis.

    4),Naudojant Raizginys-Nemokamai Cap dizainas, kuris yra patogus kasdienės techninės priežiūros ir galėtų pašalinti plaukus aplink šepetys galvutė lengvai.

    5),voleliu, teptuku naudoti ware-kaip dizainas, kuris gali rinkti dulkes ir nešvarių dalelių kartu ir siųsti juos į sumetami į šiukšlių konteinerį lauke lengvai.

    Ultra Veiklos Filtras

    1),Filtravimo 99 procentų nuo purvo , dulkių, naminių gyvūnėlių plaukų ir kietųjų dalelių kiekis, kaip mažas, kaip 10 mikronų.

    2),jei yra pagaminti iš didelio tankio ABS medžiaga pagal pradinio dydžio ir yra ultrasonically suvirinti taip, kad tilptų į sumetami į šiukšlių konteinerį lauke puikiai.

    3),akių ekrano filtras pasiūlyti pirmą kartą filtravimo prieš didįjį dalelių ir naminių gyvūnėlių plaukų įveskite HEPA filtras, išplėsti darbo laikas HEPA filtras.

    4),sukurtas " išleidimo skirtuką, kuris yra patogus montavimo ir kasdienės techninės priežiūros.

    Modernizuotos 5 ginklų šoninis šepetys

    1) Šoninis Šepetys leidžia gauti giliai į kampus ir dešinę aukštyn nuo sienos ir pagrindo plokštės, siekiant užtikrinti aukščiausios valymo Srityje.

    2),Gaminamas pagal originalų dydį ir puikiai tinka pusėje teptuku modulis, be jokių nukrypimų.

    3),šerių šepetys yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos ir šerių padidėjo 20% daugiau, jis yra patvarus, o ne lengvai patenka ne teptuku rankose.

    4),Paprastas plug-and-play " dizainas leidžia greitai ir lengvai įdiegti, ne nerimauti apie trūkstamus varžtus, bet daugiau.

    Šepečių Valymo Priemonė

    Juodas Mažas Šepetys

    Po pardavimo, Atsiliepimai

    1),Jei turite kokių nors problemų, apie užsakymą, prašome kreiptis į mus kreiptis.

    2) Jeigu netenkina mūsų produktus, prašome palikti 5-žvaigždučių ir dalintis su savo draugais.

  • Atsiliepimai (1)

    • Salimullin2011

      On the photo at the top-the original. On the received cheek-a weak magnet. It's not good. And it's smaller, it's getting bad with Paul. The main brush fit in size, but it is "delicacy". Silicone blades are much thinner. The quality of cleaning is much worse. I do not recommend the product. I think that you could only limit yourself to buying a filter. But the filter hasn't checked yet. I'll replenish the review later.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai