TOLDIM gryno šilko užvalkalas nekilnojamojo šilko užvalkalas natūralaus šilko užvalkalas mulberry šilko pagalvės užvalkalą Naujagimiui užvalkalas TOLDIM gryno šilko užvalkalas nekilnojamojo šilko užvalkalas natūralaus šilko užvalkalas mulberry šilko pagalvės užvalkalą Naujagimiui užvalkalas TOLDIM gryno šilko užvalkalas nekilnojamojo šilko užvalkalas natūralaus šilko užvalkalas mulberry šilko pagalvės užvalkalą Naujagimiui užvalkalas TOLDIM gryno šilko užvalkalas nekilnojamojo šilko užvalkalas natūralaus šilko užvalkalas mulberry šilko pagalvės užvalkalą Naujagimiui užvalkalas TOLDIM gryno šilko užvalkalas nekilnojamojo šilko užvalkalas natūralaus šilko užvalkalas mulberry šilko pagalvės užvalkalą Naujagimiui užvalkalas TOLDIM gryno šilko užvalkalas nekilnojamojo šilko užvalkalas natūralaus šilko užvalkalas mulberry šilko pagalvės užvalkalą Naujagimiui užvalkalas

TOLDIM gryno šilko užvalkalas nekilnojamojo šilko užvalkalas natūralaus šilko užvalkalas mulberry šilko pagalvės užvalkalą Naujagimiui užvalkalas

€22.44 €13.69
Yra sandėlyje
s7898

Žymos: mulberry šilkas, 100 šilko, 18x18 pagalvę padengti, paremti pagalvė, padengti pagalvėlių, lino, naujagimio pagalvė, ramunės pagalvių užvalkalai, benamiai vaikai pagalvės, 100 mulberry šilko juostelės, kuromi pagalvė.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Stilius: Nematomas užtrauktukas
    Medžiaga: 100% Šilkas

    Šilko užvalkalas funkcija

    1: Apsaugoti odą ir išvengti raukšlių Šilko pagalvių užvalkalai yra vadinama "grožio pagalvių užvalkalai", nes jie yra baltymų, skaidulų ir yra 18 rūšių amino rūgščių, kurios yra naudinga žmogaus organizmui.Jie gali padėti išlaikyti odos metabolizmą paviršiaus membranos lipidų, maitina odą, išvengti odos senėjimo ir pan., gali valyti odą ir didina odos ląstelių gyvybingumą.Jo tekstūra yra taip pat labai lygus ir kietas.Kai miega, nesvarbu, kaip suspaudus ir trinamas, raukšlių nėra lengva gaminti ant veido. 2: Išlaiko plaukų stilių ir išvengti frizz Šilko pagalvių užvalkalai gali ne tik pagražinti ir užkirsti kelią raukšles, bet taip pat saugo plaukų minkštas ir švelnus.Nes šilko nesugeria drėgmės mūsų plaukai, pavyzdžiui, medvilnės, jos cheminiai pluoštai gali padėti plaukų užraktas drėgmę ir sumažinti trintį, todėl, net jei mes miegoti naktį, mūsų plaukai bus vis dar būti blizgios ir ne lengvai deformuoti arba tapti susivėlęs. 3: Anti-erkės ir antibakterinių, drėgmės sugėrimo ir patinimas Šilko sericin turi sudedamųjų dalių, kad išvengti veisimo erkutės ir pelėsis, ir gali užkirsti kelią kenksmingų organizmų invazija į žmogaus kūną miego metu.Šilko baltymai ne šilko sudėtyje yra medžiagos, vadinamos "hidrofilinis pusėje grandinės amino rūgštys", kuris gali sugerti prakaito ir vandens įvykdyta, žmogaus kūnas, bei jį pašalinti, siekiant išlaikyti sausumo ir oro pralaidumas, ir tuo pačiu metu gali sumažinti odos edema.Silk, taip pat hipoalergicznych.Žmonėms, turintiems jautrią odą, ji sumažins alergiją, paraudimą ir perkrovos.Šilko užvalkalas priežiūra 1. Kasdieninė priežiūra: Tai neturėtų būti surūdijo iki sūraus vandens, ir neturėtų būti apdorota chloro turinčių baliklių ar chloro turinčių valymo priemonę. 2. Skalbimo būdas: Tai geriausia plauti rankomis, pamirkykite užvalkalas šaltame vandenyje 5-10 minučių, naudoti specialų gryno šilko plovikliu arba neutrali ploviklio, ir švelniai patrinkite jį. 3. Nepurkšti dezodorantas, kvepalai ir pan.ant paviršiaus šilko produktams; padaryti ne įdėti ją kartu su mothballs išvengti spalvos.

  • Atsiliepimai (2)

    • Gdjgdhfhfsa

      It is very comfortable to sleep in the dormitory

    • Violetta Yutkina

      The quality of the silk is very good, so smooth, the color is also very beautiful, the family likes it very much. Be prepared to put in a few more washes.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai