100vnt klozeto Dangčiai Vienkartiniai Bamblys Pamišęs Įdėklai Kelionės Dropship 100vnt klozeto Dangčiai Vienkartiniai Bamblys Pamišęs Įdėklai Kelionės Dropship 100vnt klozeto Dangčiai Vienkartiniai Bamblys Pamišęs Įdėklai Kelionės Dropship 100vnt klozeto Dangčiai Vienkartiniai Bamblys Pamišęs Įdėklai Kelionės Dropship 100vnt klozeto Dangčiai Vienkartiniai Bamblys Pamišęs Įdėklai Kelionės Dropship 100vnt klozeto Dangčiai Vienkartiniai Bamblys Pamišęs Įdėklai Kelionės Dropship

100vnt klozeto Dangčiai Vienkartiniai Bamblys Pamišęs Įdėklai Kelionės Dropship

€8.74 €5.94
Yra sandėlyje
s7583

Žymos: xr jordanija-amanas atveju.

  • Medžiaga: MEDVILNĖS, Poliesteris, Nailonas, Oda, Suede, MIKROPLUOŠTO, Mikro Pluošto, Viskozės, Ne-Audiniai, Poliamidas, Zomšą, 100% Poliesteris, 100% Viskozė, Šilumos Obligacijų, Suktas Pririšti
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Parama: Dropshipping/ Didmeninės
    Gamyba: šveitimo padas
    Naudojimas: Vonios kambarys
    Modelio Numeris: Tualeto Sėdynės Apima Vienkartiniai
    Funkcija: Eco-Friendly

    Kulka Taškų:

    1、Tualeto Sėdynė Raštas: popieriaus tualeto sėdynės apima gali suteikti jums ramybė, kai naudojant viešojo tualeto.Jie buvo sukurta siekiant suteikti jums geriausia apsauga, kai naudojate viešojo tualeto, tuo pačiu metu užtikrinant jūsų komforto net viešasis tualetas.

    2、Masto Programos: Mūsų vienkartinius klozeto dangčiai yra taikomas progomis, pavyzdžiui, prekybos centruose, degalinėse, oro uostuose, parkų, prekybos centrai, viešbučiai, restoranai, barai, iš esmės, jei manote, kad reikia eiti į viešojo tualeto, bet su nulis rūpesčių.

    3、Didelis Dydis: Mūsų Vienkartinius klozeto Dangčiai supa visą tualeto sėdynės, priekyje ir šonuose taip, kad jūs galite patogiai sėdėti, užtikrinant ne savo kūno dalis turi kontaktuoti su porceliano.Tačiau jie gali būti lengvai supakuoti į jūsų piniginę, portfelį ar lagaminą, kai jums jų reikia.

    4、Padengti, Kad Pasilikti: Kiekvienas pamišęs padengti lieka tvirtai ant klozeto, nes tikrai rankena pirmojo spaudimo popieriaus su built-in ne slydimo funkcija.Tiesiog žievelės jį tualete, ir, kai baigsite, mesti jį į šiukšlių dėžę.

    5、Tirpsta Vandenyje ir Flushable: klozeto dangtis pagamintas iš plonos, vandenyje tirpus popieriaus.Liežuvis tualeto mygtukai yra arti tualeto išėjimo, ir jis automatiškai gali būti nuplauti su vandens srautas, nesukeliant užsikimšimo.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Popierius

    Išplėstos dydis: apie 36*42.5 cm/14.17*16.73 colių

    Kiekis: 100vnt

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x 100vnt Vienkartinius klozeto Dangtis

    Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastabos:

    1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos ryškumą ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos paveikslėlyje.

    2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai